U medijima se dugo vremena nagađalo kakvi su to zapravo odnosi između Anastasij Ražnatović i porodice njenog supruga Nemanje Gudelja. Ono što je sigurno je to da se stalno pisalo kako ona nije u dobrim odnosima sa svekrvom i sa Nemanjinom sestrom. Za to je bilo i nekih dokaza jer je svekrva nije duži vremenski period pratila na Instagramu, a isto tako ni Gudeljova sestra Vanja to nije isto radila.

Prošlost se sada čini dalekim sjećanjem, jer je Cecina kći uspješno izgradila skladnu vezu s obitelji Gudelj. Razni mediji su objavili da su punica Anastasija Ražnatovića, kao i cijela obitelj Gudelj, pa tako i sam Nemanja Gudelj, dosljedno iskazivali pobožnost i utjehu tražili u vjeri. Zbog toga je Olivera Gudelj polagala velike nade da će supruga njezina sina, Nemanja, biti primjer sličnih vrlina.

Upućeni u brak Cecine kćeri Olivere i Gudela potvrdili su da Anastasija nikada nije bila meta zle volje Gudelove majke. Umjesto toga, njezina je jedina želja bila da svi poštuju temeljne obiteljske vrijednosti zajedništva, bliskosti i vjerske predanosti. Anastazijina nepokolebljiva predanost ovim načelima jasno se pokazala kada se pridružila svojoj svekrvi na nedavnoj vjerskoj službi.

Česta je pojava da se u pojedinim objavama Anastasije Ražnatović na društvenim mrežama naiđe na vjerske aluzije. U divnom izvješću iz Seville, Anastasia nastavlja odisati neizmjernom radošću, dok Gudeljevo javno izražava svoju beskrajnu sreću. Važno je istaknuti ključnu ulogu obitelji Gudelj u formiranju srpske parohije u Marbelli, uz odobrenje episkopa zapadnoeuropskog Justina.

  • S Nebojšom i Oliverom se poznajem skoro dvadeset godina, još dok su im djeca bila mala. Kroz to vrijeme dosljedno su živjeli mirnim i skladnim obiteljskim životom, postupajući s članovima crkve kao da su im rođaci. Još dok su boravili u Nizozemskoj, njihovi sinovi i Vanja vjerno su posjećivali naša bogoslužja, šireći radost među svima nama. Očigledno je da se radi o istinski čestitoj obitelji, koja prenosi vrijednosti pravoslavlja, čestitosti, skromnosti i nepokolebljive predanosti održavanju srpske tradicije i kulture u zapadnoj Europi, kako je to ranije izrazio njihov lokalni svećenik.

Odgojena u pravoslavnoj vjeri, Anastasia je bez dvojbe ispunila zahtjev Olivere Gudelj, svekrve Anastasije Ražnatović. “Dok sam odrastao, bio sam potpuno uronjen u tradiciju pravoslavne crkve, zahvaljujući mojoj majci koja je učiteljica. Ona je i mojoj sestri i meni usadila duboko razumijevanje svih aspekata vezanih uz crkvu. Naše su nedjelje bile posvećene pohađanju liturgije, a s velikim smo poštovanjem pratili običaje vezane uz svaki praznik. Moja sestra i ja smo željno iščekivale ove posebne prilike“, ispričala je Svetlana Ceca Ražnatović.

  • Anastasija Ražnatović, pop pjevačica iz Srbije, izdanak je cijenjene srpske folk pjevačice Svetlane Cece Ražnatović i Željka Ražnatovića Arkana. Rođena je 25. svibnja 1998. godine u Beogradu, gdje i danas živi. Što se tiče njezinog obiteljskog podrijetla i odgoja, njezina majka je vrlo cijenjena srpska pop ikona Svetlana Ražnatović, dok je njezin otac, Željko Ražnatović Arkan, imao višestruku osobnost, uključivši se u kriminalne poduhvate, politiku i osnivanje paravojne skupine tijekom rata, koja se obično naziva “Srpska dobrovoljačka garda” ili “Arkanovi tigrovi”. Tragično, kada je Anastasiji bilo samo dvije godine, njen otac je prerano preminuo.