Poznat po svom agresivnom ponašanju, Darko Lazić je oduvijek bio viđen kao čovjek predodređen za nevolje, sklon nesavjesnoj vožnji i konzumiranju alkohola. No, sve se promijenilo prošlog ljeta kada se upustio u strastvenu ljubavnu romansu sa ženom koja će mu kasnije postati supruga. Zaronimo u zadivljujuću priču o njihovoj vezi…

Katarina Lazić, supruga cijenjenog pjevača Darka Lazića, otkako je stigla lijepa vijest o trudnoći i skorom dolasku na svijet trećeg djeteta, zrači nepatvorenom radošću. Nadolazeći dodatak je od iznimne važnosti za Katarinu, jer označava njezino prvo iskustvo majčinstva, ispunjavajući je neusporedivim osjećajem iščekivanja i ushićenja.

Putem ažuriranja na Instagramu, otkrila je neotkrivene detalje o njoj i Darkovoj romansi tijekom njihovih tinejdžerskih godina, jačajući njihovu već duboku vezu. Buduća mama Katarina ljubazno se družila sa svojim znatiželjnim pratiteljima, upućujući im upite na svojoj Instagram stranici. Neočekivana objava o skorom roditeljstvu ostavila je mnoge u čudu. Usred brojnih upita, jedan pratitelj postavio je pitanje: “Imate li kakvih konkretnih planova po pitanju broja djece?” Katarina je uz vedri osmijeh odgovorila: “Nemamo neke posebne namjere.

Srdačan pozdrav! Katarinini vjerni navijači bili su puni intriga i nestrpljivo su tražili informacije o njezinom očekivanom dolasku i trenutnom boravištu. S radosnim izrazom lica, ljubazno je odgovorila: “Željno iščekujemo dolazak listopada, jer on označava mjesec našeg dugo očekivanog događaja. Što se tiče naše trenutne lokacije, nalazimo se na ruti Novi Sad – Brestač. U dogledno vrijeme naravno, morat ćemo razmotriti naše sljedeće odredište.” Očarani njezinim uzbudljivim ažuriranjem, njezini vjerni pratitelji sa zebnjom su iščekivali dodatne uvide u njezine buduće pothvate.

Na pitanje o tome vjeruje li u budući ponovni susret s Darkom i mogućnost osnivanja obitelji, Katarina je odgovorila iskreno. Ispričala je kako je prije 14 godina, kada su krenuli svatko svojim putem, poduzela promišljene korake kako bi osigurala da im se putevi nikada više ne ukrste. Zbog toga Darko povremeno izrazi nevjericu, ističući da su sada ponovo zajedno i čekaju dijete. Vrijedi spomenuti da se Darko Lazić nedavno javno oglasio u kojem je izrazio veliko zadovoljstvo Katarinom. “Kaća i ja uživamo u intimnim aktivnostima nakon podnevnog obroka.

Oboje iz toga izvlačimo neizmjerno zadovoljstvo, a naširoko je poznato da se naš dogovor proteže izvan ovog pitanja i obuhvaća sve aspekte naših života. Ranije sam spomenula svoju težnju za velikom obitelji od desetero djece, što ostaje moj osobni cilj. Ipak, za sada smo odlučili zastati na nekolicini djece, no to će se uskoro promijeniti. Idemo postupno i neka sve sjedne na svoje mjesto.” Darko je ovu informaciju podijelio uz blistav osmijeh, pokazujući kako se divi svojoj supruzi Katarini, potpuno nesvjestan skorog dolaska njihovog prvog djeteta. Bez sumnje, Katarina i Darko su puni radosti i zadovoljstvo jer željno očekuju dolazak svog dragocjenog novog člana obitelji.

Upuštajući se u zadivljujuće novo poglavlje, njihova ljubavna priča, koja je procvjetala u njihovoj mladosti, trebala bi se produbiti i donijeti im obilje radosti. Darko Lazić, poznati srpski pjevač, rođen je 13. listopada 1991. u Brestaču, kod Pećinaca, u Srbiji. Odrastajući u glazbeno nastrojenoj obitelji, Darkove rane godine bile su obilježene dubokom strašću prema glazbi. Njegov izuzetan talent, u kombinaciji s urođenim šarmom, doveo ga je do toga da postane jedan od najomiljenijih pjevača na Balkanu. Godine 2009. Darko je svoje umijeće odlučio pokazati sudjelovanjem u cijenjenom glazbenom natjecanju “Zvezde Granda”.

Osvojivši publiku svojim očaravajućim vokalom i zadivljujućom karizmom, ne samo da je pridobio naklonost gledatelja, već je ostavio i neizbrisiv dojam na žiri, te je na kraju pobijedio u natjecanju. Ovaj značajan trijumf poslužio je kao lansirna rampa za Darkovo izuzetno putovanje u svijetu glazbe. Nakon trijumfa u talent showu “Zvezde Granda”, Darko Lazić brzo se vinuo u zvijezde, osvojivši publiku debitantskom pjesmom “Korak do sna” i otvorivši mu vrata nebrojenih nastupa širom regije.

Darkova zadivljujuća aura na pozornici i neosporno umijeće brzo su osvojili zaljubljenike u folk i pop-folk žanrove. Tijekom svoje karijere Darko je nizao uspjehe na top ljestvicama, sa zapaženim hitovima poput “Majko”, “Život moj”, “Nema me”, “Pola kafane” i brojnim drugim. Jedinstvena emotivna interpretacija glazbe i osebujna vokalna tehnika Darka Lazića izdigli su ga iznad bezbrojnih umjetnika balkanske glazbene scene.

Mediji su uvijek bili fiksirani na buran Darkov osobni život, sa svojim stalnim usponima i padovima. Darko je ranije bio u braku sa Anom Sević, a zajedno imaju ćerku Lorenu. Njihova zajednica bila je okružena intenzivnim nagađanjima i skandalima, što je na kraju rezultiralo njihovim razdvajanjem. Ipak, Darko je ponovo pronašao ljubav u zagrljaju Katarine Lazić, a oni s uzbuđenjem očekuju dolazak trećeg djeteta. Zanimljivo je da su se putevi Katarine i Darka prvo ukrstili u tinejdžerskim godinama, a sada su se ponovno udružili kako bi zajedno krenuli u novo poglavlje.