Kako se navodi u priopćenju Prvog osnovnog javnog tužiteljstva u Beogradu, Dušku Tošiću uručeno je rješenje o privremenom iseljenju iz stana, kao i privremena zabrana kontakta i pristupa. U službenom priopćenju tužiteljstva stoji: “O događaju koji je policiji prijavila J.K., upoznato je Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu.

Kako bi se prikupili svi relevantni detalji, tužitelj je naložio pribavljanje izjava od obje umiješane osobe, odnosno D.T.-a i J.K. Također, tužitelj je naložio prikupljanje svih drugih relevantnih podataka. Uvidom u zapisnik o događaju vidljivo je da nitko od sudionika nije zadobio nikakve tjelesne ozljede.

Policija D.T.-a izvršila je privremenu deložaciju iz stana i privremenu zabranu kontakta i približavanja. Dodatno, pribavljena je izjava osobe koja je bila prisutna i nema namjeru pokrenuti pravni postupak protiv D.T.-a i J.K. Tužiteljstvu će uobičajenim kanalima biti dostavljeno sveobuhvatno izvješće, uključujući popratnu dokumentaciju. Nakon toga će provesti opsežnu istragu i zatražiti izvješće centra za socijalni rad.

Prema priopćenju koje prenosi Blic, jedna od hitnih mjera koje se poduzimaju je da tužiteljstvo procijeni eventualnu mogućnost traženja produženja tekućeg postupka. Duško Tošić, bivši nogometaš, na Instagramu je objavio sliku svoje mlađe kćeri Nike kako se priprema za značajan događaj.

Približavajući se kraju svog osnovnog obrazovanja, Nika se suočava s neizbježnim vrhuncem svog akademskog putovanja: diplomom. Iako je u početku oklijevala doći, Nika doživljava promjenu mišljenja i naposljetku odlučuje sudjelovati u slavljeničkoj prigodi, opraštajući se od jednog od najbezbrižnijih razdoblja svog postojanja zajedno sa svojim voljenim suputnicima. Zračeći obožavanjem, Nika oblači prekrasnu, profinjenu haljinu koja odiše gracioznošću i elegancijom.

  • U zadivljujućoj kreaciji Bojana Petrovića, bliskog poznanika njezine majke, ova izuzetna balska haljina ističe eleganciju golih ramena i ostavlja nezaboravan dojam. Hvatajući trenutak iz utjehe vlastitog prebivališta, Tošić je ponosno snimio svoju kćer i snimku podijelio sa svijetom, prisjećajući se njezinih uspjeha kao nedavne maturantice. Popraćen iskrenom porukom “Matura” popraćenom emotikonom srca, izrazio je svoje oduševljenje. Iz udobnosti vlastitog doma prenio je video svoje kćeri, potpuno nakićene i pripremljene za tu priliku. Proslavljajući važnu prigodu u prisustvu voljene mlađe kćeri Nike Tošić, pop diva Jelena Karleuša samouvjereno je najavila svoje prisustvo na raznim tribinama.

Jelena je ponosno izložila svoju raskošnu kolekciju odeće koja se nalazi u raskošnoj vili na Senjaku. Među zadivljujućim fotografijama, Nika je zračila elegancijom u pomno izrađenoj haljini koju je ustupila Jelenina pouzdana suradnica. Karleuša je u srdačnoj poruci objavila video u kojem ističe kćerkino nasljedstvo. Jelena, ponosna majka i kreatorica, prenijela je duboki osjećaj ponosa koji osjeća zbog svoje prelijepe djevojčice.

Jelena Karleuša, ponosna mama, imala je privilegiju da svojoj kćerki pomaže u pripremama za maturu. Njezina kći Nika nedavno je završila osnovnu školu s izvrsnim uspjehom. Ispunjena ljubavlju i divljenjem, Jelena je Niki od srca čestitala na izvrsnim ocjenama i uspjehu. Svojoj je kćeri poželjela lijep provod na proslavi mature s prijateljima, istaknuvši kako njezinoj sreći nema kraja. Nevezano za to, Jelena Karleuša je podnijela prijavu protiv Duška Tošića zbog fizičkog napada.