– Lepa Brena i Boba Živojinović su u braku preko 35 godina, i jedan su od postojanijih brakova na domaćoj estradi. Iz ljubavi su dobili i dva sina, a Filip, njihov najstariji sin, kojem je Brena maćeha, od malih nogu je sa njima. Postalo je poznato da je on u braku sa Aleksandrom Prijović, za koju se priča da i nije u dobrim odnosima sa Brenom. 

Prije nekoliko godina u obitelji Živojinović dogodio se zapažen skandal. Kružila su nagađanja da je Lepa Brena nasilno izbacila Aleksandru Prijović, djevojku svog posinka, iz njihove kuće. Navodni problem proizašao je iz Filipove odluke da odustane od potencijalne karijere nogometnog menadžera u Sjedinjenim Državama, umjesto toga da postane menadžer svoje djevojke. Zajedno su krenuli u poduzetnički pothvat otvorivši restoran u Beogradu. Zamršenost odnosa Prijović i Brene ostala je obavijena velom nejasnoća. Porijeklo njihove veze i dalje plijeni znatiželju. U 32. godini Filip se nalazi na raskrižju, žonglirajući između Aleksandre, Bobe i Brene. Na kraju mora odlučiti hoće li se fokusirati na brak i obitelj ili na ostvarivanje značajne karijere.

Obitelj Živojinović drži do toga da svatko doprinosi kućanstvu. No, Filipova zaokupljenost Aleksandrom rezultirala je zanemarivanjem licence nogometnog menadžera, što je Bobu i Brenu jako razočaralo. Uložili su značajan iznos u njegovo obrazovanje i život u Kaliforniji. Na nedavno održanoj večeri Filip se suočio s kritikama sa svih strana, a Brena i Boba izrazili su frustraciju zbog njegove neodgovornosti i oslanjanja na suprugu. Također su izrazili zabrinutost zbog Aleksandrina utjecaja na njega. Prema pouzdanom izvoru, ova napeta situacija se samo pogoršala. Ipak, uvriježeno je mišljenje da je ukupni odnos Prijović i Brene i dalje skladan.

Da se Prijović suzdržao od verbalnog napada na Brenu, oslobađanja od svake umiješanosti i pozivanja Filipa da sam donosi odluke, situacija bi se smirila. Brena je bila ljuta na to što je optužuju za Filipove neuspjehe i pokušaje da ga odvrate od karijere. To je samo dodatno podgrijalo njen bijes, unatoč njenoj pomoći u otvaranju restorana. Ovakvu Prijovićevu reakciju nitko nije očekivao. Ustajući, Brena je uzela Aleksandru za ruku i pokazala joj prema izlazu. Cijela soba bila je zatečena. Iako smo bili svjesni Breninog vatrenog temperamenta, nitko nije očekivao ovoliku žestinu. Filip je požurio za djevojkom, Boba je podržao Brenin postupak, a Stefan i Viktor su ga pratili. Brojne prilike iz prestižnih inozemnih klubova Filip je odbio zbog Aleksandre, odluka za koju su mnogi smatrali da je označila kraj njegove karijere.

Aleksandru su strani klubovi pružili primamljivu priliku da se preseli u Ameriku i radi za njih, no ta ga je ponuda dovela do stanja potpunog ludila. Unatoč tome što je u kolovozu trebao obnoviti licencu nogometnog menadžera, zbog planova za godišnji odmor s pjevačicom nemarno je zanemario tu obavezu. Posljedično, on se sada nalazi u nemogućnosti da nastavi na svom trenutnom položaju dok još jednom uspješno ne položi potrebne ispite. Kada su Brena, Boba i njegova majka Zorica otkrili ovu nesretnu situaciju, bili su izvan sebe od bijesa i frustracije. No, zajednički su odlučili pričekati vrijeme i sačekati savršen trenutak za rješavanje problema s Aleksandrom.

  • S obzirom na to da je Aleksandra nerazdvojna od Aleksandra, bilo je neminovno da će ona biti prisutna u nadolazećem obračunu, te je s pravom viđena kao glavni krivac. Zbog toga uporno odbija posjetiti obitelj Živojinović, gdje nije ni dobrodošla. Nadalje, Filip, Aleksandrov sin, postupno je počeo smanjivati ​​posjete ocu i maćehi. S druge strane, Brena i Boba kipte od bijesa zbog Aleksandrine drskosti, što je dovelo do napete i nestabilne atmosfere koja je sve dovela na živce, otkrio je izvor kojem se Filip povjerio.

Odnos između Prijovića i Brene karakterizira sklad, no postoje sumnje oko Mandžikove podrške njihovoj zajednici. Prijović se nađe u sredini, ne zna što treba poduzeti. Jako se divi Breni, doživljava je kao majčinsku figuru koja je uvijek bila uz njega. No, sve je uvjereniji da njegova obitelj ne prihvaća njegovu partnericu Aleksandru, što ga ispunjava ljutnjom. Aleksandra mu je u glavu usadila ideju da su žrtve crne magije, pripisujući svoje nedavne nevolje tom uvjerenju. Ta ga je predodžba izjedala do te mjere da stalno poseže za svojim roditeljima, prepričava istu priču i lije suze.

Osim toga, zabrinut je zbog svog predstojećeg gostovanja u emisiji “Grand” jer trenutno nije u kontaktu sa Brenom, iako je planirano gostovanje narednih dana. Filipove uzaludne pokušaje da s Bobom komunicira putem mobitela primijetio je izvor koji ga je višestruko pokušao uvjeriti da se vrati u Ameriku i nastavi karijeru. Nedostatak ljutnje kod Filipa bio je očit, što je šteta s obzirom na njegov uspjeh u poslu i financijsku stabilnost, ponajviše zahvaljujući Aleksandrinoj podršci. Ta financijska ovisnost igra ulogu u Breninoj većoj podršci Filipovoj vezi s Majom Mandžuk u odnosu na Prijović.