D. L. Vlasotinac (31 godina) preminula je jutros u KBC Niš, a suprug se od nje oprostio dirljivim rečima na društvenim mrežama. “Anđele, svaki dan kada brinem o našem A, pričam mu o tebi, kako bi trebao biti dobar, kako si dobar, srećo moja, ti ovo ne zaslužuješ, moj Bože”, napisala je. Neslužbeno doznajemo da je preminuo suprug V.L., za kojeg se par vjenčao lani u rujnu. Žena je u sedmom mjesecu trudnoće.

– Opće stanje pacijentice pri prijemu je izuzetno teško. Nakon kliničkog i ultrazvučnog pregleda bolesnica je prebačena u jedinicu intenzivnog liječenja Klinike za porodništvo i ginekologiju. Provedena je laboratorijska obrada, reanimacija i hitna kirurška priprema. Unatoč hitnoj operaciji i trudu dežurnog tima ginekologa i anesteziologa, pacijentica je umrla jutros u 6.50 sati.

D. L. (31 godina) iz Vlasotinca, rođena u Opštoj bolnici u Leskovcu, preminula je jutros u UKC Niš, rekao je Curielu direktor bolnice dr Nebojša Dimitrijević koji je naredio interne kontrole u bolnici.

– Devojčica je najstarija, ćerka je mog dobrog prijatelja, medicinskog tehničara, s kojim sam dugo godina radio u Crnoj Travi. Znam samo da je u trudnoći patila od visokog pritiska, da je pre dva dana imala carski rez, a zatim je došlo do velikog krvarenja, pa je prebačena u KBC Niš. Dobila je i krvne derivate i sve ostalo što joj je potrebno.

Kasnije sam od Nishovih kolega saznao da je bolovala od takozvane DIK (diseminirane intravaskularne koagulopatije), što znači da je krvarila posvuda po tijelu. Da je tako i da je kontrola sigurna, ne bi joj bilo načina da pobjegne. Ali baš sinoć mi je kolega iz Niša pisao da stvari idu malo na bolje. Nažalost, jutros su objavili da je preminula. Moja najdublja sućut Kurilovoj obitelji – rekao je dr. Dimitrievich Kurilu.