Krevet u spavaćoj sobi ne bi trebao biti postavljen ovako: 1 Greške koje svi radimo donose nesreću

Činite li i vi ovu grešku?

Prema staroj kineskoj filozofiji, vjeruje se da je najbolji život kada živimo u skladu s prostorom u kojem živimo. Raspored namještaja, položaj predmeta i boja zidova mogu puno reći o nama, a također imaju veliki utjecaj na našu energiju.Vjeruje se da Feng Shui ima velik utjecaj na naš rad, zdravlje, obiteljske odnose i financije.

Da bismo imali sve željene aspekte, nije potrebno cijelu kuću prilagoditi Feng Shuiju, ali je važno izbjeći pogreške koje nam kradu sreću, našu energiju i stoga “ne rade”.

U ovom članku ćemo vam reći što možete učiniti da poboljšate svoje raspoloženje i energiju u spavaćoj sobi.Položaj kreveta u spavaćoj sobi je važan jer tu provodimo najveći dio života. Spavamo, odmaramo se, čitamo: tu provodimo najviše vremena. Krevet nikada ne smije biti postavljen uza zid gdje se nalaze vrata spavaće sobe.

Sretna i lijepa kaže da se vrata moraju vidjeti iz kreveta, to je jedan od ključeva.

Krevet se može postaviti uz zid samo jednom stranom, najbolje u gornjem dijelu gdje se nalaze jastuci i uzglavlje.Ako iz svog kreveta ne vidite vrata, stavite ogledalo da vidite što se događa na toj strani sobe.