Unutar područja astrologije često se događa da pomrčinu Sunca naslijedi pomrčina Mjeseca. Večeras, točno u 22:24 sati, očekujemo skori dolazak ovog nebeskog događaja u astrološku domenu Bika. Predviđa se da će ova astrološka pojava utjecati na sve istaknute znakove zodijaka.

U nadolazećim tjednima, astrološki utjecaj djelomične pomrčine Mjeseca u Biku pokrenut će razdoblje definirano nelagodom i napetostima. Ova nebeska pojava označava vrhunac ciklusa, pobuđujući emocije nezadovoljstva, melankolije i želje za emocionalnim oslobađanjem. Budite uvjereni da će sadržaj i resursi trajati i nakon ovog prijelaza. Neosporno je da će se svaki horoskopski znak susresti s pomrčinama Mjeseca koje će biti pojačane.

  • Simbol Bika, poznat po svojoj nepokolebljivoj stabilnosti, osobito u pitanjima financija, ima potencijal usaditi osjećaj nelagode i neizvjesnosti u živote brojnih pojedinaca. Pun Mjesec, koji se često povezuje s energijom kulminacije i završetka, osvjetljava ishode napora koji su pokrenuti tijekom mladog Mjeseca ili prethodnih faza lunarnog ciklusa. S psihološkog stajališta, ovo astrološko predviđanje predstavlja zahtjevan scenarij, karakteriziran gomilanjem ljutnje, napetosti i frustracije. Stoga je od iznimne važnosti suzdržati se od donošenja impulzivnih odluka vođenih isključivo emocijama. Bilo bi mudro odgoditi sve značajne izbore do drugog dijela studenog, kada će prevladavajuće okolnosti potaknuti povoljnije okruženje za postizanje jasnoće i pozitivnih ishoda.

BIK

Pomrčina Mjeseca koja se događa u vašem horoskopskom znaku imat će posebno značajan učinak na vas. Ključno je dati prioritet svom općem zdravstvenom stanju i sreći tijekom ovog razdoblja. Mogu se pojaviti poteškoće u vašim emocionalnim vezama, što potencijalno može izazvati napetost u vašim obiteljskim odnosima. Kako se približavamo 28. listopada, očekujte daljnje emocionalne prepreke, zbog čega je vrlo preporučljivo zadržati pribranost.

LAV

Održavanje profesionalne stabilnosti od iznimne je važnosti, čak i u slučaju potencijalnih prijetnji. Od vitalne je važnosti suzdržati se od agresivnog reagiranja na incidente na radnom mjestu, jer je nesretna stvarnost da će neki pojedinci uvijek nastojati potvrditi svoj autoritet u profesionalnom području.

VODENJAK

Tijekom ovog specifičnog razdoblja, od najveće je važnosti riješiti sve obiteljske probleme ili neočekivane izazove koji se mogu pojaviti u vašoj trenutnoj životnoj situaciji. Nadalje, bilo bi korisno razmotriti mogućnost budućeg preseljenja.

ŠKORPION

Vaš brak bi se mogao suočiti s krizom zbog nadolazeće pomrčine Mjeseca, što će izravno utjecati na vašu partnersku kuću. Ljubav je često praćena razotkrivanjem skrivenih istina, kao i nesuglasicama i frustracijama.

BONUS TEKST

Osjećate li umor, letargiju i nedostatak energije nakon buđenja? Možda ove simptome pripisujete pojavi proljetnog umora. Međutim, važno je biti oprezan jer ovi pokazatelji mogu biti znakovi upozorenja na značajniji temeljni problem.

Usred raširene rasprave o proljetnom umoru, ključno je biti oprezan i prepoznati da umor može ukazivati na temeljne zdravstvene probleme značajnije prirode. Nedovoljna prehrana, sjedilački način života, komplikacije sa štitnjačom, anemija i kronične bolesti među potencijalnim su čimbenicima koji pridonose vašoj nemilosrdnoj iscrpljenosti.

U slučaju da imate osjećaj umora i osigurate dovoljnu količinu sna, ključno je uzeti u obzir dijabetes kao potencijalni faktor. To je posebno važno za osobe starije od 45 godina, one s prekomjernom težinom ili one s obiteljskom predispozicijom za dijabetes.

Simptomi depresije obuhvaćaju više od samog emocionalnog stresa; mogu se očitovati kao umor i stalni osjećaj umora. Ovo stanje mentalnog zdravlja nadilazi osjećaje tuge i može predstavljati fizičke znakove, uključujući stalnu iscrpljenost, poremećaje u obrascima spavanja i smanjeni apetit.

  • Kako biste poboljšali svoje opće blagostanje i održali optimalnu razinu energije, preporučljivo je uključiti veću količinu svježih namirnica u svoju prehranu, osobito onih koje obiluju vitaminom C. Osim toga, bitno je dati prednost konzumaciji vitamina B kompleksa i vitamina D, jer igraju vitalnu ulogu u jačanju živčanog sustava i održavanju zdrave energetske ravnoteže. Preporuča se ograničiti unos šećera i prerađene hrane kako biste spriječili nagli val energije praćen brzim padom i osjećajem iscrpljenosti.

Bavljenje tjelovježbom još je jedna opcija koju treba razmotriti. Iako možda nije najprivlačniji izbor, održavanje dosljedne rutine tjelesne aktivnosti ima potencijal uvelike poboljšati vaše emocionalno stanje i potaknuti vašu vitalnost. Preporuka je da svakodnevne šetnje na otvorenom pređu u naviku, pišu Vijesti.me.