Saša Popović, koji je prisustvovao posljednjem dijelu “Zvezda Granda”, ostao je zatečen nevjerovatnom metamorfozom Šejle Zonić. Njezin izvanredan prikaz ostavio ga je bez riječi. S druge strane, Nikolina Perković, Šejlina protivnica u dvoboju, pokazala je svoje borilačko umijeće i oduševila svojim talentom, dokazavši se ravnopravnom s djevojkom koja slovi kao predvodnica sezone. Saša Popović ostao je zapanjen očaravajućom pojavom Šejle Zonić.

Evo i ishoda dvoboja: Šejla je osigurala plasman u polufinale rezultatom 6:3, dok će Nikolina kasnije večeras izboriti sudjelovanje u play-offu. Dok su čekali povratnu informaciju sudaca, uspjeli su impresionirati Sašu Popovića Šejlinom nevjerojatnom transformacijom. Njegov iznenađujući upit sve je zaprepastio. Prije nego što čujemo presudu porote, dopustite mi da postavim svoje pitanje.
Sheila, jesi li to stvarno ti? Zaista je zadivljujuće svjedočiti tako nevjerojatnoj transformaciji! Kad razmislim o vašem početnom nastupu u rujnu i usporedim ga s vašim sadašnjim izgledom, razlika je doista zapanjujuća. Draga moja, što si namjeravala? Moram priznati, potpuno sam zatečen. Saša nije gubio vrijeme na odgovor, izrazivši zahvalnost za promjenu i istaknuvši marljiv trud uložen u njezino postizanje. S velikim nadama u pozitivne ishode i zamjetnu transformaciju.

Pogledajte zapažen prikaz Nikoline Perković. Obratite pažnju na ocjene žirija u nastavku: Dok su obje pjevačice pokazale bitne atribute potrebne za večerašnji nastup, Šejla je pokazala veću razinu dominacije u ovom aspektu. Oboje ste bili podjednako izvanredni, no ja bih se priklonio Sheili jer je uistinu briljirala i zapovijedala pozornicom večeras. Nikolina, odlično si nastupila, no važno je priznati veliku konkurenciju koju si večeras imala, istaknula je Viki Miljković.

  • Marija je izrazila olakšanje rekavši da bi, da je rezultat bio šest-šest, doživjela pravi živčani slom. Pohvalila je Šejlu za besprijekorne prijelaze između različitih glazbenih žanrova, bez obzira na bilo koja druga priznanja. Šejla je od Šejle dobila pohvale za izuzetan nastup te večeri i čestitke za jaku borbu u baraž fazi. I Snežana Đurišić i Ana Bekuta složile su se da je Šejlina razina dominacije veća. Primijetili su i kako Nikolina nije imala problema, osim s postizanjem završnih nota. Unatoč nekim pritužbama na račun Šejle, bosanskohercegovačka umjetnica je priznala da je događaj prošao iznenađujuće dobro.
    Nakon pažljivog razmatranja, došao sam do zaključka: iako cijenim oba kandidata, preferiram drugog. No, to ne znači da je bivši kandidat manje impresivan. “Šejla, tvoje visoke note su bile apsolutno izvanredne!” uzviknuo je Bosanac, nagovarajući je da pred kraj doda malo vibrata. Kao glazbeni urednik Granda, Mili je imao drugačiji savjet za Šejlu. Pohvalivši njezinu strast tijekom izvođenja pjesme Terese Kesovije, Mili joj je sugerirao da izbjegne ponovno odabir iste pjesme. Umjesto toga, trebala bi početi planirati nastupe nakon natjecanja, jer to označava početak njezine profesionalne karijere u kojoj je prezentacija pripremljenih pjesama ključna.

Vaši dosadašnji nastupi bili su iznimni, ali sada je ključno da se razvijete u svestranog vokalista sposobnog osvojiti svaku publiku u raznim prostorima, bilo da se radi o klubu ili koncertnoj dvorani. Dok se natjecanje bliži kraju, Mili je naglasio važnost prihvaćanja ovog novog poglavlja.

Nakon posljednje riječi, mentori su pohvalili Cecu i Đorđa za izniman izgled dviju djevojaka tijekom nastupa. “Nikolina, činilo se kao da nešto nije u redu, kao da je nedostajalo zraka. Nisam siguran što je točno pošlo po zlu, ali razgovarat ćemo o tome prije finalne runde i doći do rješenja. Želim te uvjeriti da je naša reakcija bila iskrena; stvarno sličim anđelu”, ponosno je izjavio Đole.

Šejlina izvedba pjesme Teteza dobila je velike pohvale od Cece, koja ju je pohvalila što je na ovoj tribini pokazala svoje impresivne vokalne sposobnosti. Izvedba je odisala osjećajem snage i odlučnosti, ističući snagu Šejlinog glasa. Ceca je izrazila svoje zadovoljstvo djelom jer je djelotvorno pokazalo Šejlinu svestranost u samouvjerenom prenošenju različitih žanrova, uključujući i operu.