Nedavni raskid braka između pjevača Harisa Džinovića i njegove supruge Meline, koji je prije tri dana zvanično zaključen u Prvom osnovnom sudu u Beogradu, izazvao je veliko zanimanje javnosti. Razne poznate osobe iznijele su svoje viđenje ovog događaja, a među njima i Vesna Đogani, supruga Đoleta Đoganija, koja je također iznijela svoj stav.

Dosad nepoznate informacije o Melini Džinović nedavno je iznijela Vesna Đogani, iznijevši svoje viđenje stvari. Vesna je otkrila kako je unaprijed znala neke događaje iz Melinina života te je ostala zatečena mnoštvom priča koje su kružile.

“Dio sam tima koji podržava Harisa Džinovića i ne mogu a da ne osjećam ogromnu simpatiju prema njemu s obzirom na sve što se događalo s Melinom. Za neke događaje koji su se odvijali bili smo već upoznati, pogotovo jer je ona često boravila u salonu gdje Često smo se okupljali. Hvalila se svojim postupcima, ponosno prepričavala svoje eskapade. Otkrića koja smo čuli sve su nas ostavila u šoku. Bilo je zaista odvratno. Razgovarala sam o tome s prijateljima, pa čak i s Đoletom. Htjela sam ovo podijeliti informacije i s Harisom, ali mi je Đole to odustao, zamolio me da se ne miješam”, ispričala je Vesna Đogani na pitanje šta misli o tome predstavlja li razlika u godinama problem u njihovoj vezi.

Prema riječima supruge Đoleta Đoganija, razlika u godinama među njima nije bila značajna. Kad ima ljubavi, godine postaju nebitne. Ono što je uistinu važno jest zajednički rast i razvoj koji se događa tijekom vremena.

Podsjetimo, na zakazanom brakorazvodnom ročištu izostala je Melina Džinović, a umjesto nje Haris je bio u društvu sina Kana. Nakon formalnog raskida braka, pjevač Haris Džinović obratio se novinarima ispred zgrade suda, gdje je nastavio razgovarati o svojoj bivšoj supruzi.

Neko se vrijeme činilo da je dobro raspoložena dok nije došlo do promjene. Nešto u njezinu umu doživjelo je transformaciju. Počela je provoditi značajnu količinu vremena u društvu upitnih žena, pojedinaca upitnog porijekla i etičkih standarda. Nastojao sam joj skrenuti pozornost na to, ali ona je to žestoko zanijekala. Rijetka je pojava da žena prizna svoje pogreške i ponudi ispriku. U ovom slučaju nikada nije izrazila kajanje niti se izvinila”, naveo je Haris.

BONUS TESKT

Osjećate li umor, letargiju i nedostatak energije nakon buđenja? Možda ove simptome pripisujete pojavi proljetnog umora. Međutim, važno je biti oprezan jer ovi pokazatelji mogu biti znakovi upozorenja na značajniji temeljni problem.

Usred raširene rasprave o proljetnom umoru, ključno je biti oprezan i prepoznati da umor može ukazivati ??na temeljne zdravstvene probleme značajnije prirode. Nedovoljna prehrana, sjedilački način života, komplikacije sa štitnjačom, anemija i kronične bolesti među potencijalnim su čimbenicima koji pridonose vašoj nemilosrdnoj iscrpljenosti.

U slučaju da imate osjećaj umora i osigurate dovoljnu količinu sna, ključno je uzeti u obzir dijabetes kao potencijalni faktor. To je posebno važno za osobe starije od 45 godina, one s prekomjernom težinom ili one s obiteljskom predispozicijom za dijabetes.

Simptomi depresije obuhvaćaju više od samog emocionalnog stresa; mogu se očitovati kao umor i stalni osjećaj umora. Ovo stanje mentalnog zdravlja nadilazi osjećaje tuge i može predstavljati fizičke znakove, uključujući stalnu iscrpljenost, poremećaje u obrascima spavanja i smanjeni apetit.

Kako biste poboljšali svoje opće blagostanje i održali optimalnu razinu energije, preporučljivo je uključiti veću količinu svježih namirnica u svoju prehranu, osobito onih koje obiluju vitaminom C. Osim toga, bitno je dati prednost konzumaciji vitamina B kompleksa i vitamina D, jer igraju vitalnu ulogu u jačanju živčanog sustava i održavanju zdrave energetske ravnoteže. Preporuča se ograničiti unos šećera i prerađene hrane kako biste spriječili nagli val energije praćen brzim padom i osjećajem iscrpljenosti.

Bavljenje tjelovježbom još je jedna opcija koju treba razmotriti. Iako možda nije najprivlačniji izbor, održavanje dosljedne rutine tjelesne aktivnosti ima potencijal uvelike poboljšati vaše emocionalno stanje i potaknuti vašu vitalnost. Preporuka je da svakodnevne šetnje na otvorenom pređu u naviku, pišu Vijesti.me.