Djed koji je navodno drogirao svoju ženu 10 godina i dopustio da je siluju 83 stranca koje je upoznao na internetu sudit će se u preuređenom izložbenom centru okružen grupom muškaraca optuženih da su je silovali. Dominique P. i 50 drugih muškaraca suočavaju se s kaznom do 20 godina zatvora ako budu proglašeni krivima na suđenju sljedećeg rujna u Avignonu, u južnoj Francuskoj.

Dominique P. optužen je da je organizirao skupinu silovatelja koji su “bez njegova znanja” preko internetskog foruma pozivali muškarce u dobi od 25 do 72 godine u svoju kuću u Avni Mazenu kod Onga i snimali ih dok su bili pod utjecajem stojeća žena pogođena drogom.Između 2011. i 2020.

Dominic je navodno ubacio nekoliko tableta svojoj supruzi na večeru kako bi je smirio. Potom je na internetskom forumu pozvao strance u spavaću sobu para kako bi mu silovali ženu dok je bila u nesvijesti.Dokumenti tužiteljstva pokazuju da je suprug uvjerio silovatelja svoje žene da ne nosi kondom. Prema riječima njegove kćeri Caroline Darian, koja je objavila knjigu o tim zločinima, imao je isproban sustav kako bi osigurao da se njegova supruga ne probudi u slučaju silovanja.

Navodni vođa bande zamolio je muškarce da se parkiraju dalje od kuće i odu u kuhinju kako bi se svukli. Rečeno im je da ne nose kolonjsku vodu i ne puše te da griju ruke na radijatoru kako ne bi probudili svoje žene. Liječnici su kasnije otkrili da 60-godišnja žena boluje od četiri spolno prenosive bolesti i ginekoloških problema.

Ovaj užasni incident privukao je pozornost istražitelja tek 2020. godine, kada je Dominique uhićena u supermarketu u Carpentrasu jer je snimala žene kako podižu suknje.