– Za Jovanu Jeremić važi pravilo, da se uvijek mora oglasiti po pitanju nekih aktuelnih tema. Bez obzira na komentare okoline, kao i samih medija, ona uvijek ide do kraja i nikoga ne žali bez obzira na sve. Baš iz tog razloga bude prozivana na društvenim mrežama, a sada se oglasila i povodom razvoda Dragane Mirković.

U Jutarnjem programu Jovana Jeremić bez straha je iznijela svoje mišljenje o razvodu Dragane Mirković, upuštajući se u detalje i iznoseći svoje osobno viđenje. Poznata po svojoj iskrenosti, Jovana je otvoreno prenijela svoje duboke emocije povodom ovog događaja, ponudivši svoje upute slavnoj pjevačici.

Iznoseći svoja razmišljanja u svom prepoznatljivom maniru, Jovana Jeremić hrabro se oglasila povodom razvoda Dragane Mirković, tvrdeći da je on na nju više utjecao od vlastitog bračnog rastanka. Jovana je također izrazila nezadovoljstvo zbog Draganinog zanemarivanja karijere nakon udaje. Prema Jovaninim riječima, kada žena stupa u brak, ona je sklona zanemariti svoje profesionalne težnje.

  • Ipak, Jovana je naglasila da ona, za razliku od Dragane, nikada ne bi napustila svoju karijeru, bez obzira na materijalno stanje. Jovana čvrsto vjeruje da čak ni najpoznatije slavne osobe nikada ne bi trebale kompromitirati svoje profesionalno bavljenje. Prema Jovaninom mišljenju, ako se netko nađe u situaciji da mu je partner nevjeran i bez poštovanja, treba zauzeti stav i objaviti svoju odluku o prekidu veze. Svoju izjavu Jovana je zaključila izrazivši svoje divljenje pojedincima koji imaju hrabrosti razvrgnuti brak kad se nađu u takvim okolnostima.

Osim toga, voditeljica je otvoreno izrazila negodovanje prema Toniju Bijeliću, istaknuvši kako je bogatstvo koje posjeduje naslijedio od oca, a ne stekao vlastitim trudom. Voditelj je također naglasio da je Dragana Mirković imala značajnu ulogu u njegovom usponu do uspjeha. “Tko je zapravo Tony? Bogatstvo koje posjeduje rezultat je mukotrpnog rada njegova ujaka, a ne njegova vlastitog. Ona je ta koja je oblikovala njegovo putovanje”, izjavila je voditeljica oštrim tonom.

Uz svoje opaske o Dragani Mirković, Jovana Jeremić je u nastavku istaknula područja na kojima bi se Dragana trebala fokusirati na samousavršavanje, poput skidanja kilograma i traženja pomoći stilista. Jovana je još komentirala kako je pjevačica postala samozadovoljna i razbarušena. “Dragana se mora potruditi da skine kilograme, angažira stilista i uloži u osobni razvoj. Postala je previše opuštena i to je rezultat”, rekla je Jovana.

Iznoseći svoja razmišljanja, Jovana Jeremić ne samo da je iznijela svoje stajalište nego je pokrenula i dijalog o obvezama javnih osoba i njihovoj odgovornosti u profesionalnom i privatnom životu. Njezine izjave izazvale su različite odgovore, od odobravanja do kritike, naglašavajući važnost toga što javne osobe prepoznaju utjecaj koji njihovo ponašanje i jezik mogu imati na opću populaciju.

BONUS VIJEST:

Gotovo tri desetljeća pjevačica Suzana Jovanović i Saša Popović u veselom su braku. Prema njihovim vlastitim pričama, njihova je zajednica besprijekorna od samog početka.

Suzana je nedavno otkrila je li i ranije bilo tuča.

Često se čuje tvrdnja da su neparne godine izazov, ali Suzana ne vjeruje da je to istina. Prema njenom mišljenju, u vezi sa Saletom nije bilo burnih godina. Unatoč njegovoj slavi i stalnom prisustvu drugih pjevačica, uključujući Lepu Brenu i formaciju “Zam”, Suzana je ostala nepokolebljiva. Shvatila je da je ključno ostati vjerna sebi. Zapravo, Saleta je svojom autentičnošću privukla k sebi i zapalila njihovu ljubav. Suzana je dijelila te osjećaje, osvrćući se na njihovo zajedničko putovanje.

U jednom razgovoru Saša mi je jednom spomenula da ne želi tražiti piletinu jer je već ima kod kuće. Osim toga, otkrila je da je od Saše mlađa čak 15 godina.

Tijekom svoje karijere naučio sam važnost diskrecije u odnosima. Tražeći vodstvo od inteligentnih i pronicljivih žena, stekao sam mudrost. Strpljenje je oduvijek bila moja vrlina, a ključ mog uspjeha leži u tome da znam kada treba šutjeti. Ako me nešto muči, pričekam nekoliko dana prije nego što progovorim, pazeći da ni ja ni moj partner ne budemo uznemireni. To su principi koji su me vodili, kako Suzana razmišlja o svom putu.

Nakon što smo upoznali Saleta, krenuli smo na put zajedničkog života koji je trajao dvije godine. Nakon toga, zaronili smo u brak i poželjeli dobrodošlicu djeci u naše živote. U tom trenutku moj fokus je skroz usmjeren na moju obitelj, a radost koju mi ​​to pričinjava je neopisiva. Posvetio sam značajnu količinu vremena i truda njegovanju svog braka i odgoju svoje djece. Nije mi bilo teško donijeti odluku da se posvetim Saletu. Povremeno mi nedostaju nastupi jer stalno dobivam pozive, pogotovo sada kada moje pjesme postaju sve popularnije. Trenutno sam u fazi pripreme dvije nove pjesme, a možda se i ozbiljnije otisnem u glazbene vode pa čak razmislim o koncertu u Srbiji i Bugarskoj, gdje me često traže.

Suzana je potom spomenula i razvode svojih kolega, odnosno pjevača Harisa Džinovića i pjevačice Dragane Mirković, koji su se dogodili nedavno.

Isprike su na mjestu! Svetost obitelji ima golemu važnost u mom životu. Snažno štitim vezu svog braka, iznimno je cijenim. Svetost ovog zajedništva daje mi neodoljiv osjećaj emocija, vidljiv po jezi koja se naježi dok govorim. Kad sam saznao za Draganinu i Tonijevu situaciju, obuzela me nevjerica. Osjećao sam se kao da netko objavi da moj brak sa Saleom ide ka raspadu. Žarko se nadam da je vijest neistinita i da će pronaći način da se pomire, sačuvavši svetost svoje veze. Takve osjećaje iznijela je Suzana Jovanović u emisiji “Premijera vikend specijal”.