Anastasia Ražnatović donijela je odluku da se preseli u Sevillu, gdje njen brat Nemanja nastavlja profesionalnu nogometnu karijeru. Učinivši to, napravila je tešku odluku da odustane od glazbene karijere. Prijelomni trenutak u njezinoj odluci dogodio se prošlog ljeta kada je doživjela bolan gubitak bebe. Prevladavanje goleme tuge i očaja koji su je izjedali tijekom tog razdoblja za Anastaziju je bio dug i naporan put.

Nakon bujnog slavlja kojim se obilježava Krstanova inauguralna godina na ovoj zemlji, Anastasija Gudelj, cijenjena supruga proslavljenog nogometaša Nemanje Gudelja, otkrila je još jedno divno iznenađenje. Prepuna radosti i zadovoljstva, otkrila je vijest o uvođenju zanosne mlade dame po imenu Stefani u živote njihovih dragih suputnika.

Preuzimajući ulogu oca malenoj Stefani, kum obitelji Ražnatović pozdravlja dolazak bebe. Anastasija Gudelj srdačno želi dobrodošlicu Stefani, izražavajući uvjerenje da će joj roditelji pružiti predivno radosno djetinjstvo. Dok je fokus sinoćnjeg slavlja bio oko Krstanova značajnog prvog rođendana, Anastasija nije mogla a da ne počasti prisustvom preslatke djevojčice Stefani. Preplavljena emocijama, dala je iskrenu objavu povodom te prigode. Slavlje u domaćinstvu Ražnatovića trajalo je do kasnih sati, a čini se da je pred njima još veselih prilika.

U nizu povoljnih događanja u obitelji Ražnatović prevladava osjećaj uzbuđenja oko skore objave majčinskog puta Anastasije Gudelj. Iako ni Anastasija ni Nemanja nisu otvoreno govorili o ovoj osjetljivoj temi, Ceca Ražnatović, koja je pretrpjela bolan gubitak vlastitog djeteta pred kraj 2023. godine, svim srcem je izrazila želju da njena kćerka prigrli veliku radost majčinstva.

Uz dozu humora, Ceca Ražnatović je razigrano podijelila svoje nade i snove o budućnosti. Izrazila je želju da Anastasija i Nemanja zasnuju obitelj, završe album i organiziraju koncert na Ušću. Uz to, u šali je spomenula svoju želju za desetodnevnim odmorom, priznajući zabavnu mogućnost da umjesto uživanja na moru završi na rehabilitaciji okružena umirovljenicima. Ceca Ražnatović je ovim bezbrižnim izjavama dala uvid u svoj pozitivan pogled na kćerkinu budućnost i svoje planove.

BONUS TEKST

Tijekom stoljeća, biljka poznata kao Allium sativum, ili češće češnjak, stekla je reputaciju zbog svojih ljekovitih sposobnosti i koristila se kao prirodni lijek. Osim svoje uloge u kulinarskom svijetu, češnjak se može pohvaliti mnoštvom zdravstvenih prednosti, što ga čini omiljenom opcijom za kućne tretmane. Zaronimo u razna ljekovita svojstva koja češnjak posjeduje.

Jačanje prirodnih obrambenih mehanizama tijela omogućeno je prisustvom alicina, blagotvornog spoja koji se nalazi u češnjaku. Ovaj spoj pomaže u jačanju imunološkog sustava i borbi protiv raznih infekcija. Uvođenjem češnjaka u redovitu prehranu mogu se značajno smanjiti šanse za obolijevanje, pa tako i za pojavu prehlade.

Posebno svojstvo češnjaka leži u njegovoj sposobnosti da širi krvne žile i poboljšava protok krvi, što u konačnici pomaže u smanjenju visokog krvnog tlaka.

Studije su pokazale da je češnjak koristan u smanjenju ukupne razine kolesterola u krvi, posebno LDL ili “lošeg” kolesterola, čime podržava zdravlje srca. Snažna protuupalna svojstva češnjaka učinkovito se bore protiv upala u tijelu, nudeći predah od simptoma povezanih s nizom bolesti. Izvanredna antibakterijska i antifungalna svojstva češnjaka ga pozicioniraju kao vrijednu prednost u borbi protiv infekcija. Osim toga, češnjak ima sposobnost poboljšanja protoka krvi, čime potiče pozitivan učinak na cjelokupno zdravstveno stanje.

Istraživanja pokazuju da konzumacija češnjaka može smanjiti rizik od određenih oblika raka, posebice raka želuca i debelog crijeva. Češnjak ima sposobnost reguliranja probavnog sustava i ublažavanja tegoba poput nadutosti i plinova, čime nudi dragocjenu pomoć u održavanju optimalnog probavnog stanja.

Češnjak, poznat po svojim bogatim hranjivim tvarima, posebno se pokazao korisnim u održavanju optimalnog zdravlja kostiju, što je bitno za žene koje prolaze kroz menopauzu.

Češnjak možete uključiti u svoju prehranu različitim metodama, poput konzumiranja svježeg, kuhanog ili u obliku dodataka prehrani. Za postizanje najboljih rezultata preporučuje se odabir svježeg češnjaka. Ipak, ako planirate koristiti češnjak kao lijek, osobito za ozbiljne ili dugotrajne zdravstvene probleme, pametno je posavjetovati se sa stručnjakom prije nego što nastavite.