– Mnogo je poznatih osoba sa ovih prostora, koji su ostvarili ne samo regionalni, nego i svjetski uspjeh. Međutim, od njih uvijek bude baš jedna osoba, odnosno ličnost, koja ima itekako zanimljivu životnu priču iza sebe. Slijedi upravo jedna takva priča za danas.

Rada Radenović, voditeljica poznata po iznimnoj ljepoti o kojoj se često pričalo, odlučila se maknuti iz medija i posvetiti svoju pozornost obitelji.

  • Rada je kroz svoju dugu karijeru uspješno vodila mnoštvo televizijskih emisija, od “City Cluba” i “Vi pitate” do “Zadruge” i vlastite emisije “Rada sam”. Potonju je nastavila voditi sve do 2018., kada se graciozno oprostila od svijeta televizije.

Posljednjih godina nepokolebljiva je posvećenost sinu Petru koji je, prema medijskim napisima, rođen 2010. godine u vezi s tada oženjenim biznismenom iz Crne Gore koji je već imao dvoje djece.

U Beogradu živi u izdašnom stanu i surađuje sa sinom, prikazujući na svom Instagram profilu djeliće luksuznog načina života koji vode. Jednom prilikom na moru uhvaćena je na djelu, a fotografije u kupaćem kostimu koji naglašavaju njezinu skladnu građu i zamamne obline ostavile su zapanjene promatrače.

Na vrhuncu popularnosti Rada je posjećivala ordinacije plastičnih kirurga, ali isključivo u svojstvu modela.

“Pratili su me od jednog plastičnog kirurga do drugog, sa zahtjevom da mi repliciraju grudi. Bilo je to divlje vrijeme ranih 2000-ih, a liječnici bi često bili zatečeni kad bi moja prijateljica i ja ušle u njihove ordinacije. Izrazila je njezinu želju da ima identične grudi, navodeći mene kao oličenje savršenstva.” Ovu izjavu prenijeli su lokalni mediji.

DODATNA VIJEST:

Boško Bukvić, sadašnji partner Ane Nikolić, ima zanimljivu vezu s Radom Radenović. Prema pouzdanim izvorima, ovaj poduzetnik ne samo da je bio Radin bivši dečko, već je bio i blizak prijatelj s pokojnim Filipom Kapisodom. Tragičan je to događaj koji se zbio prije desetak godina kada je Filip pogubnim spletom događaja oduzeo život svojoj djevojci Kseniji Pajčin prije nego što je okončao svoj.

Izabranik Pevačice iskusio je i brak i očinstvo, ali i bivšu vezu s Radom Radenović. Dodatno, tu je i prijateljstvo s manekenom koji je prije desetak godina tragično ubio Kseniju Pajčin i sebe.

Podrijetlom iz Cetinja, Boško ima iskustvo u rukometu, a već duže vrijeme živi u Beogradu i vodi vlastitu malu tvrtku. Slično Ani, i Boško je prošao put braka i roditeljstva, jer je prethodno bio u braku s Natalijom, s kojom ima sina. Njihov razvod dogodio se prije nekoliko godina.

Prema pouzdanom izvoru bliskom poduzetniku, Boško je ugledna osoba koja je opčinjena Aninim šarmom i uživa u njezinom društvu. Nimalo mu ne smeta što ona ima kćer iz prethodne veze i što je razvedena, jer je i on sam u sličnoj situaciji. Boško je prije toga bio u braku s Natalijom s kojom se lijepo družio, a prije nekoliko godina dobio je i sina. No, njihova je veza na kraju došla do točke u kojoj su se odlučili na miran i diskretan razlaz. Izvor također napominje da Anu Boškova prošlost uopće ne zabrinjava.

Jednako je intrigantna činjenica da je Bukvića s Filipom Kapisodom povezivalo blisko prijateljstvo. Događaj ubojstva-samoubojstva ostavio ga je potpuno zaprepašten. Upravo u tom tragičnom događaju imao je svoj jedini istup u medijima.

  • “Tijekom treninga primila sam poražavajuću vijest. Odmah sam pokušala doći do Filipa, ali nažalost, on je već bio nedostupan. Prošlo je tek pet-šest dana otkako smo zadnji put bili zajedno, šaleći se u prijateljevom stanu. Podijelio je planove o otvaranju kafića u rodnom gradu, noć prije tragedije nazvao me oko jedan ujutro, napomenuo da uskoro dolazi na Cetinje i da se ne namjerava vraćati u Beograd. i danas mi njegove riječi odzvanjaju u mislima – vratio se, ali sada se više nema mjesta za povratak.” Riječi su to dok je govorio o odnosu Filipa i Ksenije.

Filipu je Ksenija bila zapanjujuća, zadivljujuća i estetski dopadljiva kada su se sreli u kafiću. Međutim, sumnja se da je osjećao ljubav prema njoj. Da ju je smatrao svojom romantičnom partnericom, nedvojbeno bi mi se povjerio kao prijatelju. Ipak, nikada nije spomenuo njezino ime u razgovoru. “U nekoliko navrata dolazila je do njega telefonom, ali on ju je odbijao i ismijavao”, otkrio je tada.

Od tada, Boško je uspio ostati daleko od očiju javnosti, čak i dok je bio s Radom Radenovićem. No, ne može sakriti povezanost s Anom, kojoj je pomagao na putu mršavljenja. Njihova veza postala je još očitija nakon njihovog nedavnog putovanja u Tajland.