Navodno je Jovana Jeremić i dalje zajedno s biznismenom Draganom Stankovićem, s kojim je dočekala Novu godinu, a čini se da će i sljedećih dana slaviti zajedno jer se planira povući s posla i posvetiti privatnom životu, a govorila i o svojoj želji da ima sina. Njegova ljubav je toliko jaka da ga nije briga hoće li javnost svjedočiti njegovom iskazu ljubavi.

Kontroverzna voditeljica pronašla je novu ljubav u vlasniku lanca pekarnica koji očito ima sklonosti prema slavnim ženama. Ipak, Jovana nije prva javna osoba s kojom ga se povezivalo. Tanja Savić navodno je među onima o kojima se špekulira u medijima.Prije nego što je počela pandemija Covida, šuškalo se da je pjevačica u tajnoj vezi sa Stankovićem.

Usred izazova u svom braku, ona se nađe u romantičnoj vezi s uspješnim poslovnim čovjekom. Nedugo nakon toga njezin suprug Dušan Jovančević s djecom seli u Australiju. Kako prenose mediji, Tanja je Dragana imala priliku upoznati na zabavi koju je on osobno organizirao povodom punoljetstva svog sina i tamo pokazati svoje glumačko umijeće. Nakon prvog susreta nastavili su komunicirati i na kraju uplovili u romantičnu vezu.

Nažalost, njegova je supruga otkrila izvanbračnu vezu, zbog čega je on napustio kuću. Unatoč tome, njegova su djeca odlučila ostati uz njega. Nažalost, ljubav je bila kratkog vijeka. Puna odlučnosti, Tanja je odlučila dati otkaz i prihvatiti se izazova rješavanja obiteljske drame, s krajnjim ciljem povratka djece u Srbiju. Prema insajderskim informacijama, Dušanov odlazak na drugi kraj svijeta prvenstveno je motiviran prijevarnim radnjama dotične osobe.