U tužnom incidentu, Melanija Tramp (53) juče je poslala majku Amaliju da se odmori okružena cijelom porodicom. Iako je usred predsedničke kampanje, njen muž je uvek bio uz nju. Izvještaji međunarodnih medija ističu nepokolebljivu podršku Donalda Trumpa njegovoj supruzi u ovom izazovnom vremenu.

U centru pažnje je nesumnjivo Baron Tramp, Melanijin i Donaldov dugo odsutan sin koji se retko pojavljuje u javnosti. Kako je kamera uhvatila trenutak, vidi se da je 17-godišnji dječak, izlazeći iz auta sa svojim ocem Donaldom, pokazao nevjerovatan rast za to vrijeme.

Rođen 20. ožujka 2006., Baron je jedini potomak Donalda i Melanije Knaus Trump. Par se vjenčao otprilike godinu dana prije Baronova dolaska, u siječnju 2005. Dok se njegov otac, koji je preuzeo predsjedničku dužnost, preselio u Bijelu kuću, Baron je s majkom živio u njihovom raskošnom penthouseu koji se nalazi na Petoj aveniji u Trump Toweru u New Yorku.

Nakon završetka jedne godine u cijenjenoj i financijski zahtjevnoj Columbia High and Prep School, čija je godišnja cijena bila oko 45.000 dolara, Baron i njegova majka pridružili su se Donaldu u Washingtonu, D.C. Tijekom Donaldova mandata njegova su najstarija djeca aktivno sudjelovala u raznim pothvatima, dok je barun ostao dosljedno tajanstven, s pomno zaštićenim osobnim životom.