U javnoj sferi 1980-ih Suzana Mančić istaknula se kao jedna od istaknutih žena koje su ostavile svoj pečat. Stekla je prepoznatljivost kao predstavnica lutrije i vrlo brzo se transformirala u amblem ljepote u bivšoj Jugoslaviji. Ipak, njezina televizijska karijera naišla je na prepreke kada su privatne snimke neočekivano bile izložene javnosti.

Tijekom svoje karijere Suzana Mančić postigla je velike uspjehe u raznim umjetničkim djelatnostima, uključujući glumu, pjevanje i vođenje televizijskih programa. Svojim iznimnim talentom i neodoljivom karizmom postala je poznata osoba na svakom polju kojim se bavila. No, upravo je njezina uloga voljene Loto djevojke istinski osvojila srca muških gledatelja. U našoj zajednici dosljedno je smatrana jednom od najljepših žena, poznatom po svom očaravajućem šarmu i zaraznom smijehu.

  • Brzo napustivši glazbu, Suzana Mančić svim se srcem prihvatila dirigentske umjetnosti. Kao dugogodišnja voditeljica vrlo popularnih glazbenih programa, paralelno se upustila u strastvenu ljubavnu vezu s grčkim poduzetnikom. Mirnu egzistenciju Suzane Mančić na trenutak je narušio skandal s neovlaštenim objavljivanjem privatnih snimaka koji su dospjeli u javnost. Ipak, ostala je nepokolebljiva i otvoreno prenijela svoju tugu i izazovne trenutke koje je proživjela, a koje je pedantno prepričala u nedavno objavljenim memoarima.

Tijekom školovanja željela je postati balerina te je pohađala srednju baletnu školu “Lujo Davičo”. Međutim, njezini su se snovi raspršili kada ju je ruski instruktor obavijestio da njezin fizički stas nije prikladna za balet i preporučio joj da se umjesto toga bavi košarkom. Unatoč tom neuspjehu, utjehu je pronašla u glazbi te se tijekom završnih razreda srednje škole pridružila glazbenom ansamblu Trag. Čak je imala priliku surađivati ​​na albumu te nastupati na raznim koncertima i festivalima. Slijedeći svoju strast prema pravu i showbizu, krenula je na desetljeće dugo putovanje kroz pravni fakultet, održavajući uspješnu karijeru u industriji zabave. Suzana je uspjela uspješno završiti školovanje i u Osnovnoj školi “Đura Strugar” i u Petoj beogradskoj gimnaziji.

Njezina je obitelj bila nevjerojatno bliska, obasipala ju je bezuvjetnom ljubavlju i brinula se da joj djetinjstvo bude ispunjeno srećom i slobodom, baš kao što svako dijete zaslužuje. Unatoč tome što se u ranim godinama suočavala s izazovima astme, uspjela ju je prevladati. Iako se njezin uspon do slave možda činio iznenadnim, ona nikada nije izgubila iz vida sebe. Vera, strpljiva majka Vladimira Sporčića, satima je čekala ispred robne kuće u Beogradu, željno iščekujući kupovinu drage igračke za svoju kćer Suzanu. Suzana je pak tijekom vrtićke dobi neizmjerno uživala u nastavi glazbe i plesa, a kasnije je s majkom posjećivala brojne koncerte Đorđa Marjanovića, budući da je razvila duboko poštovanje prema njegovoj glazbi.

Obrazovana i ambiciozna Dragana Udovičić našla se opčinjena jednim od cijenjenih direktora Energoinvesta. Njihova ljubav je procvjetala i krenuli su na romantično putovanje u Kuvajt. Međutim, nakon godinu dana njihovoj vezi došao je kraj, pa se Dragana morala vratiti u rodni Beograd. Odlučna u namjeri da bude samostalna, bavila se raznim slabo plaćenim poslovima, posuđujući glas za crtiće i reklame na RTS-u i drugim platformama. Potreba za financijskom neovisnošću tjerala ju je da traži vlastita sredstva, oslobađajući se oslanjanja na roditelje.

Tijekom školovanja gajila je jaku strast prema baletu te je pohađala srednju baletnu školu “Lujo Davičo” s nadom da će postati balerina. Međutim, njezine je snove spriječio ruski instruktor koji je smatrao da njezin stas nije prikladna za balet i predložio joj da se umjesto toga bavi košarkom. Nepokolebljiva, tijekom zadnjih godina srednje škole pridružila se glazbenom ansamblu Trag te čak surađivala na albumu, nastupajući na raznim koncertima i festivalima. Unatoč uspješnoj estradnoj karijeri, krenula je na desetljeće dugo putovanje kroz pravni fakultet i uspješno završila školovanje. Suzana je završila Osnovnu školu “Đura Strugar” i Petu beogradsku gimnaziju.

Tijekom rada u Energoinvestu, Dragana Udovičić razvila je snažne osjećaje prema jednom od menadžera, što je dovelo do romantičnog putovanja na koje su krenuli dok su boravili u Kuvajtu. Nažalost, njihov se odnos nakon godinu dana pogoršao, pa se Suzana morala vratiti u rodni Beograd. Tražeći financijsku neovisnost od roditelja, nastavila je karijeru spikerice crtića, a radila je i razne slabo plaćene poslove dok je radila reklame za RTS.