– Rijaliti programi su itekako popularni na ovim prostrorima, a nekim od učesnika se itekako isplati cijela ova pričaa. Neki od njih su ostali i da rade na televiziji,. a neki su krenuli totalno drugim poslovima da se bave. Sve u svemu, ostaje im to, da su ih ljudi i dalje prepoznavali kao rijaliti igrače.

Anđel Lakičević dobro je poznata osoba, posebice među ljubiteljima reality showa. Trenutno je uspješna kao televizijska voditeljica, a slavu je stekla u trećoj sezoni kada je bila u ljubavnoj vezi s Mikijem Đuričićem. Iako joj je glavna profesija gluma, na tom se polju susrela s nesretnim okolnostima. No, njezina voditeljska karijera strahovito cvjeta. Po dolasku u Šimanovce odmah je izbačena iz svih predstava i matičnog kazališta, što ju je, kako je izjavila Udruzi, jako nezadovoljno.

Reality show je imao dubok utjecaj na nju, ostavljajući je osjećati frustrirano i odbačeno. Prije veze s Mikijem Đuričićem imala je kratku vezu s Petrom Strugarom, poznatim srpskim glumcem, koji je na njihovu vezu gledao samo kao na prolaznu aferu. Svima vam je sigurno poznata priča o Mikiju i glumici te protivljenju na koje je naišao od strane prijatelja. Tijekom tog vremena, izrazio je svoje misli na sljedeći način: “Moji prijatelji i obitelj, uključujući moju mamu, sestru, ujake, pa čak i bliske prijatelje, svi su bili protiv toga. Došlo je do točke gdje je prijatelj, pa čak i moja sestra- Činilo mi se da su svi, od susjeda do kućnih ljubimaca, vikali: ‘Što radiš s njim?’ Moja mama je bila toliko uznemirena da joj je prijetila da će je izbaciti iz kuće ako nastavi ostati sa mnom, obećavam ti, rekla je: ‘Ako odlučiš biti s njim, možeš pronaći drugo mjesto za život!’

BONUS VIJEST:

Ajla Fischer i Saša Baron Cohen, holivudski par, odlučili su raskinuti svoj brak. Prema izvješćima, glumica je kontaktirala Fionu Shackleton, poznatu odvjetnicu za razvode poznatiju kao “čelična magnolija” u Britaniji. Shackleton je vrlo tražen i predstavljao je brojne slavne osobe s A liste, uključujući Paula McCartneyja, Liama ​​Gallaghera i kralja Charlesa. Prema izvješćima, Fiona je navodno predložila Isli Fischer da se ona i Sacha Baron Cohen, koji su u braku 13 godina i imaju predbračni ugovor te troje djece, trebaju prijateljski razvesti. Britanski mediji nagovijestili su kako bi se Ajla i Saša mogli pokušati nagoditi oko Sašine imovine vrijedne 40 milijuna funti, prenosi Index.

Nakon što je shvatila da je njezin brak došao do kraja, Ajla je vodila brojne izazovne razgovore sa Sašom prije nego što je naposljetku odlučila potražiti pravnog savjetnika za razvod. Ovaj ključni trenutak dogodio se na početku ljeta 2022. Fionu Shackleton su Ajli toplo preporučili pojedinci iz zajedničkog društvenog kruga. “Fiona je izuzetna odvjetnica, doista sjajna”, otkrio je pouzdani izvor za The Sun. Možete li mi dati više informacija o Fioni Shackleton?

Poznata po svojoj nepokolebljivoj odlučnosti i zadivljujućoj karizmi, barunica Fiona Shackleton vrlo je cijenjena engleska odvjetnica s velikom klijentelom koja se sastoji od istaknutih osoba iz britanske kraljevske obitelji i industrije zabave. Dodijeljena nadimkom “Čelična magnolija”, Fionina pravna ekspertiza zahtijeva naknadu od 550 dolara po satu, kako su izvijestili britanski mediji. Rođena i odrasla u Londonu, diplomirala je pravo na Sveučilištu Exeter. Prepoznajući njezina postignuća, Sveučilište u Exeteru dodijelilo joj je počasnu doktoricu prava u srpnju 2010. Uz to, kraljica joj je iste godine dodijelila prestižnu titulu barunice od Belgravije. Put kojim je krenula da postane najzastrašujuća odvjetnica za razvode Godine 1996., Lady Di je preuzela svoj prvi istaknuti slučaj koji je uključivao razvod vojvode i vojvotkinje od Yorka.

Nakon toga, zastupala je princa Charlesa, koji je trenutno vladajući monarh, u brakorazvodnoj parnici s princezom od Walesa. Zanimljivo je da je Lady Di uspješno posredovala u nagodbi u iznosu od 17 milijuna dolara. Istodobno s javnom objavom nagodbe princa i princeze, Buckinghamska palača također je otkrila kraljičina patentna pisma koja su imala za cilj utvrditi smjernice za titule bivših članova kraljevske obitelji nakon razvoda. Prema patentu ovih pisama, Diani je oduzeta titula kraljevskog visočanstva. Često se pripisuje Fioni kao onoj koja je izgubila titulu. Uslijedili su značajni razvodi, a ona je bila pravna savjetnica za istaknute ličnosti kao što su Paul McCartney, Claire Mary, Alice Fey i princeza Haya bint Hussein…

Vrlo kontroverzni razlaz između Paula McCartneyja i Heather Mills izazvao je pravu pometnju. U intervjuu s Larryjem Kingom, Mills je imao nekoliko biranih riječi za Fionu Shackleton, govoreći o njoj kao o “osvetoljubivoj osobi” koja je jedino zainteresirana za odugovlačenje postupka za osobnu korist i nije oklijevala davati uvredljive primjedbe. Tijekom zaključnog ročišta za nagodbu, Mills je slučajno prevrnula vrč s vodom, zbog čega se izlio preko Fionine glave. Netko tko je postao simbol stila i trendova u modnoj industriji. Barunica Shackleton stekla je reputaciju svojim hrabrim i nekonvencionalnim modnim odabirima, koji povremeno odstupaju od formalnog pravila odijevanja koje su zacrtali

  • Odvjetnička komora i Odvjetničko društvo, koji zagovaraju poslovna odijela. Njezine razigrane i jedinstvene modne kombinacije mogu ostaviti dojam manje ozbiljnog ponašanja, zbog čega je neki podcjenjuju. Međutim, ovi modni odabiri zapravo su strateška taktika odnosa s javnošću, koja plijeni pozornost i osigurava da ona ostane u središtu pozornosti.