– Za danas jedna priča, koja se desila u Bosni i Hercegovini, a koja je jako brzo postala viralna. naime, odnosi pastorka i maćehe, oduvijek su bili jako specifični i u 90% situacija uopšte ne funkcioniše. Slijedi i priča koja je nalik onima iz Holivudske produkcije.

U šarmantnom gradiću Doboju, smještenom u srednjoj Bosni, živi Marija, 45-godišnjakinja. Uz supruga, dom dijeli i s njegovim sinom iz prošlog braka Markom. Zbog suprugovih čestih poslovnih putovanja, Marija se često nađe sama s Markom.

Kako fizička razdvojenost između mog muža i mene traje, naš odnos postaje sve napetiji, osobito u trenucima intimnosti. Počela sam razmišljati o tome da je moj suprug možda razvio romantičnu vezu dok je bio odsutan, što je zabrinutost koju često dijele žene koje se suočavaju sa sličnim okolnostima.

Nisam mogao ne promatrati osebujne postupke Marka, mog posinka. Došlo je do izrazite promjene u načinu na koji me gledao, kao da je postojala želja za nečim izvan tipične dinamike između očuha i pokćerke. Ta me spoznaja sinula jedne večeri kad sam odsutno ostavila odškrinuta vrata kupaonice dok sam se tuširala, potpuno nesvjesna činjenice da je još netko prisutan.

U jednom trenutku primijetio sam da me Marko promatra dok sam bila razodjevena u ranjivom stanju. Unatoč njegovoj mladoj dobi od 22 godine, nisam mogao ne primijetiti njegovu dobro građenu tjelesnu građu i privlačan izgled, što je dodalo dodatni sloj složenosti situaciji. Odlučan zadržati pribranost, nastavio sam sa svojom uobičajenom rutinom, završio tuširanje, umotao se u ručnik i nastavio sušiti kosu.

Usred ionako zamršene situacije, shvatila sam da se nekako našao na mom podu, mjestu gdje očito nije pripadao. Njegova odjeća sastojala se od košulje kratkih rukava i kratkih hlača, ali je primjetno izbočenje nagovještavalo nešto izvan uobičajenog. Ovaj događaj samo je pojačao moju nelagodu i pojačao moju sve veću strepnju.

Čim su mu oči srele moje, nije gubio vrijeme postavljajući mi nijedno pitanje.

Dodatni tekst za vaš užitak:
Rekreirana rečenica: Dodatni sadržaji kao bonus za vaše zadovoljstvo:

Od rujna 2014. godine Bastian Švajnštejger (39) razvio je duboko razumijevanje Srbije kroz osobnu optiku, upustivši se u vezu s poznatom tenisačicom Anom Ivanović. Vjenčali su se 2016. i trenutno uživaju u blaženom braku, zajedno odgajajući tri sina.

  • Cijenjeni njemački stručnjak, koji je i iskusni savjetnik jedne televizijske mreže, nalazi zadovoljstvo u posjeti Beogradu, točnije kako bi sudjelovao u uzbuđenju košarkaških utakmica Partizana. Uz to vodi vlastiti biznis, bavi se padelom na Adi Ciganliji i uživa u životnim radostima uz Anu i njenu djecu. Tijekom svojih ranijih godina, dok je uspostavljao svoju nogometnu karijeru i uspinjao se do ranga jednog od najslavnijih njemačkih sportaša u posljednje vrijeme, također je uživao u užicima života. Međutim, njegov je pristup često prelazio granice prihvatljivog ponašanja, ponekad čak i prekoračujući zakonske granice.

Prije veze s Anom, Bastijan je sedam godina bio emotivno povezan sa Sarom Brandrner. Njihovo razdvajanje poklopilo se s vrhuncem njegove karijere, kada je trijumfalno osigurao Svjetsko prvenstvo za Njemačku 2014., održano u Rio De Janeiru. U javnom prikazivanju razlaza s njemačkom manekenkom, Bastijan je simbolično izbrisao njezino ime sa svojih čizama i tako cijelom svijetu otkrio kraj njihove veze. Unatoč špekulacijama iz tračerskih časopisa da su Bastijan i Ana pred prekidom ili da će se on pomiriti s bivšom Sarom, te se glasine nikada nisu obistinile. Za referencu, ovdje je slika Sare Brander.

Nakon što je godinama bio u stalnoj vezi sa Sarom, Bastijan se našao u sređenom stanju s Anom. Međutim, tijekom svojih mladih godina, imao je prilično reputaciju koju je “Bild” slikovito opisao kao voljenog od strane muškaraca i obožavanja od strane žena. Njegova hladna i odvažna priroda izdvajala ga je od svih ostalih.

Schweinsteiger, kojeg njegovi suigrači zovu “Schweinsteiger”, odrastao je u Bayernu, najvećem klubu u Njemačkoj i jedinom za koji je ikada igrao u svojoj zemlji. Pridružio se Bavarcima u dobi od 14 godina 1998. i ostao s njima sve dok im se putevi nisu razišli 2015. Čak i tijekom njegovih tinejdžerskih godina, njemački su se divovi borili s njegovom živahnom prirodom. Odrastajući u pobožnoj katoličkoj obitelji, s ocem Alfredom, bivšim nogometašem, i majkom Monikom, Bastijanovo se odrastanje vrtjelo oko vjere i lijepe igre. Međutim, kako je stario, fokus mu se usmjerio na druženje i boravak vani.

Godine 2002., u dobi od 18 godina, našao se u kompromitirajućoj situaciji kada je uhvaćen u klupskoj sauni s djevojkom u bikiniju – a bila su već dva ujutro! I Schweinsteiger i djevojka pokušali su pobjeći, ali je aktivirani alarm alarmirao osiguranje koje ih je brzo uhvatilo. Ispostavilo se da je Schweinsteiger svojom ulaznom karticom uveo mladu djevojku u prostorije kluba. U bazenu gdje se Oliver Kahn, Michael Balak, Giovanni Elber i drugi igrači obično opuštaju nakon utakmice, Schweinsteiger je uživao s mladom ženom. Zaštitari su brzo reagirali kada se aktivirao alarm. Bild je izvijestio da je nogometaševa noćna eskapada u trening centru bila samo pokušaj da svog rođaka uvede u profesionalno okruženje.

  • U tom vremenskom okviru Schweinsteiger je uočen u diskoteci u ranim jutarnjim satima kako upravlja vozilom brzinom od 150 kilometara na sat u području gdje je ograničenje brzine postavljeno na 80 kilometara na sat. Unatoč tome što je bio jedan od rijetkih lokalnih Bavaraca u Bayernovoj momčadi, klub je zadržao stroge standarde i nije pružao poseban tretman, što je rezultiralo time da je Schweinsteiger morao platiti kaznu policiji i drugu kaznu klubu. Trener Otmar Hicfield stao je u obranu mladog Schweinsteigera, rekavši: “Sve je riješeno. Vjerujem da on shvaća koliko je važno biti uzor, čak i kao mladi profesionalac.” Ove je riječi za to vrijeme izrekao čelnik njemačkog kluba.

Ne obazirući se na ove upozoravajuće opomene, ustrajao je u bujnom veselju tijekom svojih formativnih godina, čak je bio uočen u noćnom klubu u rano četiri sata ujutro, baš na dan kada je trebao igrati utakmice. Osim toga, 2006. godine ponovno se našao upleten u kontroverze zbog svoje pretjerane brzine. Dok je upravljao svojim Audijem R8, opremljenim s impresivnih 420 konjskih snaga, uhitila ga je minhenska policija jer je prekoračio dopuštenu brzinu od 80 km/h, pri čemu je postigao nevjerojatnih 180 kilometara na sat.

Kada je njemačka reprezentacija ostvarila pobjedu kao svjetski prvak 2014., bilo je široko poznato da će Bastijan igrati ključnu ulogu kao jedan od vođa tima. Međutim, također je bilo shvaćeno da je trebao zadržati nisku vidljivost. Nažalost, tijekom Europskog prvenstva 2008. Bastijan je u utakmici protiv Hrvatske (1:2) “izgubio prisebnost” i silovito gurnuo Jerka Leku na tlo. Naime, čak se i Angela Merkel osjećala prisiljenom pozabaviti se situacijom, oštro ga upozorivši da “prestane sa svim tim glupostima!

Mnogo godina kasnije, Bastijan, danas poznata osoba u Njemačkoj kao pobjednički prvak Lige prvaka, Svjetskog prvenstva i globalno priznati veleposlanik svoje zemlje, imao je priliku ponovno se susresti s bivšom kancelarkom. Bastijan je u pratnji supruge Ane Ivanović posjetio njezin ured te se zadržao u toplom i iskrenom razgovoru. U pismu u kojem izražavaju svoju zahvalnost, Bastijan je prenio svoje i Anino neizmjerno zadovoljstvo što su upoznali gospođu Merkel u siječnju 2019. Proširili su svoje čestitke na njezinim postignućima kao savezne kancelarke, izrazili su svoju zahvalnost i poželjeli joj samo sve najbolje u budućim nastojanjima.