U razdoblju od tri godine njihova je ljubav cvjetala i činilo se da ide prema braku. Međutim, iznenađujućim razvojem događaja, njihov je odnos krenuo neočekivanim putem. Radmila Rada Manojlović, poznata pjevačica, postala je poznata po svojoj iskrenosti i nepokolebljivom prihvaćanju ruralnog porijekla. Ovi iznimni atributi doveli su Radu do pozicije od velikog značaja u sferi regionalne pop glazbe.

Priznajući da njezina osobna povijest i kreativni napori možda nisu univerzalno prihvaćeni, otvoreno je priznala da postoje pojedinci koji imaju manje povoljno stajalište. Naime, Rada je istaknula prepreke s kojima se susrela u svojoj prošloj ljubavnoj vezi sa sportskim agentom Momirom Gajićem, pripisujući te poteškoće izravno njegovim otvorenim sposobnostima. Par je u početku svoju vezu uspješno skrivao od znatiželjnih pogleda javnosti.

  • Prisutnost Momira na Radinim nastupima donijela je neospornu jasnoću njihovoj vezi. To je izazvalo medijsku pomamu, zaokupljajući pozornost javnosti dok su se upuštali u tri godine nepatvorene sreće. Rada je otvoreno priznala da ju je, još u vrijeme veze s Milanom Stankovićem, srce vuklo za Momirom Gajićem, što je na kraju dovelo i do raskida prethodne veze. Dok je Momir odlučio šutjeti o tome, Rada je stalno izražavala svoje oduševljenje i želje da se uda za uspješnu osobu u sportskoj industriji.
    Neotkriveni negativni aspekti njihove veze objavljeni su tek nakon što je ona već završila.

Gajić je u svojoj ispovijesti nakon prekida Radu istaknuo kao dokaz nepromišljenosti koja je definirala njihovu vezu. Rada Manojlović kasnije je potvrdila da je njihov razvod bio daleko od prijateljskog i da nije imao gracioznost i sportski duh kakvom su se nadali. Sve vrijeme zajedničkog druženja, Radina karijera predstavljala je značajnu prepreku. Prošlo je pet i pol mjeseci otkako sam okončala stvari sa svojim bivšim dečkom i nemam želju da mu više posvećujem pažnju. On nema nikakav značaj u mom životu. Moj cilj je da zatvorim to poglavlje, a on će zauvijek ostati poznat kao “bivši dečko Rade Manojlović”, izjavila je tada pjevačica, priznavši i da se geografska udaljenost pokazala kao izazov u njihovoj vezi. Iako je nedvojbeno bilo trenutaka sreće, udaljenost je postupno postala opterećujuća.

Snalaženje s njihovim obvezama i pronalaženje značajnih trenutaka jedno za drugo predstavljalo je neizvjestan izazov, s obzirom na ogromno prostranstvo koje ih je razdvajalo. Budući da je on živio u Americi, a ona u Srbiji, zajednički su nastojali uspostaviti skladnu ravnotežu. Nažalost, uporni zahtjev za fizičkom udaljenošću postupno je narušio njihovu vezu, što je u konačnici ostavilo negativan učinak. Rada je otkrila da Momirov brat, koji prema njoj gaji predrasude zbog njenog zanimanja pjevačice i seoskog odgoja, nikada nije pružio srdačan zagrljaj. Odsutnost priznanja i divljenja od strane ove osobe bila je nepogrešiva.

Rada, nekada smatrana osrednjom pjevačicom porijeklom iz malog sela, u očima svojih vršnjaka smatrala se nedostojnom. Kako su moćni pali! Rada je u intervjuu za lokalne novine svoj opstanak pripisala vlastitim postupcima. Unatoč nevoljkosti Momirove sestre da se uključi u priču svoje bivše šogorice, Rada je ostala optimistična u vezi s produljenjem kraljičine vladavine. Trenutno nastanjen na Floridi, Momir Gajić u sretnom je braku s Nevenom Ninković, rodom iz Kragujevca. Zajedno su ponosni što odgajaju svoje dvije kćeri. Nevena, vrlo uspješna osoba, uspješno je završila studij prava na prestižnom sveučilištu.

Nakon što se preselila u Sjedinjene Države, naišla je na uspješnu priliku za izradu izvrsnih slastica za mlade, dopuštajući njezinim iznimnim vještinama i znanju da zablistaju. Rada, odbijajući okriviti Milana Stankovića ili sebe za propast njihove zajednice, razmišlja o nesnosnoj boli koja je pratila njihov razlaz i razmišlja o njegovoj neizbježnosti. Začudo, tijekom cijelog vremena kada su bili razdvojeni, ostali su u neposrednoj blizini i činilo se da je sve dobro. Ipak, Rada priznaje da su njezini vlastiti postupci i ponašanje prema Milanu možda igrali ulogu u njihovom konačnom propadanju.

Na način koji podsjeća na majku koja nenamjerno zanemaruje svoje dijete, možda sam ga nenamjerno previdio. Vjerojatno je da sam se udaljila od vlastite ženske suštine, iako ne mogu biti sigurna. Ono što sa sigurnošću mogu izjaviti je da sam neočekivano iskusio duboke emocije prema nekom drugom. Nisam ni slutio da u mom srcu ima mjesta za još jednu osobu. Dok sam razmišljao o mislima ove novopronađene osobe, obuzeo me golem osjećaj krivnje.

Mučio me duboki unutarnji sukob dok sam njegovao sveobuhvatnu ljubav i vezu za koju sam znao da nikada neće biti replicirati s drugom osobom. Povjerila mi je svoje otkriće, rekavši: “Ne krivim, ali shvaćam da se ova neusporediva veza ne može ponoviti s nekim drugim.” U razgovoru za Kurir, Rada je otvoreno otkrila svoju dalekovidost i prihvatanje neizbežne istine, priznajući da ne može svako da se upusti u vezu sa pevačicom. Otvoreno je priznala da njihov zajednički posao možda nije idealan partnerski odnos.