Saša Popović je već jako dugo vremena u braku sa Suzanom Jovanović, a iz ljubavi su dobili i kćerku koja im je sve na svijetu. Njihova nasljednica se drži podalje od šou biznisa, i kako kaže, cilj joj je da se jednog dana bavi marketingom. 

Kao što smo do sada primijetili, nije neuobičajeno da potomci poznatih pojedinaca pokazuju aroganciju i uživaju u obožavanju koje im se iskazuje zbog statusa njihovih roditelja. Međutim, u ovom konkretnom slučaju situacija poprima drugačiji smjer. Unatoč tome što je kći Suzane Jovanović i Saše Popovića, Aleksandra Popović nije odlučila krenuti njihovim stopama te se posvetiti glazbi ili uključiti u obiteljski biznis. Umjesto toga, odlučila se za drugačiji put i krenula na put manikerice, iako je prije ove odluke isprva upisala dva fakulteta.

Aleksandra, kćerka Suzane Jovanović, posjeduje izuzetnu sklonost ka skromnosti i bira da diskretno bude prisutna u javnosti. Unatoč golemom bogatstvu i moći kojom raspolaže Saša Popović u sferi domaće estrade, njegova kći Aleksandra ostaje nenametljiva. Zaista je zadivljujuće vidjeti njezinu nepokolebljivu predanost skromnosti.

  • Nakon završenog tečaja manikure, Suzanina nasljednica počela je nuditi usluge noktiju svojoj majci i prijateljicama u ugodnom ambijentu svoje osobne rezidencije. Nakon što je svoje vještine izbrusila do savršenstva, surađivala je sa svojom šogoricom, vještom vizažisticom, kako bi otvorila kozmetički salon. Iako je Aleksandra rođena u privilegiranoj sredini, namjerno je odlučila kročiti vlastiti put i posvetiti se izgradnji uspješne karijere. Ipak, jasno je da Suzana Jovanović i kći Saše Popovića dijele zajedničku ambiciju da se pročuju u različitim domenama. Nakon što je pokazala svoj izuzetan talent manikerice, Aleksandra se sada otisnula u svijet poduzetništva, željna istraživanja novih mogućnosti.

Čineći jasan korak prema autonomiji, preuzela je na sebe da sama obavlja manikuru u okvirima vlastitog doma, što je i sam Popović potvrdio. Štoviše, hrabro je izlagala svoje ručne radove na Instagramu, pokazujući svoje proizvode s osjećajem ponosa. Uz svoje umjetničke sklonosti, Aleksandra je također posjedovala duboku čežnju za izradom nakita, na veliko zadovoljstvo svojih vjernih pratitelja, koji su mogli vidjeti njezine jedinstvene kreacije.

Dok je uživala u odmoru koji je organizirala tvrtka, Aleksandra je imala slobodu odabrati bilo koju destinaciju na kugli zemaljskoj. Na opće iznenađenje, odlučila se za Grčku, omiljeno mjesto lokalnih putnika, umjesto da se odluči za raskošne i egzotične lokacije koje se često prikazuju na Instagramu. Vijest o njezinom izboru stigla je i do Suzanine i Sašine kćeri, koje su s nestrpljenjem podijelile fotografije koje potvrđuju Aleksandrinu odluku.

BONUS VIJEST:

Saša Popović i Suzana Jovanović, proslavljeni par koji živi u cijenjenoj beogradskoj četvrti Bežanijska kosa, smjestili su se u sjajnoj vili koja odiše osjećajem prostranosti. Unutar granica dnevnog boravka može se pronaći raskošan bijeli namještaj, koncertni klavir, potpuno opskrbljen bar, kao i zadivljujući asortiman umjetnina i cijenjenih obiteljskih fotografija. U sklopu njihovog dvorišta, uz glavnu nastambu, nalazi se manji objekt. Njihov pomno njegovan vrt, ukrašen nizom živih zelenih nijansi, donosi radost cijeloj obitelji. Zelena staza vodi posjetitelje do ulaza u njihov dom, dok prostrana terasa dodaje njegovu draž.

 

Saša i njegova supruga Suzana skromno se suzdržavaju od hvalisanja svojim obiljem. Pjevačica je ispričala zastrašujući incident pljačke, povezujući to sa širenjem priča o njihovom bogatstvu i uspjehu, što je i dalje proganja.

  • “Tema naše imućnosti oduvijek nas je postavljala pred dilemu. Prije nekoliko godina doživjeli smo krađu kada su u javnost došle određene financijske informacije, a sjećanje na taj događaj ne prestaje da me prati. Nikada nismo težili isticanju raskoši ili sudjelovati u arogantnom ponašanju. Naš način života vrti se oko jednostavnosti, a svako postignuće koje smo postigli rezultat je našeg vlastitog truda i upornosti”, komentirala je jednom.