– Kevin Kostner je glumac koji je definitivno obilježio posljednjih 40 godina na filmskom platnu. Njegovi filmovi, bar neki od njih su definitivno postali klasici, a za neke od njih je dobio i Oskara.

Ljubavna priča između Kevina Kostnera i Kristin Baumgartner došla je i službenom kraju, a Kristin je bez gubljenja vremena uplovila u novu vezu s Joshom Connorom, koji je, zanimljivo, nekoć bio prijatelj njenog bivšeg supruga i susjed. Prema izvoru, Conor je obasipa velikom pažnjom, dok joj Josh fantastično pristaje. Par je primijećen kako uživa u zajedničkom obroku. Prema izvoru, par koji je u vezi od siječnja oduševljen je što provodi dovoljno vremena zajedno. Jošu, naime, za nju opisuju kao više od idealnog partnera. Stani, stani… U iznenađujućem otkriću Kostner je šokirala sve na sudu tvrdnjom da su Kristin i Konor bili zajedno i prije razvoda.

  1. U rujnu su se Kostner i Baumgartner dogovorili i finalizirali razvod u veljači. Ranije je izvor spomenuo da unatoč tome što je Kevin vrlo utjecajan i usmjeren karijerom, Josh posjeduje sposobnost da joj pruži nešto što Kevinu nedostaje. Izvor ističe da razumije značaj njezine djece u njenom životu, kao što su i ona njemu. Njihov je cilj spojiti dvije obitelji, što je izazovan pothvat, ali nedvojbeno vrijedan. Možete li pružiti više konteksta ili pojašnjenja rečenice? Konor, stručnjak za financije, trenutno obnaša dužnost direktora i menadžera strategije ulaganja u infrastrukturu u Oaktree Capitalu, renomiranoj tvrtki specijaliziranoj za prijevoz.

Prije toga, Konor je osnovao Connor Capital SB, investicijsku tvrtku koja se koncentrirala na vlasnička ulaganja u prijevozničke tvrtke. Odjel koji obuhvaća živote milijuna. Nakon 18 godina braka Baumgartner i Costner odlučili su se rastati kada je supruga u svibnju pokrenula brakorazvodnu parnicu. Bivši par ima troje djece: Kayden (17), Hayes (15) i Grace (13). Na temelju izvješća iz međunarodnih izvora, sudac koji je vodio brakorazvodni postupak svoju je odluku temeljio na predbračnom ugovoru koji su obje strane prethodno sklopile.

Kao rezultat toga, dodijeljeno im je zajedničko skrbništvo nad djecom, a Kostner je svojoj bivšoj supruzi dužan mjesečno plaćati alimentaciju od 63.209 dolara. Ni njegova tuga nije dugo trajala. Unatoč Baumgartnerinoj zadovoljstvu vezom s Conorom, Kostner je otkrila i novu romantičnu vezu. U prosincu je uočen u društvu pjevačice Jevel s kojom se zbližio tijekom humanitarnog okupljanja na Karibima. Izvještaji sugeriraju da njihovo druženje nije ozbiljne prirode, već prije druženje u kojem oboje uživaju. Pjevač je prošli mjesec izjavio da je Kostner nevjerojatna osoba, iako povremeno smatra da je razina pozornosti javnosti usmjerena prema njemu neodoljiva.

Sinoć je na 77. filmskom festivalu u Cannesu premijerno prikazan željno iščekivani film “Horizont: Američka saga” poznatog glumca i redatelja Kevina Costnera. Odaziv publike bio je nevjerojatan, ustali su na noge i pljeskali nevjerojatnih sedam minuta. U dirljivom videu podijeljenom na Varietyjevom X mrežnom profilu, Costner se može vidjeti kako lije suze radosnice tijekom ovog emotivnog trenutka. Na nedavno održanom festivalu u Cannesu 2024., glasno pjevanje “Kevin! Kevin! Kevin!” odjekivalo je cijelom publikom.

Kevin Kostner, poznat po svojoj ulozi u “Horizontu: Američka saga” i svojim redateljskim doprinosima, izrazio je svoju zahvalnost publici i uzbuđeno najavio skoro objavljivanje ne samo jednog, već tri dodatna dijela u franšizi “Horizont”. Obožavatelji mogu očekivati ​​da će nastavak stići već u kolovozu. S osmijehom se ispričao zbog dugotrajnog pljeska koji je bio potreban da bi se označio njegov red da govori. “Kakav divan trenutak”, nastavio je, odajući priznanje iznimnim pojedincima koji su ga pratili i nepokolebljivoj podršci onih koji su vjerovali u njega.

Radosna priroda njegove profesije nije mu promaknula i izrazio je neizmjernu zahvalnost što je otkrio tako ispunjavajući poziv. Zaista ne postoji mjesto poput ovog, a uspomene nastale ovdje zauvijek će biti urezane u njegovom umu i umovima njegove djece. Kevin Kostner se u društvu svojih petero djece pojavio na premijeri filma u Cannesu. Predstavljen u dva dijela, ovaj film nudi sveobuhvatno istraživanje rasta i razvoja američkog Zapada. Pruža jedinstvenu perspektivu udubljujući se u iskustva rančera, farmera i vojnika koji aktivno oblikuju budućnost regije, dok također baca svjetlo na živote autohtonih ljudi koji su prvobitno nastanjivali zemlju.

Ovaj projekt ima veliki osobni značaj za Costnera, budući da je uložio znatan dio vlastitog bogatstva, uključujući hipoteku na svoj ranč, da oživi ovaj ambiciozni film, koji je koštao preko 100 milijuna dolara. Služeći i kao producent i koscenarist, Costner je uložio svoje srce i dušu u ovaj pothvat. Prema Yahoou, entuzijastična reakcija publike bila je očigledna jer je pljesak trajao nevjerojatnih 11 minuta. Našao je naklonost u žanru vesterna, doživjevši uspjeh na blagajnama s filmom “Open Range” i postigavši ​​priznanje kao redatelj filma “Dances With Wolves”. Za svoj izvanredan rad Kostner je nagrađen Oscarom.