Vijest broj jedan u domaćim medijima je svakako razvod Dragane Mirković i Toni Bijelića. Mnogo je informacija koje se mogu pronaći u domaćim medijima, a koji su povezani sa ovim razvodom. Puno je tu i dezinformacija, a sada jedna vijest i o Toniju koji i nije bio u Beču za vrijeme cijele parnice.

Dragana Mirković je u službenom priopćenju kojim je najavila razvod otkrila da ona i Toni već dulje vrijeme vode odvojene živote, a iz raznih izvora se navodi da gotovo godinu dana ne dijele isti životni prostor. Povratak Tonija Bijelića vidljiv je kroz uvjerljiv video dokaz.

Prema dojavama, Toni se prošle godine preselio i sada provodi vrijeme u Hrvatskoj, točnije u Opatiji, gdje je kupio nekretninu. Toni je večeras sve iznenadio podijelivši snimku svog povratka u dvorac, dok je Dragana ostala u Beču čuvajući djecu Marka i Manuelu.

  • Ostaje neizvjesno da li je namjera dolaska bila da se pomiri sa Draganom. Nažalost, moram javiti da sam pokrenula brakorazvodnu parnicu. Dinamika između mene i Tonija doživjela je značajnu promjenu jer već neko vrijeme živimo odvojene živote i više ne živimo zajedno. Kako bih dao prednost dobrobiti svoje obitelji i iz ukorijenjenih vrijednosti koje su mi usađene, uložio sam sve napore da spasim zajednicu koju smo nekada dijelili, unatoč brojnim nepomirljivim razlikama.

Kako je vrijeme prolazilo, postajala sam sve svjesnija rastuće podjele među nama, shvaćajući da moja stalna prisutnost u vezi koja je odavno izgubila svoju održivost uzrokuje više štete mojim voljenima. Na kraju sam donijela tešku odluku da okončam naš brak.

  • Dragana je u priopćenju za javnost o razvodu izrazila nepokolebljivu privrženost svojim principima, načinu života, obitelji i publici. Također je istaknula svoje trajno poštovanje prema Toniju, ocu njezine djece, s kojim je dijelila mnogo dragih godina. Navodno je dvorac održavao značajan broj spremačica, a jedna je spremačica ispričala anegdotu kako je Draganu i Tonija svako jutro budila pjesmom, marljivo mu pripremala doručak i inzistirala da je jedina odgovorna za taj posao.

U njihovom skladnom odnosu vidljivo je da on uživa u njoj. Kao dio njihove dnevne rutine, s ljubavlju priprema ukusan omlet prožet slaninom i pršutom, popraćen osvježavajućom salatom. Završetak obroka je sok po izboru ili neki drugi svježe cijeđeni sok. Njihova kompatibilnost je neosporna; Tijekom godina rada za njih nisam svjedočio nijednoj njihovoj svađi, što je otkrio intervju sa ženom zaposlenom kod Dragane i Tonija 2020. godine, objavljen u cijenjenom dnevnom listu Alo!

Domaćica je imala samo komplimente za Tonijevo postupanje prema supruzi, sugerirajući da nema znakova da se njihov brak pogoršava.

  • Dragana nikad nije podvrgnuta Tonijevom povišenom tonu; umjesto toga izražava svoje divljenje obasipajući je komplimentima: “Voljena moja Mićo, ti si oličenje ljepote i izvrsnosti!” Ovaj par služi kao izvanredan primjer jer sve nesuglasice u vezi s djecom rješavaju otvorenom komunikacijom. Izvor dalje naglašava da iako pjevačica povremeno može biti uznemirena, to je isključivo zbog jedne specifične stvari.

Tek u situacijama kada Dragana ima brojne obveze izvan doma, javlja se nervoza. Budući da je netko tko cijeni obitelj, njezini najveći prioriteti su njezino kućanstvo, njezin suprug i, naravno, njezina djeca.

U slučaju da je duže vrijeme odsutna zbog nastupa i putuje bez njihovog društva, to je može ometati; međutim, pod normalnim okolnostima, ona ostaje nevjerojatno pribrana i mirna.