Lazar Ristovski je u posljednje dvije godine bio jako česta srpskih medija, zbog svog razvoda sa Danicom Ristovski. Ispostavilo se da je razlog njihovoga razvoda, 39 godina mlađa djevojka. Javnost ga je osudila, a njegova dva sina zbog svega uopšte ne žele da razgovaraju sa njim.

Javnost je izazvala veliko zanimanje za ljetovanje Lazara Ristovskog i Anice Lazić, a njihov odnos plijeni pažnju mnogih. Unatoč kritikama javnosti, par ostaje odlučan u svojoj ljubavi i aktivno njeguje svoju vezu. Pogled na fotografije koje neprestano dijele na društvenim mrežama otkriva da se njihova ljubav samo produbila.

  • Godišnji odmor Lazara Ristovskog i mlade kolegice brzo je postao vruća tema na društvenim mrežama, a brojne fotografije zaokupile su pažnju mnogih. Lazar i Anica krenuli su na put prema Maldivima, uredno spakirani i spremni za avanturu. Anica je na svom Instagram profilu podijelila svoje iskustvo. Popraćena zadivljujućom slikom na kojoj su njihove isprepletene ruke izronile iz kristalno čiste vode, Anica je ispisala riječi: „Ne pitam put kad me vodi“.

Mlada glumica prikupila je pozamašnu količinu lajkova i komentara na fotografiju s ljetovanja, a fokus je bio prvenstveno na njenoj zadivljujućoj prisutnosti. Anica je samouvjereno pokazala svoju vitku građu u bijelom jednodijelnom kupaćem kostimu, zadržavši nesmetan osmijeh cijelo vrijeme boravka na plaži.

Budući da su ove godine mjesto odmora odabrali Maldive, Lazar i Anica su ljeto proveli u Lazarevoj rezidenciji u Crnoj Gori. Smještena nadomak Kotora, vila poznatog glumca krasi osvježavajući bazen. U slobodno vrijeme, kada se ne sunčaju na plaži, par kreće na divna krstarenja Jadranom.

Mediji i šira javnost raspisali su se o njihovom zajedničkom odmoru, pa se potaknula rasprava o njihovoj ljubavnoj vezi. Iako su u početku nailazili na različite reakcije društva, Lazar i Anica ostaju odlučni u svojoj ljubavi, odbijajući dopustiti da mišljenja ili predrasude drugih poremete njihovu vezu.

Fotografije bilježe očitu radost i jedinstvo para koji zrači istinskom privrženošću. Ove fotografije odišu daškom spontanosti i preplavljuju ljubavlju. Uz uživanje u opuštanju okupanom suncem i osvježavajućim kupanjima u vodi, par se upušta u avanture kako bi otkrili skrivene dragulje svoje odabrane destinacije. Nadalje, uživaju u ukusnim kulinarskim užicima jedinstvenim za ovo mjesto.

Lazar i Anica ne samo da su postali simboli glamura i ljepote na društvenim mrežama, već su mnogima postali i izvor inspiracije, potičući ih na vjeru u snagu ljubavi i hrabro traženje vlastite sreće, unatoč svim izazovima može naići.

BONUS VIJEST:

Nakon što je prebrodila izazovnu životnu fazu, Danica je pokazala svoju snagu dok je vedra lica dočekala novu godinu.

  • Jučer je veselo obilježen 68. rođendan naše poznate glumice Danice Ristovski. Danica se našla u centru medijske pažnje i zbog nove veze njenog bivšeg supruga Lazara Ristovskog sa znatno mlađom djevojkom Anicom Lazić, koja je nekoliko dana izazvala veliku buru u javnosti. Unatoč izazovima s kojima se suočavala, Danica je ostala ustrajna u životu kako je uvijek živjela. Njezini vjerni prijatelji, s kojima je godinama gajila duboke veze, bili su uz nju u najtežim trenucima, pokazujući svoju nepokolebljivu podršku i prisutnost.

Danicu veže jaka veza sa poznatim glumačkim dvojcem, Milicom Milšom i Žarkom Jokanovićem, s kojima je provela i odmor i dio ovog lijepog dana. Nakon što su snimili zajedničku fotografiju, nastavili su je dijeliti na raznim platformama društvenih medija zajedno s popratnim riječima.

U opisu objave Žarko je najljepšem Dančiću čestitao rođendan. Nedavno su Danica i Lazar imali prvi susret u javnosti otkako se pročula vijest o Lazarovoj novoj partnerici. Dogodilo se to kada je Danica bila na premijeri serije “Tunel” koju je režirao njihov sin Petar Ristovski.

Iako se činilo da se par nije družio, svatko je ispunio svoje odgovornosti prije nego što je otišao svojim putem.