Unatoč tome što već duže vrijeme nisu u potvrđenoj vezi, oko romantičnih poduhvata Svetlane Cece Ražnatović vlada velika znatiželja. Unatoč tome, talentirani pjevač vješto otklanja sva nagađanja.

Andrej je na prilično tajanstven način diskretno raskinuo brak s Marinom, što je izazvalo veliku pometnju kada je početkom 2023. godine ušao u novu zajednicu. Iako Ceca i Andrej Kulundžić nikada nisu eksplicitno govorili o glasinama oko njihove navodne romanse, njihova šutnja činila se nepotrebnom. Dokazi su dovoljno govorili na fotografiji bivšeg para na ljubljanskom aerodromu neposredno prije Cecinog nastupa u Celju. Upravo je ovaj incident zapalio vatru nagađanja o prirodi njihove veze.

  • Ceca i Andrej Kulundžić nastojali su otkloniti sve glasine oko svoje veze, pa je pjevačica novinarima priopćila kako ne nalazi ništa neobično u tome što su ona i Andrej bili na istom letu za Sloveniju, jer su se i ranije susreli na sličnim letovima, poput jedan od Beograda do Tivta. Međutim, tada nije otkrila potpunu istinu, jer je uočeno da je pomenuti reli vozač bio i više od običnog gosta u Cecinoj rezidenciji na Dedinju.

U tom periodu gosti su davali primjedbe. Prva ljubavna iskra između Cece i Andreja Kulundžića dogodila se kada ga je pjevačica ugledala kao gosta u njenoj emisiji o automobilima. Iako je njihova veza trajala samo sedam mjeseci, u ožujku 2008. objavili su da se rastaju, no zadržali su čvrsto prijateljstvo. Naknadno su kružile glasine da se Andrej pomirio s bivšom suprugom Marinom, koja se razvela u tajnosti. Stoga je mnoge iznenadilo kada je Andrej početkom 2023. godine ušao u novi brak.

BONUS TEKST

  • Apiterapija, ključna komponenta prirodne medicine, obuhvaća korištenje pčelinjih proizvoda za liječenje specifičnih zdravstvenih stanja, kao i njihovo uključivanje u svakodnevnu prehranu za promicanje dobrobiti i prevenciju bolesti kod ljudi i životinja. Primjena pčelinjih proizvoda u apiterapiji nadilazi oralnu konzumaciju i uključuje lokalizirane tretmane, kao što su lokalna uporaba meda za pomoć u zacjeljivanju rana koje sporo zacjeljuju, otopine propolisa za suzbijanje gljivičnih infekcija na stopalima i herpesa, terapijska primjena pčelinji otrov za reumatske bolesti i uključivanje matične mliječi u kreme protiv starenja, među ostalim primjerima.

Bitno je naglasiti da pčelinjim proizvodima organizam ne može odoljeti, za razliku od sintetičkih proizvoda. Kompleksan sastav i sinergijski učinci pčelinjih proizvoda čine ih neprocjenjivim u očuvanju zdravlja i liječenju raznih bolesti. Popularnost pripravaka koji sadrže med, pelud, propolis i matičnu mliječ sve je veća zbog njihovog blagotvornog djelovanja na organizam.

  • Učinkovitost meda kao ljekovite tvari ovisi o kalibru meda i specifičnom biljnom izvoru iz kojeg potječe. Zbog svog osebujnog sastava, med posjeduje vrijedna antimikrobna i antioksidativna svojstva. Štoviše, med služi kao visoko probavljiva hrana koja trenutno nadoknađuje osiromašene razine energije, dok njegova produljena konzumacija pridonosi poboljšanoj fizičkoj izdržljivosti i mentalnoj ravnoteži. Sirovi med i propolis sadrže fitonutrijente koji su pokazali potencijal u prevenciji razvoja raka. Nadalje, kombinirani utjecaj flavonoida prisutnih u medu, propolisu i peludi, kada se koriste zajedno s drugim lijekovima, značajno utječe na prevenciju i liječenje tumora.

Dokazano je da redoviti unos meda povećava prisutnost korisnih antioksidansa u krvotoku, koji imaju antibakterijska svojstva.

Tradicionalni lijekovi odavno su prepoznali ljekovita svojstva meda u ublažavanju simptoma gripe i prehlade. Opsežna istraživanja su uvjerljivo pokazala da med služi kao optimalni prirodni zaslađivač za osobe s dijabetesom tipa 2 i povišenim razinama kolesterola.

  • Ljekovita svojstva meda su višestruka, jer ne samo da pospješuje apsorpciju i učinkovitost lijekova, već i pročišćava organizam eliminirajući štetne tvari. Njegove terapeutske prednosti proširuju se na liječenje različitih stanja, uključujući gastritis, čir na želucu i crijevne infekcije, kao i regulaciju lučenja želučane kiseline i detoksikaciju jetre. Med se također koristi u liječenju ginekoloških problema, ublažavanju jutarnjih mučnina i liječenju respiratornih bolesti kao što su kronični bronhitis, bronhijalna astma, rinitis, alergijski rinitis, faringitis, sinusitis i laringitis. Nadalje, pomaže kod anoreksije ili gubitka apetita, normalizira rad crijeva, ublažava zatvor i pomaže kod hemoroida.