Opće je prihvaćeno da Jelena Karleuša i Duško Tošić trenutno žive na različitim lokacijama, zbog čega mnogi nagađaju kako je njihov navodni sukob samo strateški trik za publicitet. Otkriće Karleušine veze s Ognjenom Vranješom zapravo je rezultiralo njihovim fizičkim razvodom…

Građani Srbije danas imaju priliku da ispolje svoju građansku dužnost izlaskom na lokalne izbore koji se održavaju u 89 gradova i opština. Naime, među onima koji su glasali našli su se i pjevačica Jelena Karleuša i njen suprug, nogometaš Duško Tošić. Njihova prisutnost na biračkom mjestu posebno je zaintrigirala javnost, s obzirom na trenutno stanje njihove bračne veze.

Duško Tošić je u prisustvu supruge objavio da se razvode. Ubrzo nakon toga ušla je i Jelena Karleuša koja je osvojila svojom uobičajenom privlačnošću. Poznata pop diva istaknula se u pomno odabranom bijelom outfitu koji je trebao ostaviti trajni dojam. Karleuša se okitila sofisticiranom bijelom haljinom ukrašenom detaljima plave i crvene boje koje predstavljaju boje srpske zastave. Ova modna odluka izazvala je val različitih reakcija na društvenim mrežama, a obožavatelji i kritičari hvale njezin besprijekoran osjećaj za stil.

Kako bi istaknula svoju ionako raskošnu gracioznost, outfit je upotpunila zadivljujućim šeširom i besprijekorno bijelim sunčanim naočalama, čime je učvrstila svoj status trendseterice. Osim što ima besprijekoran osjećaj za modu, Jelena Karleuša iznijela je i svoje mišljenje o nedavnim događanjima, posebice u vezi s komentarima njezinog supruga. Istaknula je kako o ocu svoje djece nikada neće izreći nijednu negativnu riječ, bez obzira na situaciju. “Postoje pojedinci naoružani…

  • Iznoseći svoje misli u intervjuu za Republiku, Jelena Karleuša je izjavila da ne može pronaći prave riječi kojima bi opisala svoja osjećanja. Ona čvrsto drži svoju obvezu da se suzdrži od negativnog govora o ocu svoje djece i ponavlja svoju odlučnost da marljivo radi za njega, bez obzira na njegovo mišljenje o njoj. U nedavnom razgovoru za Kurir Duško Tošić je prvi put progovorio o svom razvodu. Otkrio je da trenutno angažiraju pomoć odvjetnika kako bi postigli sporazum o mirnom razlazu. Nažalost, njihove prethodne rasprave nisu dale željeni ishod. Tošić je istaknuo svoju snažnu želju da izbjegne mukotrpan proces brakorazvodne parnice, prepoznajući potencijalni emocionalni danak koji bi to moglo uzeti za sve uključene strane, a posebno za njihovu djecu. Tošić je i dalje optimista da će brakorazvodna nagodba biti postignuta u skoroj budućnosti jer je to u interesu svih uključenih.

Šira je javnost opčinjena ovom specifičnom situacijom, ne samo zbog impresivnih profesionalnih postignuća, već i zbog izuzetnih osobnih previranja koja se odvijaju u javnosti. Iako je razvod nedvojbeno teško poglavlje za svaku obitelj, obje osobe nastoje ga prebroditi staloženo i mirno, stavljajući dobrobit svoje djece kao glavni prioritet. Karleuša i Tošić pokazuju da, unatoč suprotnim perspektivama, njihova predanost zrelosti i odgovornosti prema obitelji ostaje nepokolebljiva. Dodatno, dodatni dio teksta koji nudi dodatnu pogodnost. Duško Tošić, izuzetno talentirani srpski nogometaš, rođen je 19. siječnja 1985. u Zrenjaninu, Srbija.

Duško Tošić je od početka svog nogometnog puta u rodnom Zrenjaninu pokazao svoju svestranost i na poziciji lijevog beka i na poziciji srednjeg beka, pokazujući iznimnu fizičku snagu, brzinu i taktičku inteligenciju na terenu. U renomiranom klubu “OFK Beograd” u Beogradu započela je Tošićeva profesionalna karijera u seniorskom nogometu, što je potvrda njegovog ogromnog talenta koji je prepoznat rano tijekom njegovog boravka u lokalnom klubu “Proleter Zrenjanin”.

Postavši srpski reprezentativac 2006. godine, Duško Tošić je učvrstio svoju poziciju u momčadi. Svoje iznimne obrambene sposobnosti pokazao je tijekom kvalifikacija, kao i na prestižnim turnirima poput Europskog prvenstva i Svjetskog prvenstva. Pouzdanost Duška Tošića u obrambenoj liniji odigrala je ključnu ulogu za reprezentaciju. Naime, Duško Tošić postao je poznat po vezi s Jelenom Karleušom, poznatom srpskom pjevačicom. Zajedno s ponosom odgajaju svoje dvije kćeri. Njihova bračna zajednica često je izazivala medijsku pozornost, osobito usred tekućeg brakorazvodnog postupka.