Indira Radić rođena je 14. lipnja 1966. godine u selu Dragalovci kod Doboja u Bosni i Hercegovini i poznata je pjevačica narodne i zabavne glazbe. 2000-ih postao je najpopularnija zvijezda regije. Iako je porijeklom iz Bosne, usred rata preselila se u Beograd.

Mediji su se naveliko raspisali o njezinom postojanju, a njezina je glazba stigla i do klupske scene, no rijetki su bili svjesni kroz kakve je teškoće pop pjevačica prolazila ranih devedesetih. I danas je poznata činjenica da je Indira postala majka sina Severina, tih 25 godina ostaje uglavnom skriveno od medija, a identitet oca svog sina uporno je skrivala.

Početkom devedesetih Indira je odlučila preseliti iz Bosne u Srbiju kako bi zaštitila svog novorođenog sina, supruga i majku od eskalacije sukoba u regiji.

No, kada je Severin napunio četiri godine, otac ga je jednostrano odlučio odvesti natrag u Bosnu, ne ostavljajući Indiru u neznanju o njegovim namjerama.

Indira, djevojka iz bosanskohercegovačkog miješanog braka, hrabro prihvaća promjenu vjere i ponosno se izjašnjava kao pravoslavka.