Bez sumnje, pjevačica se našla pred neizmjerno izazovnim pothvatom kada je odlučila raskinuti 24-godišnju vezu s ocem svoje djece. Međutim, čini se da su joj događaji koji su uslijedili donijeli određenu razinu utjehe. Dragana ne samo da svojim izvedbama osvaja publiku kao nikada do sada, već se našla u zagrljaju sve šireg društvenog kruga. U prošlosti su njezine objave na Instagramu bile dokaz njenog stalnog druženja sa suprugom, ali okolnosti su doživjele duboku transformaciju.

Usred druženja sa svojom djecom, Markom i Manuelom, koje od milja nazivaju “Kasidolskim borcima”, posvećuje se vođenju pregovora s partnerima, organizatorima događanja i modnim stručnjacima. Ona je stalno u kontaktu sa svojim vršnjacima koji joj pružaju podršku i aktivno njeguje nove odnose, dok također obnavlja veze koje su možda bile zanemarene u prošlosti. Iako je preuranjeno donositi konačan sud, postoje nagađanja da je Dragana možda doživjela gubitak identiteta tijekom veze s Tonijem.

 

Sada je u procesu ponovnog upoznavanja svoje prave biti i ponovnog otkrivanja čistog užitka koji ju je nekoć obuzimao tijekom mladosti. Nedavno je radosno podijelila sa mnom vijest da joj je u posjet došla draga prijateljica iz Kanade. Ne samo da je organizirala divan izlet u Beč za svoju prijateljicu, već je putovanju dala i prikladno ime: “Djevojačko putovanje”. Dolazak Irine, moje voljene družice, ispunio je moje srce neodoljivim osjećajem radosti. Njezin iskren i iskren komentar na fotografiju pjevačice me neizmjerno oduševio, a ona je kasnije podijelila još jednu snimku koja je prekrasno uhvatila blaženi trenutak proveden zajedno na kavi s voljenom gošćom i još dvoje dragih prijatelja.

Nedvojbeni izraz radosti na licu Dragane Mirković sugerira da je ili u procesu razvoda ili je već krenula na taj put. Dragana Mirković, rodom iz Kasidola kraj Požarevca, rođena 18. siječnja 1968., stekla je široko priznanje kao istaknuta figura balkanskog pop-folk žanra. Njezina izvanredna postignuća uključuju prodaju gotovo 10 milijuna albuma, čime je osigurala svoju poziciju dominantne sile u glazbenoj industriji tijekom 80-ih i 90-ih. Ovaj uspjeh bez premca čvrsto ju je etablirao kao jednu od komercijalno najuspješnijih umjetnica u bivšoj Jugoslaviji i Bugarskoj.

Prelazeći međunarodne granice, Draganina popularnost se proteže u zemlje poput Bugarske, Rumunjske i Bosne, gdje su njezini koncerti stalno rasprodani. Naime, postigla je povijesnu prekretnicu kao prva srpska pjevačica koja je predvodila veliki solistički koncert u Turskoj. Poznata po svojim revolucionarnim i vizualno zadivljujućim glazbenim spotovima, kao i po razrađenoj koreografiji, Dragana je ostavila značajan utjecaj u glazbenoj industriji. Nadalje, ostavila je traga u filmskoj industriji te je ponosna vlasnica televizijske mreže “DM Sat”. Prepoznajući njezin golem utjecaj, cijenjeni američki časopis “Billboard” usporedio je Draganu s ikonskim likovima poput Madonne i Lady Gage.

U svojoj domovini Srbiji od milja zovu “kraljica zabavne glazbe” ili “luče iz Kasidola”, Dragana Mirković za svoj album “Luče moje” iz 2006. crpi inspiraciju iz svojih korijena. Rođena 18. siječnja 1968. u Požarevcu, svoje je formativne godine provela u Kasidolu, malom mjestu u kojem je odrasla u šesteročlanoj obitelji. U svijet glazbe prvi ju je uveo njezin djed Dragutin koji ju je osvojio svojim izvođenjem harmonike i rasplamsao u njoj strast prema umjetnosti. Pokazujući svoj glazbeni talent još u djetinjstvu, Dragana je svoju prvu pjesmu Devojka sokolu zulum čila naučila sa samo pet godina.