– 2001 godine je Zdravko Čolić stao na ludi kamen, a do toga trenutka apsolutno svi su bili ubjeđeni da se nikada neće oženiti. Mnogi su očekivali neku starletu, ili čak osobu iz javnog života, ali se on na kraju skrasio uz nastavnicu, koja je inače iz Beograda. Mi danas malo govorimo o njegovom ljubavnom životu.

Zdravko Čolić nadaleko je poznat kao jedna od najistaknutijih zvijezda Balkana, koja svojim očaravajućim glasom osvaja žene širom svijeta.

Više od dvije decenije, pjevačica je uživala u blaženoj zajednici i ponosni je roditelj dvije ćerke. Ipak, 1997. godine Čolić je zaprepastio javnost priznavši da ga je namamila Frida Lingstad iz renomiranog benda “ABBA”. Tokom ovog otkrića, otkrio je zamršene pojedinosti o njihovoj kratkoj romansi.

Niz događaja odvijao se kada je Čolić preuzeo ulogu predstavnika Jugoslavije na Evroviziji, izvodeći pesmu „Gori Vatra“. Slučajno, Frida je služila kao prateći vokal za švedskog predstavnika tokom iste godine. U to vrijeme se dogodio sudbonosni susret, zbog čega je zamalo zakasnio na nastup.

  • Na ‘Pesmi Evrovizije’ ukazala se prilika da upoznam Fridu, članicu cenjene muzičke grupe ‘ABBA’. Naravno, gdje bi se inače takav sastanak održao? Nakon toga, poziv je produžen za sastanak za vikend. Izgledi su se činili obećavajućim, ali nakon kulminacije naše trodnevne idile, ostao sam osjećati se iskorišteno, slično konzumiranju instant supe. Kao što se supa brzo priprema i konzumira, tako je bilo i moje iskustvo. Prisutni su bili svi potrebni elementi: ugodna brvnara, pucketavi kamin, trepereće svijeće, nježno cvijeće, šarmantne karirane zavjese i stolnjaci, slatka riba pečena u foliji ukrašena bademima i prožeta eteričnim uljima… Ipak, originalno, bez premca , uzbudljiva strast koja se odvija između muškarca i žene bila je upadljivo odsutna. Spontanost je bila nepostojeća, tako da je čitava afera ličila na zakazivanje treninga u teretani, bez ikakve prave povezanosti“, rekao je Čolić u tom periodu.

U Košutnjaku, poznata muzička zvijezda Zdravko Čolić, zajedno sa suprugom Aleksandrom i njihovim kćerkama Unom i Larom, živi u raskošnoj vili i živi luksuznim životom.

Nastanjen u mirnom delu Košutnjaka, poznati Čola stan deli sa suprugom Aleksandrom i njihove dve ćerke, Unom Zvezdanom i mlađom Larom. Ušuškana u bujnom lišću, Čolina vila se može pohvaliti prostranim dvorištem koje krase dve kapije i robusnim bezbednosnim merama, iako ove mere nikada nije javno isticao.

Rezidencija Čolić ističe se svojim luksuznim sadržajima, uključujući bazen i zadivljujuću terasu.

Bez sumnje, dvorište sa svojim zadivljujućim bazenom ističe se kao jedan od najelegantnijih dijelova kuće. Porodica često uranja u spokojan ambijent prirode, u potpunosti iskorištavajući povoljno vrijeme da se sunča i pokaže Uninu zadivljujuću građu.

U Čolićevoj rezidenciji obiluju ogledala koja mladoj Uni pružaju dovoljno mogućnosti da snimi nekoliko autoportreta. Nesvjesno, u ljetnoj sezoni u dvorištu se oglasio i trampolin, vjerovatno relikt iz Uninog djetinjstva. Divljenje Čoli izražava i jedna od komšinica koja se prvi put susrela sa Zdravkom na dečijem igralištu.

  • Kada sam ga prvi put ugledao, bio sam u nevjerici. Naša djeca bi se često zajedno igrala na igralištu. Prilikom jednog od ovih susreta prišao mi je jedan muškarac koji je dozivao moje ime – Čola. Zastao sam, okrenuo se da pogledam i bio zapanjen. Njegov osmeh je bio topao i dobrodošao, i od tog trenutka me uvek ljubazno dočekivao kad god se ukrstimo na igralištu. On je voljena osoba, pravo oličenje dobrote i humanosti. Sa sigurnošću mogu reći da je on najbolji komšija kojeg se može tražiti, što je Sanja podijelila sa medijima.

Bez sumnje, Zdravko uživa u luksuznoj vili svoje porodice u Beogradu, koja je nesumnjivo jedna od najskupljih nekretnina prikazanih u emisiji.

Dodatna vijest:

Višestruko obrazovanje Lokice Stefanovića, nekada balerine i Čoline desne ruke, nikome nije palo na pamet. Leposava Stefanović poseduje raznovrsnu stručnost i talente. Tokom svoje karijere radila je kao pedagog, instruktor baleta i fitnes trener. Ipak, njeno najznačajnije dostignuće je njen revolucionarni doprinos na polju jugoslovenskog scenskog izvođenja.

Masovno priznata, poznata je kao šefica plesnog ansambla “Lokica”, koju čine djevojke sličnih fizičkih osobina, plesnih vještina i karakterističnih kratkih, sa strane obrijanih frizura, često obojenih u plave nijanse.

Iako je slavu stekla tokom 1970-ih i 1980-ih kroz saradnju sa jugoslovenskom muzičkom ikonom Zdravkom Čolićem, mnogima ostaje nepoznato da je njena prava profesija zapravo arhitektura.

Uprkos dubokoj fascinaciji plesom, na kraju je podlegla očevom nagovoru i diplomirala na Arhitektonskom fakultetu. Čak je i nastavila karijeru na tom polju neko vrijeme.

Konkretno, neko vreme je bila zaposlena u Fabrici trikotaže u Kikindi, gde ne samo da je radila sopstvene dizajne, već je vredna pažnje i činjenica da je imala ključnu ulogu u projektovanju zgrade od 11 spratova u Prištini.

  • Nakon što je studirala ples u Američkom centru za ples u New Yorku pod vodstvom Elvina Aileya, na kraju je odlučila da se vrati u svoj rodni grad. Duboka naklonost koju je gajila prema roditeljima, zajedno sa očevim težnjama da nastavi karijeru u inženjerstvu i arhitekturi, vodili su je ka putu isprepletenom sa arhitektom po imenu Zoran Zakić. Godine 1983. stupili su u brak i brzo su na svijet dočekali kćer Ognjenu.

Nažalost, Lokijeva perspektiva života i karijere doživjela je značajnu transformaciju nakon njegove iznenadne smrti u dobi od 48 godina.