Poznati srpski folk pjevač Viki Miljković međunarodno je poznat po svojim iskrenim i šarmantnim izvedbama tradicionalnih narodnih pjesama. Pratitelji Zvezdi Granda znaju je i kao stalnu članicu žirija. Viki je prikazala raznovrstan repertoar koji je pokrivao različite žanrove na području narodne glazbe, a istaknula se na top ljestvicama poput “Crno na belo”, koja je i danas neizostavna pjesma na mnogim proslavama, kao i druge njene popularne pjesme. Pjevačeva veza i brak s Taškatom trajali su više od dva desetljeća i imaju sina Andreja.

Viki je nedavno obeležila rođendan ćerke Dragana Taškovića Tašketa iz prethodnog braka, a da bi sačuvala trenutak, na svom Instagram nalogu podelila je kolekciju preslatkih fotografija slavljenice, uz iskrene rođendanske želje.

Pevačica je odlučnom akcijom efektno ućutkala sve one koji su poslednjih meseci širili glasine o njenoj zategnutoj vezi sa Tašketovom ćerkom. Ove glasine su lažno tvrdile da je ona zabranila svom mužu bilo kakav kontakt sa mladom devojkom. Međutim, postoji manja komplikacija. Jelena Tašković, koja je trenutno udata za Bodiroza, nema prebivalište u Srbiji. Pre mnogo godina se preselila u inostranstvo sa svojom majkom, koja je slučajno prva žena harmonikaša.


Jelena je uspostavila život u svojoj stranoj rezidenciji koji je u skladu sa njenim sopstvenim principima, ne pokazujući želju da se vrati u svoju zemlju porekla. Naime, ušla je u brak van domovine, a odnedavno se prihvatila i majčinstva, uloge koja je pjevačici donijela titulu oduševljene bake. Kao rezultat njenih zauzetih obaveza na poslu, samo povremeno ima prilike da se ponovo spoji sa svojim ocem, bratom i maćehom.

Neosporan sklad među njima je nepogrešiv, iako žive u različitim nacijama, o čemu svedoči i pevačičina kolekcija fotografija. Na jednoj slici mlada Taške nežno drži novorođenu Jelenu, dok na drugoj hvata odraslu Jelenu u venčanici, koja ponovo pronalazi utehu u njegovom zagrljaju na podijumu za igru. Ovi vizuelni prikazi nude obilno razumevanje zamršene, ali nekomplicirane veze koju njeguje ova obožavana porodica.