– Seka Aleksić je u posljednjih mjesec dana u gro planu pisanja domaćih medija, jer se uveliko pričalo da ju je Veljko prevario sa kućnom dadiljom. Međutim, sve se to lijepo zataškalo, i nijedno od njih dvoje nije izlazio u javnost sa nekim informacijama. Nakon toga je počeo Vaskršnji post, i Seka se nikako nije više oglašavala u medijima po ovom pitanju.

Pjevačica je ispričala osobno iskustvo s prijevarom, dijeleći: “Postojao je trenutak kada sam se suočila s prijevarom i sama je otkrila. Imala sam intuiciju da stvari nisu u redu. Primijetila sam promjene u njihovom ponašanju i žalim što nisam poduzimanjem hitne mjere već sam sumnjao i razmišljao o prekidu veze, ali sam odugovlačio dok se nisu pojavili konkretni dokazi. Nakon što je otkrila prevaru, Seka je ekspresno raskinula vezu, a ubrzo nakon toga Veljko je isplivao kao njen vječiti partner. Seka trenutno živi u Staroj Pazovi sa suprugom Veljkom i dvojicom sinova, Jovanom i Jakovom, u utočištu koje su osnovali kao porodično prebivalište.

U sklopu njihovog kućanstva nalazi se veličanstvena vila, procijenjena na znatnu cifru, koja se s ljubavlju smatra njihovom zemaljskom utopijom. Produkcijski tim televizijske emisije “Paparazzo Lov” prije otprilike dvije godine snimio je iz zraka Sekinu velebnu rezidenciju i tako široj javnosti predstavio njezino raskošno prebivalište. Smještena na parceli od skoro 100 hektara u blizini Stare Pazove, Seka je krenula u gradnju svog velebnog “dvorca iz snova”. Osim raskošnog bazena, dvorište vile može se pohvaliti prisutnošću palmi, pa čak i kokošinjca, pažljivog rođendanskog poklona Sekinog supruga. Ova izvrsna kuća, zajedno s bazenom, ima procijenjenu vrijednost od približno 500.000 eura.

Naprotiv, pjevačica Seka Aleksić pokazuje snažnu posvećenost vjeri, što dokazuje i početak uskršnjeg posta, a obvezu koju namjerava održati svih 40 dana. Na Instagramu je obavijestila svoje pratitelje da je nedavno počela s postom, navodeći da će tijekom čitavog četrdesetodnevnog razdoblja konzumirati isključivo vodu. Seka je pokazala svoju privrženost ishrani koja se sastoji isključivo od voća i povrća, otkrivajući svoju snažnu volju kada je u pitanju izbor hrane, koji zbog njenog specifičnog karaktera povremeno može dovesti do “krize”.

  • Sljedećih 40 dana provodit ću strogi režim posta koji se sastoji isključivo od vode, voća i povrća u raznim pripravcima. Moram priznati da mi je volja po pitanju hrane prilično slaba pa bi mi svaka riječ ohrabrenja dobro došla. Nakon objave Seka se oglasila na društvenim mrežama kako bi izrazila nezadovoljstvo, a uz to je podijelila i fotografiju svog obroka. Živote, imaš dašak gorčine! Šalim se, ali ne do kraja… U idućih 40 dana planiram izaći van i prepustiti se užicima pre… kuće, sve dok konzumiram samo ovo – izjavila je pjevačica.

BONUS VIJEST:

Prema izvješćima međunarodnih medija, sugerira se da bi Aaron Taylor-Johnson, glumac, mogao biti sljedeći James Bond. Nakon što se pojavio u mnoštvu uspješnih filmova, najpoznatiji je po svojoj izvedbi u filmu “Kick-Ass” iz 2010. i ulozi u “Avengers: Age of Ultron”. Prema izvješćima news.sky, uloga je proširena na 33-godišnjeg glumca, iako se službeno prihvaćanje još čeka. Međutim, velika je vjerojatnost da će doista preuzeti tu ulogu. Ponuda je službeno predstavljena i s nestrpljenjem očekujemo konačan odgovor glumca. Prema izjavi, vješti glumac smatra se idealnim kandidatom za ulogu Bonda, bez problema nastavljajući tamo gdje je Daniel Craig stao.

Na pitanje časopisa Numero bi li preuzeo ulogu novog Bonda, glumac je odgovorio: Donosi mi radost i uistinu je divno biti prepoznat i cijenjen u tom posebnom svojstvu. Takvo priznanje mi je veliki kompliment. Romantična priča Aarona Taylora Johnsona. Glumčev brak s 25 godina starijom redateljicom Sam Taylor-Johnson pobuđuje veliko zanimanje zbog činjenice da su se upoznali tijekom Aaronovih tinejdžerskih godina dok je ona bila etablirana žena, što je rezultiralo značajnom razlikom u godinama. S 18 godina na audiciji je susreo redatelja filma “50 nijansi sive”, što priznaje kao ključni trenutak u svom životu. Jednom prilikom, Aaron se prisjetio trenutka kada je prvi put prepoznao Sama kao svoju srodnu dušu. Bez oklijevanja je znao da želi doživotnu vezu s njom. Sjećanje na taj značajan dan, kao i dan kada ju je zaprosio, ostalo mu je živo u sjećanju.

U vrijeme njihova susreta, Sam je nedavno raskinula brak s trgovcem umjetninama Jayem Joplingom, s kojim dijeli dvoje djece. Upravo u tom razdoblju prijelaza prvi put je ugledala mladog glumca koji je na nju odmah ostavio upečatljiv dojam. Zanimljivo, audicija za ulogu Johna Lennona održala se u njezinoj rezidenciji, poklopila se s njezinim odlaskom iz obiteljske kuće, jer je to bio jedini dan koji je Aaron imao na raspolaganju. Unatoč osjetnoj razlici u godinama, ovaj par nerijetko plijeni pažnju; međutim, Aaron tvrdi da toga nikada nije bio svjestan. Iako inzistiraju da se ništa nije dogodilo između njih tijekom snimanja filma, svima na setu bilo je očito da između njih dvoje postoji opipljiva veza. Odmah po završetku snimanja, Aaron je Samu bez gubljenja vremena postavio pitanje!

Nakon našeg susreta on je izrazio namjeru da me oženi, unatoč tome što nikada nismo izašli na spoj ili se poljubili – ispričala je. – Samo minutu nakon našeg prvog susreta, točno godinu dana kasnije, točno u minutu, kleknuo sam na jedno koljeno i zaprosio je da se uda za mene – otkrio je svojedobno Aaron. – Odmah sam bio siguran da je ona osoba s kojom želim podijeliti cjelokupno svoje postojanje. Bio sam siguran da želim s njom graditi obitelj, da želim imati djecu, a za mjesec dana ona je već bila trudna s našim prvim djetetom. U ljeto 2010., u dobi od 20 godina, Aaron i njegova partnerica dobili su svoje prvo dijete, kćer Vajdu Rej.

  • Dvije godine kasnije u njihove živote ušlo je njihovo drugo dijete, sin Romi Hero. Godine 2012. učvrstili su jedno drugome obvezu i izmijenili zavjete na vječnu ljubav. Kao simbol njihove zajednice, glumac je odlučio preuzeti prezime svoje supruge, transformirajući se iz Aarona Johnsona u Aarona Taylora. Glumac je izrazio uvjerenje da nema potrebe da žena preuzima muško prezime. Istaknuli su obostranu želju da budu povezani, jer su željeli biti dio nje jednako kao što je ona željela biti dio njih.