Vijest o ranoj smrti Andrijane Lazić šokirala je Miloša Bojanića. Pošto Lazića poznaje od djetinjstva, budući da su obojica pripadali istom obiteljskom krugu prijatelja, Bojanić je ostao zapanjen tragičnom viješću.

“Naša povezanost nadilazi puko prijateljstvo; isprepleteni smo s cijelom obitelji. Ova jedinica tvori dušu i unutar nje živi izuzetno društveno dijete. Veza između nje i moje drage Branke bila je neopisiva i puna ljubavi bez svake mjere.

”Svaki put kad bi me vidio, pozdravljao me s najvećim poštovanjem. Bio je trenutak kada mi je prišao i rekao: “Čika Miloše, ja baš želim pjevati.” Njegova radoznalost za glazbu bila je nezasitna; Željela sam razumjeti sve aspekte.

Tražeći savjet, došao je k meni i pitao za savjet. Uvjeravao sam ga da pjevanje nema zle namjere. U njemu sam svjedočio nepokolebljivoj strasti prema glazbi, viziji koja me tjera da plačem kad je izgovorim.

Svojom mladošću i ljepotom potaknuo sam je da se usredotoči na svoju karijeru i poslušala je moj savjet. U suradnji s Raletom čak je imao priliku snimiti pjesme i snimiti spot u našoj kući u Sremskoj Kamenici. Ali sudbina je za nju imala druge planove.