Severina Vučković je poznata pjevačica koja je bila upletena u skandal kada je isplivao njen privatni snimak. Tokom tih teških trenutaka su joj navirala sjećanja na kolege iz razreda, jer nije mogla razmišljati o nepokolebljivoj podršvi koji je imala od svoje majke.

Osvrćući se na završetak turneje ‘Virujen u te’, ne mogu a da ne razmišljam kako je ovaj film simbolizirao početak mojih tridesetih. U početku, moja glavna preokupacija bila je usredotočena na očekivane reakcije mojih starih kolega i profesora iz srednje škole. Tek kasnije sam razmišljao o utjecaju na moju majku, jer postoji široko rasprostranjeno mišljenje da majka razumije svoje dijete. Severin je ta razmišljanja iskreno iznijela u intervjuu za Blic. U svojoj težnji da bude inspiracija, pjevačica naglašava svoje gađenje prema mladim djevojkama koje oponašaju njezino putovanje.

Iskreno joj je želja da se pojedinci suzdrže od oponašanja Severine, već svesrdno podržava i motivira mlade djevojke da se bave zanimanjima kao što su znanstvenice, odgajateljice, knjižničarke, pjesnikinje i spisateljice. Pjevačica otvoreno priznaje izazove s kojima se susrela na svom osobnom putu i izražava oklijevanje da drugi krenu njezinim stopama. Nadalje, Severina otkriva svoje nade i snove o idealnom partneru kakvog zamišlja.

U carstvu svog savršenog suputnika, ona zamišlja suosjećajnog mladića, slučajno njezinog vlastitog sina Alexandera. Severina, Splićanka, etablirala se kao istaknuta figura balkanske glazbene scene, osvajajući publiku diljem regije svojim neusporedivim vokalnim sposobnostima i neodoljivim šarmom. Tijekom svoje izvanredne karijere duge tri desetljeća, proizvela je mnoštvo hitova koji su osvojili vrhove ljestvica i koji su postali ukorijenjeni u glazbenom krajoliku ovih regija. Severinin izniman glazbeni talent nadaleko je priznat, jer hipnotizira mnoštvo svojom neograničenom izdržljivošću i magnetskom prisutnošću, unatoč povremenom izazivanju kontroverzi.

Severina Vučković, rođena u Splitu 21. travnja 1972. godine, od malih je nogu pokazivala iznimne glazbene sposobnosti. Ne može se poreći njezin utjecaj na glazbenu industriju i popularnu kulturu, čime je učvrstio svoj status visoko cijenjene i odmah prepoznatljive pjevačice u tom području. Temelj Severinina odrastanja bila je obitelj koja je duboko cijenila glazbu, ugrađujući je u svoju svakodnevicu.

Tijekom godina njezinog formiranja, njezino je odrastanje potaknulo trajnu intrigu s umjetnošću pjevanja. U mladosti je u početku otkrila svoju strast za izvođenjem kroz školske produkcije i društvene događaje, postavljajući temelje za svoje buduće napore. Po završetku srednjeg obrazovanja, Severina se svim srcem posvetila svom glazbenom obožavanju, krenuvši na duboko glazbeno istraživanje. Bilo je to u kasnim 1980-ima kada je napravila blistav prodor u javnost, osvojivši i obožavatelje i stručnjake iz industrije svojim neusporedivim vokalnim umijećem i magnetskom pojavnošću na pozornici.

  • Tim prijelomnim trenutkom počinje njezin angažman na raznim festivalima i natjecanjima diljem Hrvatske. Početkom 1990-ih njezina karijera doživljava značajan zaokret kada se seli u Zagreb. Tijekom boravka u glavnom gradu Hrvatske, Severina je imala privilegiju surađivati ​​s renomiranim osobama glazbene industrije. Objavljivanje njenog prvog albuma, prikladnog naziva “Severina”, 1990. godine, odmah je dočekano s odobravanjem. Na albumu su se našle pjesme koje će kasnije postati bezvremenski favoriti, vinuvši Severinu među zvijezde. Ovo postignuće samo je označilo početak njenog trijumfalnog puta, učvrstivši njen status jedne od najomiljenijih pjevačica na Balkanu.