U prelepoj vili preko puta stadiona Crvene zvezde živela je poznata folk pevačica Ceca Ražnatović. Mještani znaju naziv ulice i kućni broj u kojoj se nalazi njena vila. Njena porodična rezidencija u Čitorazi podseća na moderan zamak i odiše raskošom.

Od samog početka, Sekhar je bila zahvalna na nepokolebljivoj podršci svoje porodice, i jasno je da je uzvratila na njihovu lojalnost tokom godina.

Zapanjujući zračni snimci iz filma ‘Paparazzo Lov’ snimaju njenu raskošnu imovinu iz ptičje perspektive i iz perspektive tla. Pripremite se da budete zadivljeni izuzetnom ljepotom ove vile i okolnog prostora, koji podsjećaju na veličanstvene dvorce iz Diznijevih bajki.

U blizini Prokuplja, poznata pevačica i njena braća i sestre Lidija odrasli su na ovom posebnom mestu. Njihovi roditelji Mirjana i Slobodan Veličković i danas žive u Žitoraži.

Imanje se nalazi u centru naselja i okruženo je visokom ograđenom površinom koja osigurava maksimalnu izolaciju. Kako bi se pojačale mjere sigurnosti, strateški je postavljen video nadzor.

Arhitekturom dominira velika rezidencija koja nevjerovatno podsjeća na veliki zamak. Ima dosta prozora u cijelom stanu, što omogućava puno prirodnog svjetla da ispuni prostor. Sissyna majka Mira je krenula u obrazovanje, dok je njen otac počeo kao mašinista prije nego što je otišao u politiku i na kraju je izabran za gradonačelnika.