– Srđan Predojević je na medijsku mapu Srbije došao zajedno u kombinaciji sa Jovanom Joksimović. Podsjećamo, njih dvoje su bili najbolji taandem na Prva TV, a tamo su ostali sve do početka 2020 godine, kada su oboje dobili otkaz na ovoj televiziji. Danas malo govorimo o njegovom ljubavnom životu.

  • Rođen 17. srpnja 1971. godine u Kragujevcu, Srđan Predojević završio je osnovno i srednje obrazovanje u rodnom gradu. U obitelji ima sestru Anu, kao i brata Ivana koji je trenutno zaposlen u Francuskoj. Nakon završenog studija na Odsjeku za komunikologiju Fakulteta za medije i komunikacije u Beogradu, uspješno je diplomirao 2012. godine. Zadržavajući osjećaj privatnosti, Srđan Predojević rijetko izlaže svoj privatni život javnosti, pa je rijetkost da svoju suprugu ugledate u javnosti.

U drugom dijelu 2014. izmijenio je zavjete sa simpatičnom Mirjanom u romantičnom Parizu. Zajedno su blagoslovljeni s dvoje djece, Sofijom i Stefanom. Srđan je u tom razdoblju imao 43 godine, a ona 42 godine, a jednom prilikom šaljivo je primijetio kako je iščekivao trenutak kada će obitelj prestati brinuti hoće li se ikada odvažiti krenuti nepredvidivim putem. Nakon povratka iz Pariza, Srđan je za Hello ispričao kako su se, iako je ceremonija bila fantastična, on i supruga našli na oku koji su stalno držali djecu koja su djelovala pomalo vrpoljivo. Mališani su s nestrpljenjem sudjelovali u paljenju svijeća, oblačenju krunica i nestrpljivom okupljanju oko svećenika.

Srećom, cijela se afera odvijala bez problema. Vrijedi napomenuti da je Srđanova bivša partnerica poznata glumica. Srđan Predojević trenutno je u radosnoj bračnoj zajednici sa suprugom Mirjanom; međutim, pojedinosti njegovih prošlih romantičnih nastojanja ostaju uglavnom neotkrivene. Unatoč tome, postoji jedan ljubavni interes koji je javno poznat. Mediji navode da je Iva Štrljić nekoć bila djevojka Srđana Predojevića.

  • Nekada zaboravljena ljubav u današnje vrijeme ponovno je postala tema rasprava zahvaljujući fotografiji koja kruži internetom. Izvještaji lokalnih medija govore da je par nedavno viđen kako uživa u divljem noćnom izlasku u jednom beogradskom klubu. Kako bi dodatno potvrdili ovu dosad neotkrivenu priču o romansi, javili su se svjedoci, a pojavila se i stara fotografija para koji odiše srećom. Nažalost, njihova je veza bila kratkog vijeka i naglo je prekinuta nakon samo mjesec dana, navodno na prilično neugodan način. Iva trenutno proživljava ogromnu bol i slomljeno srce. Srđan je u kratkom vremenu otkrio drugu stranu sebe, onu koja se činila istinskom. U početku je bio nevjerojatno romantičan i pažljiv, neprestano joj se obraćao, slao poruke i obasipao je nježnošću. Ovu informaciju otkrio je pouzdani izvor blizak glumici, prenosi “Press”.

BONUS VIJEST:

Bivša fudbalerka Milana Refilio Džejn nedavno je ispričala jednu urnebesnu anegdotu sa slavnim švedskim fudbalerom Zlatanom Ibrahimovićem iz perioda kada su oboje branili boje slavnog italijanskog kluba.

Ona je otkrila da je Zlatan često dolazio na treninge fudbalerki i davao im energetske čokoladice za brži oporavak, ali bi kasnije dolazio i tražio novac za njih. Nasjmešnije od svega je što su u pitanju čokoladice koje je Šveđanin “nabavljao” besplatno i pokušavao da zaradi na njima.

  • “Zlatan Ibrahimović je jedini fudbaler koji je uvek dolazio na trening fudbalerki i delio je energetske čokoladice za oporavak. A onda se kasnije vrati i pokupi novac od čokoladica koje nam je dao. Zovemo ga preduzetnik na tajnom zadatku”, ispričala je Džejn i dodala:

“Saznali smo da sve te čokolade dobija besplatno od prijatelja iz apoteke. Od tada mu samo kažemo hvala, posao mu uopšte više nije išao jer znamo istinu”, otkrila je fudbalerka.