Predrag Tasić vlasnik je janjadi 13-godišnje M.Ž. Podijelio je svoje iskustvo s dječakovom obitelji i osvrnuo se na njegov odgoj nakon što je navodno masakriran.

Prema Predragovim riječima, za ponašanje tinejdžera prvenstveno je krivio majku, koja ga je ostavila i pobjegla s drugim muškarcem. Nažalost, dječakov otac je bolestan i posljednje dvije godine žive s njim.

Zanimalo me zašto je otišla i zadržala djecu, pitala sam njegovu majku, a ona mi je jednostavno odgovorila: „Bili su u dobrim rukama na tvojoj brizi!“ Majka je čak odlučila ignorirati i prikriti najgnusnije ponašanje svog najstarijeg djeteta. sin ——Silovati njezinu kćer.

Prema Predragovim riječima, majka je znala za incest i kćerkinu bol, ali je ostala ravnodušna. Bilo je očito da je prioritet dala drugim odgovornostima i da je nije brinula situacija.

BONUS:

Tamara Globa, poznata astrologinja iz Rusije, visoko je cijenjena i često citirana u svom području zbog svoje dosljedne sposobnosti pružanja točnih predviđanja za budućnost.

Ovan

Izbori mogu poprimiti odvažniju i odvažniju prirodu. Strah vas ne bi trebao sputavati. Prihvatite priliku da preuzmete kontrolu i iskoristite trenutak. Izbjegavajte pasivnost i bojažljivost.

Slavite ne samo trijumfe, već i učite iz izazova i neuspjeha, jer oni služe kao katalizatori za osobni razvoj. Moguće je da ćete naići na provokacije drugih, ali nastojte odgovoriti graciozno i ​​staloženo.

U nadolazećem mjesecu pred vama se otvara svijet mogućnosti. Vaša sposobnost da oživite svoje jedinstvene planove i ideje bit će bez premca. Postavljate temelje za prosperitetnu budućnost, osiguravajući svoju dobrobit.

Trenutačno stanje vaše karijere napreduje na izuzetno povoljan način. Otvorene su mogućnosti povezivanja s novim suradnicima na poslovnom planu i aktivnog uključivanja u različite projekte.

Vaga

U nadolazećem mjesecu očekuje vas mnoštvo otkrića. Razmislite o tome da krenete na putovanje koje bi vas moglo dovesti do stvaranja novih veza i poznanstava. Prigrlite osjećaj entuzijazma dok se krećete kroz ta iskustva.

Za one koji su trenutno nevezani, nije povoljan trenutak da prioritet daju potrazi za srodnom dušom. Umjesto toga, svoju pozornost treba usmjeriti prema mnoštvu obaveza koje vas čekaju na radnom mjestu.

Odmah se morate posvetiti rješavanju financijskih poteškoća koje se mogu pojaviti. Utješno je znati da se očekuje da vaše osobno zdravlje ostane stabilno. Međutim, ključno je ostati budan u praćenju dobrobiti onih koji su vam dragi.

Djevica

April 2024. donosi više od samog financijskog uspjeha i dobiti za Djevice u njihovom voljenom poslu. Zemljani znak doživjet će pojačan osjećaj ljubavi od svojih voljenih, a oni koji se osjećaju usamljeni otkrit će svog savršenog partnera.