Čuvena pevačica Ana Bekuta postigla je izuzetan uspeh u muzičkoj industriji, na čemu joj zavide mnogi njeni vršnjaci, a da ne govorimo o mlađoj generaciji pevača. Na pop muzičkoj sceni je aktivan skoro pola veka i još uvek aktivno nastupa, pored toga što je stalni član žirija najpopularnijih muzičkih takmičenja u regionu.

Ne samo da je bio muzički pionir, već je imao i besprekoran smisao za modu. Uprkos svojoj zrelosti, Anna Bekuta s lakoćom prati najnovije trendove i slovi za jednu od najotmjenijih žena. Ponekad su se žalili da je odeća koju nosi neprikladna za njene godine, ali nju nije bilo briga.

To se ogleda i u njenom izboru odeće za nedavno snimanje emisije “Zvezde Granda”, gde je stalni član žirija.

Unatoč njenoj strasti za čestim eksperimentiranjem s odjevnim kombinacijama i poznavanju različitih modnih opcija, kombinacija koju je odabrala za događaj privukla je popriličnu pažnju i dobila brojne komplimente obožavatelja i korisnika društvenih mreža. Stil Ane Bekute na prvi pogled može izgledati jednostavno, ali efekat je impresivan, pokazujući istančan smisao za modu kakav može posjedovati samo žena.

Klasične tamne pantalone i belu košulju jedinstvenog stila, pevačica ju je bez problema uparila sa tamnim sakoom, ali ono što se zaista isticalo je tijara na njenoj glavi, koja je dodala dašak glamura i elegancije.