Policijska patrola pronašla je tela dvoje dece, starosti 1 i 3 godine, čiji su roditelji poginuli sinoć prilikom skakanja padobranom u Novom Sadu, prema nezvaničnim izvorima. Policija je pronašla tela dece u Petrovaradinskoj ulici Tomeja Maretiča.

Nakon poziva policije, intervenisale su ekipe hitne medicinske pomoći koje su, nažalost, mogle samo da konstatuju smrt. Podsećamo, M.P.S.(23) i L.P.S.(25) juče su skočile sa zgrade u Novom Sadu. Navodno su ubili sina i kćer prije nego što su izvršili samoubistvo.

Komšije stana su kazale da su kamere snimile muškarca i ženu kako uđu u zgradu ruku pod ruku, a njihova tijela su ubrzo pronađena u dvorištu ispred zgrade.

https://www.instagram.com/p/C4BVmlrrCJF/?utm_source=ig_embed&ig_rid=23141c85-3d9b-4062-b18d-08f928c48455

 

– Sumnja se da su ubili dijete u iznajmljenom stanu, a zatim otišli na potpuno drugu adresu kako bi se sudili – objasnio je izvor i dodao da je identifikacija muškarca i žene bila otežana jer nisu nosili relevantni dosije.

– Oni su danas identifikovani i kada je policija otišla u njihovu kuću pronašla je tela dvoje dece, rekli su izvori. Šta se tačno dogodilo, ostaje da utvrdi istraga. Komšije stana ispričale su novinarima da je kamera snimila muškarca i ženu kako ruku pod ruku ulaze u zgradu, a njihova tijela su ubrzo pronađena u dvorištu ispred zgrade.