Aleksandra Prijović je definitivno broj jedan pjevačica u regiji, koja je najviše ekspanzije doživjela u posljednjih godinu dana. Sluša se na svim stranaama Balkanaa,a njeni popunjeni koncerti i rasprodate Arene, dovoljno govore same za sebe.

Govoreći o Aleksandri Prijović, Era Ojdanić se osvrnuo na fenomen oko nje i naglasio da je svoju nevjerojatnu popularnost dijelom mogla pripisati i sudbini.

  • Priznajući neosporan uspjeh mlade zvijezde “Granda”, pjevačica ističe da je u njenom usponu slave imala ulogu snajka Lepe Brene i Bobe Živojinovića. Era je izjavio da zlatna baza ostaje zlatna baza, bez obzira na potencijalne sporove oko njezine kvalitete ili izgleda, iako se takva neslaganja mogu pojaviti nekoliko godina kasnije, možda za sedam, osam ili čak deset godina.

Era je elokventno iznio svoje stajalište, ističući kako je za postizanje uspjeha potreban i naporan rad i čvrst temelj.

Prema riječima pjevača, ključ za izgradnju uspješnog života je uspostaviti čvrste temelje, uključiti stručnost vještih majstora i započeti proces izgradnje. U slučaju dotične osobe, imala je nevjerojatnu sreću što joj je Brena bila svekrva, Boba svekar i Filip suprug, što joj je pružalo neprocjenjiv i nepokolebljiv sustav podrške. S takvim zlatnim temeljima i nepokolebljivom potporom uspjela se vinuti u velike visine i postići izvanredan uspjeh.

Nasuprot tome, mlađa generacija Aleksandru Prijović jednoglasno je okrunila kao oličenje popularnosti i poželjnosti u glazbenoj industriji. Njezine zadivljujuće izvedbe neprestano privlače veliku publiku i ne ostavljaju mjesta sumnji u pogledu njezinog trenutnog trijumfa.

Odmah na početku osvojila je publiku svojom dražesnom osobom talentirane pjevačice iz lokalne zajednice. No, čini se da je razvila gađenje prema ovoj etiketi. Prema našem insajderu, pjevačica je angažirala usluge IT stručnjaka kako bi eliminirala sve nepoželjne slike svoje mlađe osobe s Googlea.

  • Ove fotografije pretežno bilježe trenutke iz perioda koji je obuhvatao i pratio takmičenje “Zvezde Granda”. Opće je zapamćeno da je u to vrijeme malo sličila svom trenutnom izgledu. Kosi joj je nedostajala raskošnost koju sada ima, nos joj je bio istaknutiji, a jagodice, usne i zubi nisu bili uočljivi kao danas. Kako bi ispravila te uočene nesavršenosti, posljednjih je godina tražila pomoć estetskih stručnjaka. Osim toga, njezin smisao za modu nije bio na visini, što je rezultiralo čestim kritikama stručnjaka s tog područja. Ne znam zašto je uznemirena svojom prošlošću i želi se ograditi od nje. No, kolega me je obavijestio da Prijovićka želi obrisati sve ostatke svog prijašnjeg sebe iz Googleove arhive.

Na internetu je trenutno dostupan samo ograničeni broj fotografija koje prikazuju Aleksandrine rane godine. Naš izvor navodi da su te određene slike dobile njezino odobrenje, što je potaknulo njezinu odluku da ih zadrži dostupnima za gledanje.

Prema našem izvoru, informatičar je na različite načine uspješno eliminirao gotovo 90 posto Aleksandrinih fotografija iz djetinjstva. Svoje postupke obrazložio je kršenjem autorskih prava, au nekim slučajevima i potrebom zaštite osobnih podataka. Kao rezultat toga, Google je udovoljio njegovim zahtjevima. Iako točna cijena ove usluge ostaje nepoznata, procjenjuje se na nekoliko tisuća eura zbog opsežne i dugotrajne prirode zadatka. Aleksandra je u konačnici ispunila svoj cilj i zadovoljna je ishodom.

Unatoč našim pokušajima da kontaktiramo Aleksandru na telefonski broj koji je poznat redakciji, naši pozivi su ostali bez odgovora. Prijovićka ima povijest selektivnog izostavljanja nepovoljnih detalja o svojoj prošlosti, što ukazuje da ovo nije izolirani incident.

U tekstu koji je Kurir objavio prije pet godina, objavljeno je da je Prija, tada zvijezda u usponu, uputila zahtjev bivšem suradniku, harmonikašu Borku Radivojeviću. Zamolila ga je da skine sve snimke na YouTubeu na kojima pjeva na romskim svadbama. Razlog za ovaj zahtjev bila je Prijina spoznaja da to što je poznata kao svatovska pjevačica neće mnogo doprinijeti njenoj karijeri. Upravo ove videe, koji su skupili milijune pregleda, originalno je podijelio poznati harmonikaš Borko Radivojević koji ju je pratio na tim nastupima.

Aleksandra, poznata po svojoj svestranosti, nikada nije odbila nijedan posao, a čak je veliki uspjeh postigla nastupajući na romskim svadbama, gdje je ostvarila pozamašnu zaradu. No, kako je sa suprugom Filipom Živojinovićem krenula u novo poglavlje života i stekla medijsku slavu, počela je osjećati nelagodu zbog svoje prošlosti i odlučila je izbrisati je iz života. Nekoć draga sjećanja sada joj donose sramotu, tjerajući je da poduzme drastične mjere.

  • Prije braka sa Živojinovićem inzistirala je da Borko, bliski suradnik, izbriše sve snimke njezinih nastupa na privatnim mjestima. događanja, gdje bi je gosti obasipali izdašnim napojnicama. Vlastitim riječima, izrazila je: “Imperativ je da se sve snimke eliminiraju jer nisu u skladu s mojim trenutnim imidžom. Kao Brenina šogorica, moram održavati određeni ugled. Sada sam dio prestižne obitelji ”, otkrio je tada pouzdani izvor.