Kada je sin Marije Šerifović Mario mlađi pre nekoliko nedelja stigao u Srbiju, ponosna majka ga je odmah srdačno dočekala. Odgovornost za ovu posebnu priliku preuzeli su njeni bliski prijatelji, koji godinama željno iščekuju vesele vesti pop zvezde.

Nakon što je Marija nekoliko puta bezuspješno pokušala sama zatrudnjeti, okrenula se surogat majčinstvu, tajni koju je čuvala. Sada ona ima najdragocjenije blago. Ćerka Verice i Rajka Šerifovića srećna je što ima dečaka u porodici, ali priznaje da brine o balansu između sinovljevog vaspitanja i posla. Redali su se nastupi i koncerti za nju i razmišljala je o otkazivanju, ali je na kraju odlučila da žrtvuje svoje vreme, čak i vreme sa svojim najmilijima.

Iako je njena želja bila da svaki trenutak svog postojanja posveti sinu, shvatila je da život mora da se nastavi i da će doći trenutak kada će svoje jedino dete morati da poveri drugima.

Njena baka Verica je trenutno tamo, obasipa unuka ljubavlju i raduje se svakom novom iskustvu sa njim. Međutim, pobjednik Pesme Evrovizije 2007. takođe će verovatno potražiti pomoć od staratelja.

Novinare je sinoć na premijeri filma “Nedalja” zanimalo gdje se nalazi Marijin sin, mali Mario, i nekoliko sati koje mu je povjerila. Iako je Marija odlučila da ne da izjavu, njeno mirno držanje, osmeh i prisustvo prijatelja sugerisali su da je svog ljubimca ostavila u sposobnim rukama.

Ono što je sigurno jeste da je sin Marije Šerifović ostao kod kuće sa svojom voljenom bakom, koja je zajedno sa ćerkom veoma lepo uredila njegovu sobu. Pevačica je sva nasmejana otkako je uz pomoć surogat majke rodila sina Marija. Samo je Marijina majka Verica od početka znala za njene planove i bila je veoma srećna što će dobiti unuka.

U kući Marije Šerifović praznici poprimaju novootkrivenu ljepotu, a po prvi put zrak je ispunjen zvucima plakanja beba. Marija zrači radošću, a Verica doživljava duhovni preporod. Krikovi koji su dopirali iz kuće bili su zadivljujući još od Marijinog melodičnog glasa. Verica je sada prisutna, više nije odvojena od svojih voljenih unuka.

Ono što nose lako bi stalo u mali tržni centar. Vericino prisustvo je za Mariju bilo od neprocenjive vrednosti, jer je ispunjavala svoje pevačke obaveze i rešavala poslovna pitanja. Ovakve stavove ponovila je i komšinica poznate pevačice, koja je istakla veliki značaj pomoći njene majke.