– U današnje vrijeme imamo jako veliki broj djece, koji odrastaju bez roditelja. Domovi za djecu bez roditeljskog staranja su puni, a svi se pitaju, kako neko može da ostavi svoje dijete, još dok je u povoju….

“Otac me se odrekao prije nego što sam se rodio. Kad sam pitao majku ko je on, nije mi odgovorila. Od drugih sam saznao tko je on. Kad su se sreli u gradu, prošao je pored mene kao stranac. Prije dvije godine sam se razboljela i završila u bolnici, a tata je rekao da ga nije briga. Kad je moja mama zatrudnjela s njim, bio je u braku nekoliko godina i imao je dva sina.

Moja mama i on su i dan danas, 30 godina kasnije, bliski. Kad bi mama išla s njim na intimna druženja, ostavljala bi me samu i govorila mi da ako baka dođe, neka kažem da je otišla kod prijateljice. Žao mi je što imam takve roditelje, jer nitko ne zaslužuje imati takve roditelje. ” (Izvor: Izpovesti.com)

bonus priča:

Tjednima je najvruća tema u emisiji bio razvod Harrisa i Meline Džinović, njihova odluka da zauvijek prekinu svoju 22-godišnju romansu. Kako je pjevač nedavno priznao, Melina ga je ostavila, a sada je otkrio nove detalje o krahu braka s modnom dizajnericom: – Ona je mene ostavila, a ne ja nju. Ona zna zašto. Prije godinu i pol dana ovo bi mi bilo teško jer mi se obitelj raspadala. Svi smo tu živjeli, samo se gospođa dobrovoljno javila da se preseli, pa naselje – ne, mislim, šta ja znam, ovako prepolovite kruh i vratite ga kako je izgledao. ? – rekao je Haris pred kamerama Una TV.

Inače, Harris je nedavno odlučila prekinuti šutnju i prvi put otkriti razloge razvoda. “Ona je znala zašto, ostavila me je, ja je nisam ostavio. Ništa nisam znao, a obično muževi koji su prevareni zadnji saznaju”, ovim je riječima Haris Zinovich prešutno prenio medije. prvi put razloge zašto je propao njegov brak s nekoliko godina mlađom Melinom, 30-godišnjom modnom dizajnericom. Podsjetimo, Haris je Melinu upoznao 2003. godine.

Kada ju je ugledao u jednom kafiću u rodnom Sarajevu, nije se smirio sve dok joj nije skinuo broj telefona. Kako se navodi, bivša supruga Harisa Zinovića Melina Zinović već je pola godine u vezi sa dvije godine starijim srbijanskim biznismenom. “Svima je bilo jasno da je brak Meline i Harrisa odavno izgubio sjaj i da su do razvoda tek nekoliko dana. Iako se njihov odnos počeo hladiti puno prije nego što je ona napustila obiteljsku vilu, uspjela je sakriti pravu stvar Razlog za njen kraj je muškarac s kojim je upoznala prošle godine”, rekao je izvor za Alo. rs, ali tu nije stao.

“Njen novi emotivni partner bio je jedan od najtraženijih muškaraca na javnoj sceni. Svaki slobodan trenutak provodili su zajedno, obasipao ju je skupim darovima i pažnjom, zbog čega se osjećala poput zaljubljene tinejdžerice. Uzmite u obzir da mu je posao bio primaran i Želio je da mu se ne narušava imidž, složili su se da što više skrivaju činjenicu da su zajedno Njihovi bliski prijatelji bili su oduševljeni vezom i često su se šalili da konačno ima s kim biti partner. – dodao je isti izvor, tvrdeći da su se upoznali u njegovom luksuznom stanu.