– Za danas jedna jako relaksirajuća tema, koja je povezan sa horoskopom. Jako dobro se zna da su neki znakovi predvodnici u nekim životnim stvarima, dok imamo i onih koji su povučeni i ne vole se isticati i ići u prvi plan. Mi danas govorimo o zodijaku i znakovima koji su teški poput crne zemlje.

Postoje dvije različite vrste muškaraca Rakova: oni koji posjeduju duboku ljubav prema svojim domovima, a ipak su skloni razdražljivosti, tuposti i nemirnosti, i oni koji pokazuju pasivnost, lijenost i ravnodušnost. Potonja skupina često ulazi u brak radi financijske dobiti, nasljedstva, društvenog položaja ili traženja određenih prednosti u životu. Unatoč Rakovoj dubokoj ljubavi prema svojoj ženi i djeci, on neprestano gaji osjećaj nezadovoljstva stanjem u svojoj obitelji, što ga navodi da stalno traži nedostatke kako bi ih kritizirao ili se zbog njih osjećao razočarano.

  • U biti, Rakovi svoju odanost prema partneru održavaju samo ako su im sve potrebe zadovoljene unutar granica njihova doma. Škorpion Da biste njegovali skladnu vezu s osobom rođenom u znaku Škorpiona, neophodno je svesrdno podržati njihova nastojanja. Škorpioni ne vole dominantne žene, budući da posjeduju konzervativnu prirodu i radije ističu svoju dominaciju unutar obiteljske dinamike. Unatoč tome, jako cijene svog supružnika i djecu jer im pružaju potreban poticaj da nastave uspješan profesionalni život. Škorpioni posjeduju sposobnost duboke privrženosti prema svojim voljenima, unatoč tome što se bore da artikuliraju te emocije.

S njima postoji istinska prilika da uspostavite uspješnu bračnu zajednicu, ali budite spremni ispuniti njihove želje unutar i izvan spavaće sobe. Ovaj tip muškarca traži inteligentnu i pametnu partnericu. Od presudne je važnosti biti spreman da oni uoče vaše nedostatke, nesavršenosti i ranjivosti. Strijelac Strijelci posjeduju duboku fascinaciju svijetom i nezasitnu želju da budu dio svega što se odvija oko njih. Ova nepokolebljiva znatiželja često dolazi nauštrb njihovog doma i obiteljskog života. Suživot sa Strijelcem nije poseban izazov, sve dok se razumije njihova sklonost nemiru i odbojnost prema svemu što ograničava njihovu slobodu. Kako bi održao ispunjavajuću vezu sa Strijelcem, njihov partner mora neprestano širiti vlastite horizonte kako bi održao korak sa svojim interesima koji se neprestano razvijaju i spriječio dosadu da se pojavi.

Ako ste ikada razmišljali o vječnoj potrebi da te osobe budu središnja točka, moguće je da njihov horoskop igra ulogu u ovom fenomenu. Postoje pojedinci koji sebi stalno daju prioritet iznad svega, neprestano dijeleći svoja osobna iskustva i usmjeravajući razgovore na način koji ih usmjerava u središte pažnje. Nakon što monopoliziraju razgovor, često im nedostaje sposobnost da istinski saslušaju druge. Ako ste ikada razmišljali zašto ove osobe imaju stalnu potrebu da budu središnja točka, astrolozi sugeriraju da bi njihov horoskop mogao sadržavati neke odgovore, kako izvještava Best Life. Osobe Rakovi, rođene između 22. lipnja i 22. srpnja, obično su prepoznate po suosjećajnom ponašanju i sklonosti pružanju podrške. Međutim, Raquel Rodriguez, astrologinja iz Nomadrsa, naglašava da oni također mogu pokazati egocentrične tendencije kada su u pitanju njihovi emocionalni zahtjevi.

“Oni često internaliziraju svoje emocije, zbog čega daju prednost vlastitim emocionalnim usponima i padovima”, objašnjava ona. Ova sklonost introspekciji može povremeno rezultirati nesvjesnošću tuđih potreba, ne zbog narcisoidnosti, već zbog njihove duboke samorefleksije. Škorpioni, rođeni između 23. listopada i 21. studenog, imaju prirodnu sklonost samoći. Ove osobe posjeduju urođenu osjetljivost kao vodeni znakovi, često se bore upravljati vlastitim emocijama, a kamoli osjećajima drugih. Posljedično, mogu djelovati kao zaokupljeni sobom. Astrologinja i duhovna trenerica Tara Bennet objašnjava da su Škorpioni oprezni u čuvanju svoje privatnosti, selektivno otkrivajući svijetu samo ono što odluče izložiti.

  • Zbog straha od emocionalne povrede oklijevaju otvoriti se drugima. Međutim, ključno je zapamtiti da će, ako izdate Škorpiona, oni dati prednost traženju odmazde. Blizanci, rođeni između 21. svibnja i 19. lipnja, nose titulu najkomunikativnijeg znaka u zodijaku. Sudjelovanje u živahnim razgovorima i prepuštanje ogovaranju s kolegama njihov je najveći užitak. Ono što ih izdvaja je njihova nezasitna želja da podijele svaki zamršeni detalj vlastitih životnih priča. Međutim, u svom žaru da izraze svoje misli i ideje, ponekad zanemaruju važnost davanja jednake šanse drugima da govore. Njihova radoznalost često ih vraća na vlastita iskustva i stajališta.

Pioniri zodijaka, Ovan, prirodno sebi daju prioritet u gotovo svim okolnostima. Prema Rodriguezu, oni posjeduju nepokolebljiv osjećaj sebe i nepokolebljivu odlučnost da utvrde svoju jedinstvenost. Bennet nadalje naglašava da ih njihova neumoljiva potraga za uspjehom i pobjedom često zasljepljuje za želje i ciljeve drugih. Posljedično, njihov natjecateljski duh zasjenjuje njihovu sposobnost suosjećanja s alternativnim stajalištima, što rezultira percepcijom usmjerenosti na sebe. Lavovi (rođeni između 23. srpnja i 22. kolovoza) uspijevaju u središtu pozornosti, jer su vatreni znakovi. Međutim, njihova želja za pažnjom često ih zaslijepi za emocije onih oko njih. Iako posjeduju velikodušnu prirodu, njihova briga za druge javlja se tek nakon što zadovolje vlastite potrebe.

Oni preuzimaju ulogu jedinog vođe u svojim životima i očekuju da će drugi zadovoljiti njihove potrebe. Vodenjaci, rođeni između 20. siječnja i 18. veljače, posjeduju izvanrednu razinu zaokupljenosti sobom. Njihov izniman intelekt tjera ih da neprestano traže sljedeće značajno otkriće. “Njihova nepokolebljiva fiksacija na vizije budućnosti i nekonvencionalna stajališta često ih navodi da zanemaruju sadašnje potrebe i emocije onih oko sebe”, objašnjava Rodriguez. Bennet dalje naglašava da osobe Vodenjaka pronalaze utjehu u vlastitom društvu, radije promatraju nego se društveno angažiraju i usmjeravaju svoju pažnju prema unutra.