Kraljica popa Jelena Karleuš od svog debija važi za ikonu stila, njen uticaj na svetove mode i muzike odavno je prevazišao granice ovih oblasti, a sada je otišla korak dalje u istoriju. Gurui svjetske modne industrije odali su joj počast i pozvali je kao specijalnu gošću na Paris Fashion Week.

Prošetala je modnom pistom kao manekenka, hodajući rame uz rame sa najpoznatijim supermodelima i holivudskim zvijezdama svijeta, a današnjom revijom Poslovni svet Velike zvezde takođe prate njen nastup. Srpska zvezda je pre nekoliko meseci dobila specijalnu pozivnicu od dizajnera Vetementsa, jednog od najprestižnijih modnih brendova, koji je poslednjih godina postao centralni deo Rijane, Kanje Vesta i drugih Sastavni deo garderobe modne ikone. Sam Smith je također bio odgovoran za dizajn kostima za posljednju turneju kraljice pop-a Madonne.

Brend Vetements, čiji je osnivač Guram Gvasalia, jedan od braće iza brenda Balenciaga, vratio se u modni svijet prekrasnom revijom, a pored Jelene Karleuše, tu je bila i manekenka Georgina Rodriguez, supruga proslavljenog fudbalera Ronalda , glumica Marcia Cross, Tali Vodianova, Winnie Harlow, Valentina Ferrer i drugi svjetski poznati top modeli.

U Paviljonu Cambon u Parizu, prvi red je rezervisan za neka od najvećih imena mode, muzike i filma. Brend Vetements je dom za slavne ličnosti svetski poznatih ličnosti kao što su Madonna, Nicki Minaj, Cardi B, Kendall Jenner i sada naša Jelena Karleuša.