Po završetku finala “Zvezda Granda”, pjevačica Marija Šerifović je sutradan viđena na aerodromu. Nažalost, zbog prijašnjih profesionalnih obaveza nije bila u mogućnosti prisustvovati događaju. Po dolasku u Beograd ljubazno je iznijela svoje mišljenje o finalu koje je održano prethodne večeri.

Čestitam i finalisticama i Šejli i Ceci. Nije mi žao što sam sinoć propustio događaj. Sezona je bila uistinu izuzetna, istaknuvši mnoštvo iznimno talentiranih pjevača.
Kad su je upitali o svom položaju u žiriju za nadolazeću sezonu, izrazila je osjećaj nesigurnosti u pogledu onoga što je pred njom. Budući da mi je ugovor sada istekao, ostaje nejasno hoću li dobiti priliku sudjelovati kao član žirija u nadolazećoj sezoni.

  • Sinoć su završile “Zvezde Granda”, a pobjedu je odnijela Šejla Zonić kao proslavljeni vokal. Saša Popović je nakon velikog finala podijelio svoja razmišljanja i otkrio kako je ove godine zabilježen rekordan broj glasova.
    U ponedjeljak će naša platforma objaviti rezultate glasovanja za svakog sudionika! Veliko finale od sinoć svjedočilo je neviđenom porastu glasova, što ga je učinilo najvećim u posljednjih deset godina, sa zapanjujućom postavom od 20 izvanrednih finalista. Njihovim odabirom bilo je vidljivo zadovoljstvo publike koja je izrazila uvjerenje u Zonićeve sjajne izglede za uspješnu daljnju karijeru.
    Postupci organizacije bili su provedeni na naše zadovoljstvo, a elokventni govori koje su održali pojedinci bili su za svaku pohvalu. Od srca čestitam Sheili, koja je doista zaslužila mjesto koje joj pripada na prijestolju.

“24sedam” odaje priznanje i pohvale Ceci – Saši Popoviću, Šejlinom mentoru koji je u finalnoj večeri prikazao impresivan nastup na štakama. Svojim izvanrednim vokalnim sposobnostima i zadivljujućom scenskom pojavnošću, ne samo da je pobrala divljenje sudaca i publike, već nosi i titulu najobrazovanijeg sudionika u povijesti ovog renomiranog glazbenog natjecanja koje osvaja publiku više od dvadeset godina . Iako je rođena u Njemačkoj, Šejla se kao mlada preselila u Sanski Most, gdje je provela svoje ključne razvojne godine.

Od malih nogu bilo je jasno da posjeduje nepokolebljivu ljubav prema glazbi. Samoinicijativno se upisuje u glazbenu školu, gdje je marljivo razvijala svoje znanje iz vokalne izvedbe i glazbene teorije. Njena glad za znanjem bila je neutoljiva, što ju je dovelo do daljnjeg školovanja na cijenjenoj Muzičkoj akademiji u Sarajevu. Njezin naporan rad i predanost nagrađeni su kada je diplomirala s odličnim uspjehom, primajući pohvale od svojih profesora koji su je hvalili kao jednu od najdarovitijih glazbenica u usponu svoje generacije.

BONUS TEKST

Osjećate li umor, letargiju i nedostatak energije nakon buđenja? Možda ove simptome pripisujete pojavi proljetnog umora. Međutim, važno je biti oprezan jer ovi pokazatelji mogu biti znakovi upozorenja na značajniji temeljni problem.

Usred raširene rasprave o proljetnom umoru, ključno je biti oprezan i prepoznati da umor može ukazivati na temeljne zdravstvene probleme značajnije prirode. Nedovoljna prehrana, sjedilački način života, komplikacije sa štitnjačom, anemija i kronične bolesti među potencijalnim su čimbenicima koji pridonose vašoj nemilosrdnoj iscrpljenosti.

U slučaju da imate osjećaj umora i osigurate dovoljnu količinu sna, ključno je uzeti u obzir dijabetes kao potencijalni faktor. To je posebno važno za osobe starije od 45 godina, one s prekomjernom težinom ili one s obiteljskom predispozicijom za dijabetes.

Simptomi depresije obuhvaćaju više od samog emocionalnog stresa; mogu se očitovati kao umor i stalni osjećaj umora. Ovo stanje mentalnog zdravlja nadilazi osjećaje tuge i može predstavljati fizičke znakove, uključujući stalnu iscrpljenost, poremećaje u obrascima spavanja i smanjeni apetit.

Kako biste poboljšali svoje opće blagostanje i održali optimalnu razinu energije, preporučljivo je uključiti veću količinu svježih namirnica u svoju prehranu, osobito onih koje obiluju vitaminom C. Osim toga, bitno je dati prednost konzumaciji vitamina B kompleksa i vitamina D, jer igraju vitalnu ulogu u jačanju živčanog sustava i održavanju zdrave energetske ravnoteže. Preporuča se ograničiti unos šećera i prerađene hrane kako biste spriječili nagli val energije praćen brzim padom i osjećajem iscrpljenosti.

Bavljenje tjelovježbom još je jedna opcija koju treba razmotriti. Iako možda nije najprivlačniji izbor, održavanje dosljedne rutine tjelesne aktivnosti ima potencijal uvelike poboljšati vaše emocionalno stanje i potaknuti vašu vitalnost. Preporuka je da svakodnevne šetnje na otvorenom pređu u naviku, pišu Vijesti.me.