Prošlo je točno pola godine otkako je Marija Šerifović podijelila vijest o svom novostečenom majčinstvu. S veseljem je otkrila da je na svijet poželjela prekrasnu bebu, a porod se dogodio u Sjedinjenim Američkim Državama. Marija je uspješno prebrodila put uz pomoć surogat majke s kojom gaji čvrsta i pozitivna veza. Osvrćući se na iskustvo, Marija je otkrila da je proces bio mukotrpan, financijski zahtjevan i nevjerojatno iscrpljujući.

Marija Šerifović, hvaljena pjevačica s Balkana, prije pola godine ispunila je svoj životni san i postala majka. Marija je uz pomoć surogat majke radosno dočekala voljenog sina Marija koji je ubrzo postao središte njezina života. Kad god joj obveze dopuštaju, pjevačica sve svoje slobodno vrijeme posvećuje obasipanju neizmjernom ljubavlju svog sina, primjerom dubokog obožavanja koje osjeća. Marija na svom Instagram profilu često bilježi i dijeli intimne trenutke sa svojim voljenim djetetom, pokazujući duboku povezanost i privrženost koju dijele.

  • Jučerašnji dan imao je neizmjerno značenje za Mariju, jer je obilježio radosnu prekretnicu pola godine rođendana njezina sina. Proslavljajući ovu značajnu prigodu, Maria je elokventno prenijela svoje emocije kroz iskrenu objavu, osvojivši svoje pratitelje očaravajućom fotografijom koja je na mnoge ostavila zauvijek dojam. Nepokolebljivo volim hamburgere, njoke i cvarke. Zadivljujuća privlačnost mojih očiju leži u njihovom jedinstvenom spoju jedne plave i jedne zelene nijanse, što podsjeća na ikonske persone Hulka i Supermana. Obožavanje i divljenje ovim voljenim likovima nadilazi granice, obuhvaćajući pojedince iz svih krajeva svijeta. Pomalo sam preplavljen neprestanom prisutnošću razbacanih čarapa, osjećaj koji je Maria izrazila kroz simpatične emotikone, dok je također otkrivala specifičnu boju očiju svog sina Marija.

Otkrivanje ovog otkrića izazvalo je veliku intrigu među njezinim odanim pristašama, koji su je obasuli dobrim željama i čestitkama za preslatko potomstvo. Iako javnost još nije ugledala Mariovog sina, vidljivo je da posjeduje urođeni smisao za modu. Nedavno objavljena fotografija prikazuje ga kako nosi kapu s Mickey Mouseom, ukusnu maslinastu košulju na kopčanje i moderne sive kratke hlače.

Kolektivno divljenje obožavatelja ovoj grupi je veliko, budući da izražavaju nepokolebljivu sigurnost da će se ona razviti u iznimno zadivljujuću osobu kako bude starila. U nedavnom intervjuu za “Blic” Marija Šerifović se osvrnula na svoje odrastanje i ispričala anegdote o rodnom Kragujevcu, gde je održala svoj prvi samostalni nastup. Dok se Marija trudila prenijeti svu dubinu emocija povezanih s tim sjećanjima, ipak je ponudila pogled na svoje rane godine, posebice blisku vezu koju je dijelila s bakom Draginjom i njihovim skromnim stanom od 40 četvornih metara.

Marija Šerifović, omiljena i cijenjena pjevačica na Balkanu, rođena je 14. studenog 1984. godine u Kragujevcu u Srbiji. Osvrćući se na svoje djetinjstvo, Marija je opisala najljepše uspomene koje su zasjenile manje značajna iskustva iz osnovnoškolskih i srednjoškolskih godina, koja su predstavljala i svoje izazove. Svoje odrastanje okarakterizirala je kao zanimljivo, živahno i radosno, ističući fazu preuranjene zrelosti. Unatoč ugodnim i neugodnim trenucima, Marija je izrazila uvjerenje da u to vrijeme nije ništa propustila.

Započevši svoju glazbenu karijeru kao nadobudna umjetnica zabavljajući mladu publiku na dječjim festivalima, njezin izvanredan uspjeh na Eurosongu 2007. sa očaravajućom melodijom “Molitva” lansirao ju je u sfere goleme slave. Ovaj značajan trijumf ne samo da je izazvao njezino ogromno obožavanje u Srbiji, već joj je dao i široko priznanje u raznim europskim zemljama. Pokazujući svoju svestranost u raznolikom nizu glazbenih stilova, kao što su pop, rock i iskrene balade, Marija bez napora pokazuje čistu snagu i emocije u svom vokalu.

Tijekom svog profesionalnog puta iznjedrila je mnoštvo hitova koji su osvojili top liste, uključujući “11”, “Bez ljubavi”, “Pametna i luda”, “Volim sina” i razne druge. Uz svoje iznimne glazbene sposobnosti, Marija je poznata po svojoj iskrenosti i neposrednosti, dosljedno ističući važnost prihvaćanja samog sebe. Neustrašivo je iskazivala vlastitu seksualnu orijentaciju, etablirajući se kao istaknuti pobornik LGBT zajednice u Srbiji.