– Kako je krenula 2024 godina, imamo jako veliki broj smrtnih slučajeva sa slavnim osobama na nivou scijele svjetske glazbene scene. Slađana Milošević je posljednja ugašena glazbena zvijezda na ovim prostorima, koja je premiula nešto malo više od 7 dana. Ono što je specifično je to, da još uvijek nije sahranjena.

Prošlo je tačno 10 dana od nesretne smrti Aleksandre Slađane Milošević. Iznenađujuće, njezini ostaci još nisu položeni. Najnovija informacija o organizaciji sahrane cijenjene umjetnice je da se trenutno čeka suglasnost Aleksandra Šapića kako bi svoje posljednje počivalište pronašla u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu.

Nakon 10 dana od Slađanina odlaska, obratili smo se Šapićevoj PR službi kako bismo se raspitali o tijeku te odluke. Svetlana Grubor, predsjednica za odnose s javnošću Privremenog organa grada Beograda, izvijestila nas je da će se, iako trenutno nema informacija o ovome, javiti čim dobije sve relevantne informacije.

Prvotni plan da Slađana bude pokopana na groblju Lešće uz oca, uz privatni ispraćaj, nije se ostvario, kažu u PUK-u “Pogrebne usluge”.

Tajnica koja je podigla slušalicu javila nam je da se tijelo još nalazi u kapelici. Kako prenosi Kurir, Jelena Tinska, bliska prijateljica preminulog umjetnika, otkrila je da je lično bivšem gradonačelniku Šapiću dala zahtjev da se sahrana održi u Aleji.

  • U ovom trenutku nema dostupnih informacija o organizaciji ukopa. Dok je njezina želja bila da bude pokopana u Lešću uz oca, njezin brat izrazio je drugačiji izbor, predloživši Aleju zaslužnih građana. Međutim, konačna odluka još uvijek čeka odobrenje. Trenutno nemamo nikakvih dodatnih detalja i nismo sigurni oko trenutne situacije, kako je izjavila bivša balerina i glumica.

Inače, ako se posmrtni ostaci povjere kapeli, za njih će vrijediti odgovarajuća cijena, koja za jedan dan iznosi 6.240 dinara.

BONUS VIJEST:

Nakon hrabre borbe sa teškom bolešću, juče je u zemunskoj bolnici u 69. godini preminula poznata pjevačica Slađana Milošević.

Kako se navodi, oprostila se njena sestra Mina Milošević, pridruživši se mnogima koji su se od nje oprostili. Uz iskrenu i potresnu poruku podijelila je dirljivu fotografiju na kojoj su i ona i Slađana.

  • Miloševićeve riječi odjekivale su zrakom dok je govorio o svojoj izvanrednoj starijoj sestri, osobi neusporedive kreativnosti i inspiracije. Njezin je um bio čudo, odišući zadivljujućim renesansnim talentom koji ga je ostavio u čudu. Njezina ljepota nije se smjela olako shvatiti, ozbiljna i zadivljujuća privlačnost koja je zračila iznutra. Posjedovala je glamurozan smisao za modu, bez napora je oblačila pliš i prozirne tkanine u elegantnim nijansama crne, bijele i srebrno-zlatne. Ukrašena krznima i okićena nojevim perjem, odisala je osjećajem profinjenosti. No, nije ju samo vanjski izgled činio posebnom; imala je zlatno srce.

Nesebično posvećujući svoje vrijeme pomoći napuštenim mačkama i psima, utjelovila je suosjećanje i dobrotu. A sada je krenula na novo i neobično putovanje, ostavljajući za sobom trag čuda i čarolije. Iako će za sada biti razdvojeni, uspomena na nju zauvijek će ostati u njihovim srcima, dragocjena zvijezda koja će ih voditi do ponovnog susreta.

Inače, Slađana Milošević, rođena u Beogradu 3. listopada 1955., stekla je afirmaciju kao utjecajna osoba tijekom novovalnog pokreta 1980-ih u Jugoslaviji.