U proteklih 10 dana Duško Tošić pokazao je visoku razinu angažmana na raznim društvenim mrežama. Važno je napomenuti da njegov afinitet prema starletama i atraktivnim ženama nije osobna greška ili nedostatak. Njegovo druženje isprva je počelo sa Severinom, a njihova neugodna razmjena dospjela je u javnost, iako je upravo Severina inicijator razgovora. Trenutno se kruže glasine da je možda bio u vezi i sa Sekom Aleksić.

Javnost je ostala zatečena iznenađujućom objavom razlaza Jelene Karleuše i Duška Tošića, koja je označila kraj njihovog 14-godišnjeg braka. Svoju su odluku priopćili kratkim priopćenjem, što je izazvalo niz tumačenja i nagađanja o stanju njihove veze. Štoviše, pojavile su se fotografije koje Duška Tošića povezuju sa Sekom Aleksić, što je dodatno podgrijalo ionako raširene glasine. Unatoč izričitom Jeleninom zahtjevu da se prekine bilo kakva daljnja javna rasprava o tome, mediji ustrajno prate svaki njihov postupak, suzdržavajući se od objavljivanja informacija koje bi upućivale na potencijalno pomirenje.

  • Nakon što su objavila svoja dva posljednja albuma, Jelena je za portal Story otkrila da Duško i dalje igra ključnu ulogu u njezinom životu te je promijenio tijek njihove priče. Koristeći našu SVET platformu, pažljivo smo pregledali razne fotografije i Instagram priče koji prikazuju poznate parove. U mnoštvu slika, jedna je posebno zaokupila pozornost javnosti: Duško Tošić jaše traktor.
    Gledatelji su bili ispunjeni neizmjernom srećom kada su vidjeli ovu sliku. Povratne informacije istaknule su Dušekovu utemeljenu prirodu, njegov osjećaj ponosa na svoj ruralni odgoj, njegovu nepokolebljivu radnu etiku i njegovu odlučnu odlučnost. Ove osobine vrijedne divljenja dodatno je učvrstio njegov otac Milorad Tošić, koji je istaknuo Duškove godine provedene u internatu, gdje je nastavio školovanje i njegovao ljubav prema nogometu. Ovo obrazovno okruženje ne samo da mu je omogućilo redovite obroke, već je stvorilo i idealno okruženje za njegov osobni rast i razvoj.

Duško, danas vrlo prosperitetni nogometni menadžer s višemilijunskim primanjima, uspio je sačuvati skromnost i odanost svom podrijetlu. S druge strane, imamo Seku Aleksić, izuzetnu osobu koja je nepokolebljivim zalaganjem i golom ustrajnošću postigla velike podvige. Unatoč glasinama koje su kružile tijekom pandemije o njezinim navodnim restoranskim rasprodajama, Seka je vješto skrenula pozornost objavivši fotografiju traktora, čime je učvrstila svoj identitet obične žene.

Seka je od malih nogu shvatila važnost porodičnih obaveza te je izašla na pozornicu kako bi pomogla majci. Ispričala je priču o upisu u frizersku školu, odluku koju je potaknula njezina majka, i izrazila duboko cijenjenje za nepokolebljivu podršku koju je dobivala od svojih najmilijih tijekom svojih nastupa. Priča o Seki i Jeleni nije izostajala da osvoji publiku, posebno zbog nevjerojatne sličnosti njihovih slika traktora. Mnogi su spekulisali da je Seka namjerno isprovocirala Jelenu uplitanjem Duška, no njihovi vjerni pratitelji prepoznali su da je to puka slučajnost.

Na kraju krajeva, Seka i Jelena su uspjele izgladiti nesuglasice i sada imaju mnogo bolji stav jedna o drugoj. Seka je istakla da je bezuvjetno podržala sve majke i žene koje pokazuju snagu, dok je Jelena priznala da su njihove mladenačke nesmotrenosti prošlost te da su odrasle i spremne da krenu naprijed. Vrijedi spomenuti da se Jelena Karleuša javno obratila Severini, što je rezultiralo iznenađujućom objavom na Instagramu. Severina je podijelila razgovor koji je vodila s Duškom Tošićem, a koji je potaknuo nagađanja o njihovoj vezi. Razgovor je razotkrio Duškove pokušaje koketiranja sa Severinom, unatoč tome što ona nije uzvraćala.

Odlukom da te poruke objavi, Jelena je dodatno zakomplicirala ionako kompliciranu situaciju i privukla pozornost javnosti. Priča koja uključuje Jelenu, Duška, Seku i Severinu služi kao odličan primjer kako se mediji često bave životima slavnih, pretvarajući njihove osobne afere u zadivljujuće javne drame koje hipnotiziraju mase. Važno je istaknuti da je Jelena Karleuša neustrašivo iznijela svoje mišljenje o Severini, što je izazvalo šokantan odgovor Severine i razmjenu poruka s Jeleninim suprugom Duškom Tošićem. Kroz ovu prepisku razotkriveni su Tošićevi pokušaji koketiranja sa Severinom, unatoč njezinoj nezainteresiranosti.