Uz težinu medijske pozornosti i utjecaja koji je to imalo na njezino psihičko stanje, poznata pjevačica Milena Ćeranić bez straha je otkrila svoju kontinuiranu suradnju s psihologom, tražeći potrebnu pomoć. Pokazujući krajnju transparentnost, Milena je publici ogolila svoju dušu kroz svoju najnoviju skladbu prikladnog naziva “Luda ​​sam”, neskriveno prihvaćajući vlastitu ekscentričnost.

Njezino putovanje u glazbenoj industriji započelo je zadivljujućim nastupima na raznim mjestima i plutajućim pozornicama u Beogradu. U početku je udružila snage s Tropiko bendom na godinu dana. No, tek 2008. godine pod utjecajem majke donijela je odluku o sudjelovanju u natjecanju Zvezde Granda. Svojom magnetskom pojavnošću na pozornici brzo je pridobila bazu posvećenih obožavatelja. Prepoznavši njen neizmjerni talent, Grand produkcija joj je ponudila priliku da pokaže svoje umijeće izdavanjem pjesme “Ljubav ne može nesti” 2009. godine. Godine 2011. predstavila je singl “Kabriolet”, a potom i “Suze pearls” i “Zbog”. tebe mi prete”. U suradnji s Ceom 2012. izvela je snažan duet “Više od života”. Godinu dana kasnije udružila je snage s Dirty Boyem u duetu “Jadranske noći”. Za to vrijeme objavila je i pjesmu “Nevina”.

U prvim mjesecima 2016. Milena je ponosno otkrila tetovažu – prsten na kojem je pisalo “čudo” – kao simboličan prikaz njezine romantične veze. Mediji su Milenu ljubavno povezivali s brojnim poznatim osobama, poput nogometaša Srđe Kneževića, Predraga Perišića i Lole Smiljanića, te pjevača Miloša Radovanovića, Šaka Polumente, Saše Kovačevića i Baneta Mojsilovića. Nagađalo se 2013. da se preselila u Podgoricu, ali je 2015. objavljeno da se vratila na Novi Beograd.

Nadalje, njezina braća zabranila su joj nošenje mini suknji, ograničenja kojega se i danas pridržava. Tijekom svog odrastanja bila je izložena zvukovima Janis Joplin, Tine Turner i The Rolling Stonesa, između ostalih umjetnika, budući da je njezin otac Dragan duboko obožavao jazz i usadio joj je posebnu zahvalnost prema njemu. Ponekad Milena žali što nije rođena na mjestu gdje se poštuje ovaj žanr glazbe.

  • Zvijezda u usponu glazbene industrije, pjevačica podrijetlom iz Beograda, poznata po svojim zanosnim nastupima, udružila je snage s renomiranim Tropiko bendom. Potaknuta majkom, još 2008. godine donijela je odluku da sudjeluje u natjecanju Zvezde Granda, čime je započela njezina karijera. Prepoznavši njen talent i privlačnost, Grand produkcija ju je 2009. godine počastila objavom hita “Ljubav ne može nesti”. Kako je vrijeme prolazilo, nastavila je osvajati publiku singlovima “Kabriolet”, “Suze pearls” i “Zbog tebe mi prete”, kao i duetom “Više od života” uz Cema 2012. godine. surađuje s Dirty Boyem na pjesmi “Jadranske noći”, a istovremeno objavljuje vlastitu solo pjesmu pod nazivom “Nevina”.

U ranoj fazi 2016., Milena je ponosno otkrila svoju najnoviju tetovažu: traku ukrašenu riječju “čudo”, koja služi kao simboličan prikaz njezine veze. Milenino ime mediji su romantično povezivali s nizom poznatih ličnosti poput nogometaša Srđe Kneževića, Predraga Perišića, Lole Smiljanića, te pjevača Miloša Radovanovića, Šaka Polumente, Saše Kovačevića i Baneta Mojsilovića. Tijekom 2013. u medijima se nagađalo da će se preseliti u Podgoricu, ali je 2015. potvrđeno da se vratila na Novi Beograd.

Podrijetlom iz Srbije, započela je svoj profesionalni put, pokazujući svoje talente na raznim mjestima. Svojom zaraznom energijom privukla je pažnju mnogih, a na kraju ju je dovela i do pozornice renomiranog natjecanja Zvezde Granda, a sve zahvaljujući nepokolebljivoj podršci voljene majke. Sljedećih godina objavila je niz hit singlova pod etiketom Grand produkcije, među kojima su “Ljubav ne može nesti” 2009., “Kabriolet” 2011., “Suze od bisera”, “Zbog tebe mi prete” i Nemojmo zaboraviti njezin nezaboravni duet “Više od života” s Cheom. Zaplet se zakuhao kada su joj se putevi ukrstili s Dirty Boyem 2013.

Sljedeće godine svoj je glazbeni talent pokazala skladanjem dviju autorskih pjesama pod nazivom “Novi list” i “Pesma sa posvetom”. Dodatno, upustila se u dvije intrigantne suradnje, a to su “Crazy Balkan” s DJ Kizamijem i DJ Marchezom te “Miris leta” s Goranom Pajićem. Kako se godina bližila kraju, veselo je sudjelovala na Pinkovom glazbenom festivalu i otkrila svoje nevjerojatne sposobnosti osnažujućom himnom “Gazim sve pred sobom”.