Njih dvoje čine jedan od najpoznatijih parova u srpskom javnom životu. Željko i Jovana Joksimović imali su troje djece. Među njima, Ana, najmlađa kći, pokazuje izvrsne glazbene sposobnosti, poput svoje sestre blizanke Srne i starijeg brata Koste, koji je od nje stariji tek koju godinu.

Željko Joksimović, diskretan u osobnim i obiteljskim stvarima, ograničio je ovu informaciju na odabrane. No, nakon mnogo godina, konačno je
. odlučio podijeliti svoje najdublje misli i otkriti detalje o svojoj supruzi Jovani Joksimović, njihovoj obitelji i braku.Osim toga, talentirano čudo od djeteta ponosno je predstavio publici na nedavnom koncertu u Osijeku.

Joksimovićev glavni cilj nije bio otkriti javnosti svoje kćeri, već ispuniti želju svoje najmlađe kćeri koja ga je od početka fascinirala i s njim nesumnjivo povezivala posebnu vezu. Kad je mlada Ana prišla ocu i izrazila želju da sa sestrom ide na koncert, bio je to tipičan zahtjev. Budući da su njeni stariji brat i sestra Mina i Kosta već imali tu priliku, bilo je prirodno da je kantautorica ispuni želju svoje najmlađe kćerke, što je izazvalo veliko interesovanje javnosti. Sada imate priliku prisustvovati iscrpnom razgovoru najmlađe kćeri Željka Joksimovića i talentiranog kantautora.

Želio bih zahvaliti svom timu što je stigao malo ranije od očekivanog i priuštio nam tako jedinstven i nezaboravan doček. Ovo je samo mali dio uzbudljivih stvari koje spremamo za budućnost. Za Kostu je ovo posebna prilika jer, iako je već bio na mojim koncertima, njegove će šestoipolgodišnje kćeri Ana i Srna prvi put doživjeti čari mojih nastupa. . Željko se živo sjećao trenutka kada je Ana izrazila želju da ide na koncert: “Tata, nikad nas nisi vodio na koncert nakon.”

Ovaj komentar ga je duboko dirnuo te je odlučio ispuniti svoju želju, organizirajući koncert u Osijeku.Željko je spomenuo i kako njegovo troje djece, koju dijeli s Jovanom, trenutno pohađa glazbenu školu. Ponosan sam što izgledaju nevjerojatno slično svojoj majci, zbog čega ih je nemoguće ignorirati. Kosta je već krenuo u treću godinu glazbene škole, dok su Ana i Srna trenutno na pripremama za upis u glazbenu školu. Njezin prirodni glazbeni talent karakteriziraju iznimne pjevačke sposobnosti.