Kada su nova računala za naplatu postavljena na benzinskim postajama, 45-godišnja žena iz Lincolna, Nebraska, SAD, otkrila je da može dobiti besplatno gorivo ako na benzinskoj postaji potroši duplo više od svog računa. HAK je napisao kako je sustav koristio gotovo godinu dana te je 510 puta točio bez da je platio, a na benzinskoj crpki napravio je štetu od gotovo 28 tisuća dolara.

Žena je primijetila da je pumpa prešla u demo način rada prvi put kada je dva puta zaredom provukla svoju karticu operatera Pump
U demo načinu rada dozator radi bez punjenja.

Prema njezinim riječima, žena je koristila svoju karticu nekoliko puta dnevno, a također je drugim vozačima davala popust na gorivo. Budući da članska iskaznica nije ispravno korištena, ne mogu se zaraditi bonus bodovi.Međutim, benzinska postaja pozvala je policiju jer račun nije odgovarao. Nakon istrage kontaktirali su Thompsona preko njegove članske iskaznice i potvrdili njegov identitet preko kamera na benzinskim postajama.

BONUS:

8 najčešćih pogrešaka u njezi kože


Njega kože vrlo je važna ako želimo održati ili poboljšati zdravlje naše kože. Za pravilnu njegu kože potrebni su nam, naravno, kvalitetni proizvodi koji su prilagođeni našem tipu kože i njezinim problemima. Također morate znati kojim redoslijedom koristiti odgovarajuće proizvode za njegu. Sve i još mnogo više možete pročitati u članku.Zdrava koža štiti nas od štetnih vanjskih utjecaja kao što je onečišćenje zraka. Zimi nas štiti od hladnoće, ali sada kada su temperature više štiti nas od sunca i sprječava starenje kože uzrokovano ultraljubičastim zrakama.

Njega kože vrlo je važna tijekom cijele godine. Temeljito svakodnevno čišćenje i dobra hidratantna krema održavaju vašu kožu zdravom.

Za njegu naše kože očito su nam potrebni visokokvalitetni proizvodi koji odgovaraju našem tipu kože i kožnim problemima koje imamo.

Zašto je njega kože neophodna za zdravlje
Kao što našem tijelu treba hrana, tako i našoj koži treba odgovarajuća njega svaki dan kako bi ostala čvrsta i blistava.

proizvoda za njegu osmišljeno je za hidrataciju i njegu naše kože. Hidratacija povećava sadržaj vode/vlage u koži, štiti je i potiče pravilno uklanjanje mrtvih stanica kože. To čini kožu glatkom, mekom i daje ugodan osjećaj.