Potres jačine 5,4 stupnja po Richterovoj ljestvici 4 sata i 6 minuta potresao je područje Crne Gore, a osjetio se i u Srbiji, Bosni i Hercegovini. Nakon prvog potresa, nakon kojeg je uslijedio niz manjih potresa, Zavod za hidrometeorologiju i seizmologiju Crne Gore priopćio je da je epicentar potresa bio 5 kilometara od Karaja, u mjestu Plužena.

 

Fokusiramo se na dubinu od 14 kilometara.Sadržaj se nastavlja nakon objaveInstitut je rekao da je potres mogao uzrokovati materijalnu štetu u području epicentra. Korisnici iz triju republika objavili su na društvenim mrežama da je, prema njihovim riječima, potres bio dosta jak i da je mogao probuditi mnoge ljude. Potres se osjetio i u Srbiji.

DODATNA PRIČA:

Titula najplodnije kantautorice regije nedvojbeno pripada Marini Tucaković. Njegov video brzo je stekao popularnost i postao viralan. Bilo je nezamislivo da emisija Gorana Stojićevića Karamele u kojoj gostuje vodeći regionalni kantautor postigne tako trajnu slavu. Marina Tucaković je prije nekoliko godina u emisiji “Servis Karamela” otkrila važnu vezu Jelene Karleuše i Cece Ražnatović. U slučaju osobnog sukoba između ove dvije osobe, želio bih naglasiti svoje duboko divljenje prema obojici.

Sadržaj se nastavlja nakon objaveGodine 2021. nažalost preminula Marina izrazila je uvjerenje da nema razloga za takvo ponašanje, što je potaknulo sumnju u namjere širenja negativnosti u to vrijeme. Treba napomenuti da se spomenute dvije osobe nikad nisu srele u mojoj kući. Marina je otvoreno priznala da Karleuša u njenom prisustvu nikada nije negativno govorila o Cece.